Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie. czy wie ktos co zrobic, jesli znajomy znaczaco przekroczyl kwote 2kkk w eq? mial 1kkk i wystawil sklep. przekroczylo mu, zrobilo sie 0 yang, tylko sek w tym, ze nie wrocilo do stanu 1,999 jak to zwykle bywa po teleporcie z mobow do miasta. ma ciagle 0 yang, nie moze nic kupic. handel z nim nie wchodzi w gre. bank i kwota w handlu pokazuja ze ma z jakis miliard, ale na minusie oO czy jedyna opcja jest kontakt z gm? moze ktos ma jakis pomysl?

"Każdy zna moje przezwisko, które zwycięstwa jest blisko..."

32182.gif

35260.gif

25882.png

11032.gif

21571.jpg

33608.png

32052.gif

Opublikowano

Ta...tylko po 3 min. nadal ma się zbugowaną...Trzeba 15min czekać ;/ Ja więcej czekam na "enbuggen" niż gram;/ co chwile postać na zoombie buguję się;/ to jest denerwujące !;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ta...tylko po 3 min. nadal ma się zbugowaną...Trzeba 15min czekać ;/ Ja więcej czekam na "enbuggen" niż gram;/ co chwile postać na zoombie buguję się;/ to jest denerwujące !;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sorry za double Lag;//

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

"Nie mogłeś zalogować się z nieznanych przyczyn" to ban? mój kolega takie coś ma jak loguje się na konto. na stronie normalnie może się zalogować. może ktoś wyjaśnić?

1

2

3

4

5

6

Opublikowano

''erhöhen wir die rates bis ins unendliche und noch viele weiter''

znaczy..

''Podnosimy raty do nieskonczonosci i jeszcze wyzej''

Nie wiem co to ma znaczyc w sensie do metka ;p

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

to wez sobie pierscienie expa z other stuff na 30 min i kilka na 3h z zoltej szkaty ebo, w weekend na ratach 300% na najlepszy spot i jedziesz, ja na 115 mialem ok 15% albo wiecej ;p

@ wysle ci na PW mapke z dobrym spotem ;p

Opublikowano

mógłby ktoś wrzucić DZIAŁAJĄCE spolszczenie ? takie, które wrzuce do kamer moda.

i nie, nie chce spolszczenia clienta.

edit: może być ip

Opublikowano

Ja np. mam tam wolny exp

ja tez mam slaby exp na atlantydzie;p tam na 99lvl kulke z 10 min wbijalem;p a na zoombi ze spot i trochei 22% ale bug:(((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...