Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Truciak Avalonmt2

XxXCyrusXxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ojejq juz nie bede wchodził dzis ;/ jakie to wzruszające ... a na MPC pewnie do 24.00 posiedzisz a żałujesz 1 minuty logowania i 5 minut na spotkanie . Też chętnie sie z tobą spotkam , wszystko nagram , łacznie z rozmowa i wrzuce tu .

Opublikowano

@Galuu powiem jedno. Z całego serca mi cię po prostu szkoda, nie wiem co cię gryzie, najadłeś się za dużo na wigilie, czy po prostu ci jeść nie dali i wyrzucasz tą całą złość na MPC forum. Pamiętaj nie każdy ma 12 Lat i ma jutro wolne, tylko po prostu się idzie do pracy ! Masz pewnie mame i tate to powinieneś wiedzieć. Jeżeli masz pisać jakieś durne posty to nie pisz bo będą cię uważali za owe 12 letnie dziecko, inni napisali po 1/2 poście i się "rzucają". Więc zanim napiszesz następny post użyj takiego czegoś jak mózg !

Ps. Martw się żeby dużo osób nie widziało twoich postów

Nie dyskutuj z idiotą . Najpierw zniży cię do swojego poziomu a potem zniszczy doświadczeniem .

@Down

Jedyna normalna odpowiedź masz +

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

A ja wam powiem że mam bekę z takich ludzi jak cyrus :D zaczęli go minusować to sobie ustawił daj minusa ;D chyba tylko po to aby się dowartościować ;D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Ok spoko pro koxie . Odpowiedz na moje pytania..

1.Skad masz buty?

2.Dlaczego nie masz 3 ręki

3.Jakim cudem masz bon "Wartość magicznego ataku" jezeli na serwerze nie jest wprowadzony ten bon?(I mi nie pierdol ze ci wyczarował w navi bo jak bon nie jest dodany na serwerze to nawet navi nie pomoże )

4.Który GM dał ci tego truciaka (Szef , MasTaH , Baggio , kelevra , Xanti)

Opublikowano

Haha już prosi o zamknięcie tematu bo nie ma pomysłów na dalsze kłamstwa. A niech już zamkną ten temat pełen oszustw i krętactw. Myślałeś że dzięki temu nałapiesz plusów i będziesz pro elo elo ale Ci nie wyszło. Nas nie oszukasz! -_-

rsbanner2.jpg

Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o +

Opublikowano

@galuu

świetnie zauważyłeś z tym bonem a ty Cyrus jesteś 0, bo nadal chcesz z nas idiotów zrobić. Zapytaj się i każdy ci powie, nawet jak masz broń z navi,a bon nie jest dodany do serwera to nie możesz go mieć w itemku. Zgadzam się z up zamknąć temat, bo zaczyna się burdel robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...