Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

są u hadlary różności w Other Staff1 ,a mnie już wnerwia ten serwer wbiłem 105 i co trochę zmieniają exp.Odkąd gram zmieniał się tak:

-150%

---320054%(minus 320054%)

---10%

----400%

-----350%

------50%

Żalowe nie??

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

nie wiem ale albo jestem ślepy albo w is nie ma czegos takiego jak fryzury... nie znam sie zabardzo na niemcu.. :|

x

Opublikowano

Dołańczam się do up i mam pytanie czy bronie na 100+ Dropią z jakiś mobków albo szkat? Bo zrobilem bezduchy i juz nie moge ich dalej ulepszac.

Hot Or Not ?

54289_200808040402001.thumb.jpg

Opublikowano

mam pewnie problem z rejestracją: w polach wpisuje wszystko poprawnie a i tak wyskakuje to :

Registrierung fehlgeschlagen: bitte alle Felder richtig angeben

Alle Felder sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden.

możecie mi pomóc?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a gdzie dropia te kamienie co daja odrazu skila na p?? i skad leca zwykle perly?

Kamienie na P dropią praktycznie ze wszystkiego , najczęściej na Zombie. Zwykłe perły nie dropią, tylko handlara, albo małże (małże dropią w atla lub szkaty elit. 9 ogonów)

Dołańczam się do up i mam pytanie czy bronie na 100+ Dropią z jakiś mobków albo szkat? Bo zrobilem bezduchy i juz nie moge ich dalej ulepszac.

Bronie się robi, z bezduchów da się zrobić. Sura/Kowal/Metal masz 3 opcje i się da wiem, bo gram ninja ;]

mam pewnie problem z rejestracją: w polach wpisuje wszystko poprawnie a i tak wyskakuje to :

Registrierung fehlgeschlagen: bitte alle Felder richtig angeben

Alle Felder sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden.

możecie mi pomóc?

To wpisujesz źle skoro tak wyskakuje. Musisz taka liczbę znaków wpisać jak tam pisze to na pewno Ci się konto utworzy.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

sie ciesz ze te 150% jest, bo to jest dodatkowy exp, jakby nie dawali wiecej expa to by nic nie pisalo, wiec lepiej 150 niz nic

bronie 100+ robi sie z podstawowych broni 65: bojowy miecz, smocze noze, olbrz luk zoltego smoka, wachlarz zbawienia, parta, dzwon nieba i ziemi (mozna tez robic ze szponu ducha i chyba blyskow i moreli, nie wiem czy idzie z nich, wiem ze ze szpona idzie)

kamyki na skille P dropia czesto w atla, mapach 140/170 i czesto tez na feuerland v2 z zombie

xpatronx - proboj do skutku, albo sproboj inne pasy wpisac niz wczesniej

cisowiank1 - odpowiedz wyzej, a perly zwykle dropia z pilek, ktore leca ze smokow z atla, pelno ich na feuerland v2 i latwo zabic je

fryzy sa u instruktorow, ale cos im sie juz dawno pierdzielło i tylko w chunjo sa ;p chunjo... nasze chunjo ;]

strategie dropia ze szkat czerwonego smoka, mozna z other stuff, mozna kupic szkaty u event shopa za 20kk, lub od 100+ czy ktoregos dropia szkaty z red smokwo na alte stadt

Opublikowano

Kamienie na P dropią praktycznie ze wszystkiego , najczęściej na Zombie. Zwykłe perły nie dropią, tylko handlara, albo małże (małże dropią w atla lub szkaty elit. 9 ogonów)

Bronie się robi, z bezduchów da się zrobić. Sura/Kowal/Metal masz 3 opcje i się da wiem, bo gram ninja ;]

To wpisujesz źle skoro tak wyskakuje. Musisz taka liczbę znaków wpisać jak tam pisze to na pewno Ci się konto utworzy.

Grasz na modzie czy na cliencie ? U siebie robiłem na modzie i coś nie szło narazie mnie nie ma w chacie więc jutro ci powiem czy mi na cliencie działa.

Mam jeszcze jedno pytanie gdzie znajdę te elit 9 ogonow ? Sory za noobstwo ale dopiero ogarniam ten server.

Hot Or Not ?

Opublikowano

@up. graj na cliencie, spolszczenie sie przydaje tylko do gry na serwach hamachi i chinskich etc. a np celestial to client, na cliencie all ci pojdzie ;p

elit 9 ogonow znajduja sie na alte stadt, dokladniej to tak, teleportujesz sie na alte stadt, idziesz pomiedzy metkami 100lv na gore i pozniej w lewo, tam po obu stronach sa ogonki

Opublikowano

sie ciesz ze te 150% jest, bo to jest dodatkowy exp, jakby nie dawali wiecej expa to by nic nie pisalo, wiec lepiej 150 niz nic

bronie 100+ robi sie z podstawowych broni 65: bojowy miecz, smocze noze, olbrz luk zoltego smoka, wachlarz zbawienia, parta, dzwon nieba i ziemi (mozna tez robic ze szponu ducha i chyba blyskow i moreli, nie wiem czy idzie z nich, wiem ze ze szpona idzie)

kamyki na skille P dropia czesto w atla, mapach 140/170 i czesto tez na feuerland v2 z zombie

xpatronx - proboj do skutku, albo sproboj inne pasy wpisac niz wczesniej

cisowiank1 - odpowiedz wyzej, a perly zwykle dropia z pilek, ktore leca ze smokow z atla, pelno ich na feuerland v2 i latwo zabic je

fryzy sa u instruktorow, ale cos im sie juz dawno pierdzielło i tylko w chunjo sa ;p chunjo... nasze chunjo ;]

strategie dropia ze szkat czerwonego smoka, mozna z other stuff, mozna kupic szkaty u event shopa za 20kk, lub od 100+ czy ktoregos dropia szkaty z red smokwo na alte stadt

Po co powtarzasz to co ja napisałam wyżej, he? Pzdr ;]

@UP

I tak ci to nic nie da, lepiej mieć clienta. A nie później jak taki noob (95% serwa) lata i twierdzi , że mam hacki bo bije skilami z ręki . ;]

Opublikowano

@up. graj na cliencie, spolszczenie sie przydaje tylko do gry na serwach hamachi i chinskich etc. a np celestial to client, na cliencie all ci pojdzie ;p

elit 9 ogonow znajduja sie na alte stadt, dokladniej to tak, teleportujesz sie na alte stadt, idziesz pomiedzy metkami 100lv na gore i pozniej w lewo, tam po obu stronach sa ogonki

Thx '+' . Ale na cliencie nie ma spolszczenia do bonów .. To co ja mam raz na cliencie raz na modzie grać oO

Hot Or Not ?

Opublikowano

Wiesz.. Serio te bony to tak trudno jest się samemu domyślić, że trzeba być mega noobem, żeby chociaż podstawowych nie skumać.

Opublikowano

no cherry ma racje, troche sie pobawic, troche domyslic i masz ;p

a spolszczyc mozesz tak: weź sobie rozpakuj locale_de z clienta celestial i locale_pl z clienta PL'a (np. PL'a ;p) byleby locale_pl bylo

wtedy plik locale_game z locale_pl kopiujesz do rozpakowanego locale_de i podmieniasz

wtedy calosc pakujesz a locale masz ze spolszczonymi bonami

Opublikowano

Tu nic nie ma do cierpliwości, trochę szkoły i otoczenia i niektóre samemu się idzie domyślić. Albo choćby przez głupie GoogleTranslate przetłumaczyć. Chociaż patrzać po eq/statach/KD itd. to nie ma co tam nie wiedzieć.

Opublikowano

Gdzie expic? 90 lvl woj mental 1665 deffa? beda plusy.

I jaki jest system ulepszen (bronie,bizu,zbrojka)

zbyt duża sygna

Opublikowano

naprawde tak ciezko wam sie domyslic? do v1 atla idzcie, pierscienie expa i tyle

numq - czasami sie zdarza, ze status na stronie niekoniecznie odzwierciedla realny status, jak tylko logowanie off, to serwer dziala, tylko sie zalogowac nie idzie, ten kto sie zalogowal to gra, ale jak sie wyloguje to musi czekac aż logowanie wlacza ;p

@up. zbrojki to tak: stal - hwang - zbroja wolnosci - brązowa stal (tak na to mowie, nie wiem jak to sie nazywa) - stal na 110 - stal na 150

nie znam niektorych nazw zbroi wiec tak to napisalem ;]

a co do bizuterii to tak

bizu 54 - pozniej chyba 65-75 (nie wiem na jaki bo sam nie robilem tej bizu) i potem na 90 i nic pozniej z tym nie zrobisz, mozesz dropnac lub tanio kupic pozniej bizuterie (buty helm i tarcza tez jest ale tarczy nie oplaca sie robic) na 105 i pozniej z tego mozesz zrobic na 115

bronie to tak: robi sie z bazowych 65 czyli bojowy miecz, smocze noze, olbrz luk zoltego smoka, wachlarz zbawienia, parta, dzwon nieba i ziemi i wiem ze jeszcze ze szpona, robi sie z nich 3 lub 4 bronie np. (na przykladzie bojowego) bojowy - syrek - baron - nieb mag - swiety - bron na 110 - na 115 (pogramiacz rinata czyli drachenherzklinge) - na 120 (wurthschwert czy cos czyli pustynny) potem na 125 (miecz smoka) na 127 (arktyczny) na 140 (zertorusklinge) na 150 zyloxklinge, na 160 naturschwert, na 170 (nie znam nazwy po niemiecku ale po polsku to zwykle mowi sie kościany miecz)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...