Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Truciak Avalonmt2

XxXCyrusXxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pokaże dalszych bonów bo się za bardzo podniecicie moge dać filmik jak ubijam właśnie tym truciakiem do pvp ripa ale to później

Ps. dostałem go jako prezent po wbiciu 99 ;)

Ps2. zazdrosne dzieci minusują....

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

Koleś nie wyzywaj bo się przejedziesz na tym.

A truciak pewnie od jakiegoś admina w mysql robiony ;f

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

BOSH DROGI ja na innym serwie kupiłem cale eq paczek po 200 do zmieniania bonów ustawiłem w kmr modzie żeby wylosowało 55+ i co? 20 min nawet nie, na kino online nie zdążyłem zobaczyć do końca serialu a już były 58%. Tak naprawdę to ty się jarasz a nie my -.- co mnie tutaj naprawdę powinęli zmienić regulamin zęby były 'media' z sensem

dalsze bony nie pokaże bo pewni jakieś 40 krytyki

fake to nie avalon

Legenda
Opublikowano

Gdy przypatrzyć się bardziej widzimy sr. 59% no git. Lecz tam gdzie powiny być umki widać ociupinkę zielonego( nie zamalował wszystkiego) Więc jak śr 59 i um na + no bardzo dziwne. I mam zastrzeżenia do kd. Czemu autor nie pokaże chociaż + ile?

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wcześniej było widac jeszcze 20um , kd +7 oraz 100% na coś w 3 bonie.

Edytuj wymiata , bo wcześniej było widac wszystko.

Opublikowano

Gram na avalonie i takich butów jak ty masz na screenie nie ma . Dwa to UM na + , Przerobić Kamer Moda to kazdy umie ;D . Trzy to te 4 paski tego gówna nad yangami ( trzeba byc jebnietym zeby tele w is dać) i te błogosławienistwo zycia po 50 sztuk !Nna avalonie w IS mozna kupic tylko po 1 sztuce i nie da sie łączyć. Fake

@UP ale butów nie zdązył zakryć ;p na Avalonie takich nie ma

ps. Chłopak dopiero internet poznaje , niech ma podniete ;]

Opublikowano

Dobra nie będę dłużej brnął przyznaje sie. Kumpel to Gm moge dać Ss całego tuciaka

Ps. Można mieć takie buty jak ci gm da..... <_<

A kto mi nie wierzy to już nie mój problem pzdr

;)

Daj Mi -

;)

Opublikowano

Dobra kumpel to gm czekamy jeszcze aż się przyznasz, że to nie jest Avalon, bo nie masz 3ręki i wątpie, żeby po 2 miechach 3reka wygasła. A ta w ogóle to po co takie coś wstawiałeś chciałeś się popisać a wyszło bagno, tutaj ludzi nie tka łatwo oszukać.

Opublikowano

Dobra wypierdalaj , kolega wyżej ładnie zauważył ze nie masz 3 ręki ! a NIE MOGŁA się skończyć bo dają ją na 360dni , pozdro.

Opublikowano

Ale Fake. Też mam zatrutego na Avalonie śred. 61% umy. 30% i kd +8. Buhahaha. Paint rlz co nie koleś? o.O -

rsbanner2.jpg

Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o +

Opublikowano

I musze cie poraz 3 dobic , na avalonie nie ma bonusu "wartosc magicznego ataku" wiec nawet jak by ci gm zrobil w navi miecz to nie mógłby dać tego bonu :D Pozdro & potańcz .Te iksy w nicku oznaczaja ile masz lat?

Opublikowano

Poraz kolejny powtarzam że nie musicie mi wierzyć a pan galuu widać że ma problemy emocjonalne że w taki sposób traktuje mnie pewnie masz 12 lat i dlatego napisałem "Tylko" raport pozdrawiam ;)

A tak na marginesie Gm może każdy bon sobie dodać.... <_<

;)

Daj Mi -

;)

Opublikowano

Hmmm skoro to prawda to może pokażesz mi go :D?? Skoro kumpel jest GM to napisze do admina i zaraz to załatwi a twoje konto skasuje!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...