Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakbyście trochę się uczyli w szkole niemieckiego to byście weszli na forum i przeczytali czemu Offline.

Channels Offline

Abend Celestial-World,

ich darf mitteilen das Server 1 bis nächste Woche Down ist da unser Lieber SA im Urlaub ist

und sonst niemand die Channel hochfahren kann.

Wir bitten euch daher keine Thread's zu erstellen darüber.

Mit freundlichen Grüßen

[GM]JustiZ aKa. SelbstJustiZ

SA jest na wakacjach i dopiero w tym tyg będzie Online serwer, a nikt inny nie może włączyć Celestiala.

Niby na tydzień czyli 18.08.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

SRV OFF jak narazie ale teraz tak rozmyślam może oni dla ściemy powiedzieli że SA na wakacjach bo chcieli już serwa na zawsze wyłączyć a tak to wiadomo nikt nie bd płakać a tak to by mieli w 3 ch... zażaleń :>

Pusto.

Opublikowano

mam do zaoferowania bron na 170+0 super bony kd +12 i zbroje na 150+9 tez super bony (dla sury) mam tam jeszcze jakies 2 upiorne kusze pro bony do pvp kd +12 x3i bron na 125 3xkd +12

dam to eq za eq na nevrascie albo selne w grze ;]]

DAJ +

Opublikowano

a jaki serw jest fajny ? taki zeby byla mila atmosfera bo celestial world ma takie lagi teraz ze git ;/ podobno dreamsmt2 jest fajny tylko ze zalogowac sie nie da

macie jakies konto na celestial world 190+ ktore nie potrzebujecie?

/sygna poza mpc

Opublikowano

a jaki serw jest fajny ? taki zeby byla mila atmosfera bo celestial world ma takie lagi teraz ze git ;/ podobno dreamsmt2 jest fajny tylko ze zalogowac sie nie da

macie jakies konto na celestial world 190+ ktore nie potrzebujecie?

Na Dreams nie da się zalogować bo? ;p Da się. A na celku lagów (bynajmniej ja) nie mam ;d

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...