Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin6-Reaktywacja[PL][Hamachi]

Kolo1994PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam masz net cienki jak nitka wywala cie co rusz jak masz tylu hackerow to widac ze nie ogarniasz serwera , troche kultury Ci nie zaszkodzi w kontatktach miedzy ludzkich . Co tu wymagac od dziecka w wieku 16 lat dorosniesz pogadamy jak na obecna chwile chcesz swiatu na sile pokazac jaki jestes super a taki nawet jak dorosniesz i zmadrzejesz nie bedziesz . Skonczylam z Toba rozmowe bo nic madrego nie napiszesz , sam zaczales caly problem teraz udajesz niewinnego w kazdym widzisz hackerow nie zdziwie sie ze sam ich kiedys lub teraz uzywasz .Jak pisalam wyzej dziecieca duma ci nie daje przeprosic oficjalnie gracza za Twoje bezpodstawne oskarzenia tak wiec skoncz juz z tymi gierkami bo mnie nie ruszaja jedynie pokazuja jakim jestes GA oraz graczem . Zegnam

glitterfy1000908T528D32.gif
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie ze wywala jak sa lagi takie ze szok. Normalnie brak słow by to opisac. Nawet samego GA wywala z servera...a sam GA twierdzi ze w miescie niema lagow a tu nawet na server wejsc nie mozesz.... Sam widzisz jaki jest cienki net admina.

I dzieki takiemu sprzetowi daleko zajedzie wywalajac wszystkich za SH. Gracze mu znikaja i sie pojaiwaja w innych miejscach a ten stwierdza ze masz SH a lagow niema. Pamietaj ze jak wejdziesz to odrazu masz juz SH. wiesz najlepiej to wogole nie ruszaj sie w miescie bo Admin bedzie dawal bany dla takich graczy. I sam sobie bata na łeb kreci. o to taka prawda....

Opublikowano

GA nie robi nic z tym ze gracz lata i obraza w okolo a on mu tylko daje na 10min ban czat i jeszcze banuje niewinne osoby. Zalowe to mialem nadzieje ze GA jest bardziej kasekwetny. Skonczylem gre na serwie pierdole to. Mam juz clienta serwa. Tylko zostalo mi go wzucic na akis Hostin ale jak ja tam nie gram to nikt nie bedzie grac na Tym cliencie ;P. Pozdro Moze zmadrzejesz a wtedy zagram.

Opublikowano

UU to szacun masz zone i grasz w metin 2 ;]

Niezle a pisales , ze to twoja dziewczyna cos sie placzesz chlopcze ;] poskladaj sobie narazie historie potem pisz cos a nie piszesz 2 oddzielne historyjki

Nie chcesz Shanahan,Annalise nie graj Dziekuje , ja hostuje ten serwer i lagów nie mam piszcie do GM jest w niemczech ma internet 2 mb 0 lagów a wy macie internet 512 i gracie na pralkach ps. Moderator powinien zabronic osoba , ktore maja 2 , 3 posty pisania komentarzy bo specjalnie robia sobie konta i daja negatywy serwera zobaczcie na liczbe postów 2 bo nie wieze , ze tacy znawcy mpc maja po 2 , 3 posty (Ewidentnie to jest plagiat ) Mozna sprawdzic IP

Aha i nie pisz do mnie Gosciu bo nie piles ze mna pod sklepem , ze takimi wiesniackimi tekstami mi tu jedziesz Troche kultury ;]

Zbieram -

Opublikowano

kolo ma racje przestań spamować na serwie wiecie dlaczego takie lagi? powiem wam bo wszyscy gracie na modzie i uzywacie cheatów dmg skill chacki i te różne dlatego takie lagi ja pobrałem aktualizacje do serwera z 1 strony gdzie prezentacja serwera i niemam wclae lagów chodzi mi jak bym miał najlepszego kompa na świecie

Opublikowano

Czytaj wazne!!!

Tarcza Aureola (od +0 do +9) nie sa potrzebne ulepszacze jedynie na stworzenie tarczy +0 sa potrzebne

-Dodana mozliwosc robienia tarczy Aureola z Tarczy(Na 61 lvl +9) (od +0 do +9)a tu macie co daje tarcza od +0 do +9:

+0 60 Obrona

+1 120 Obrona

+2 180 Obrona

+3 240 Obrona

+4 300 Obrona

+5 360 Obrona

+6 420 Obrona

+7 480 Obrona

+8 540 Obrona

+9 600 Obrona

Chcesz zrobic taka tarcze? idz do: Syon-Pyong

Szansa na zrobienie z tarczy na 61 lvl +9 tarczy Aureola? 100%+ ulepszacze do jej zrobienia: 4 broszurki , 4 perly: Biale , niebieskie,czerwone(Krwawe)

Aha...(Info) !!!Czytaj-->!!!jak zrobicie Aureole +0 to do +9 ani 1 ulepszacz nie potrzebny ;] !!!<-- Czytaj!!!

Specjalnie dodalem tyle broszurek , zebyscie zagrali u nas , brali udzial w OX (Broszurki dropi w grocie kazdemu)

Zbieram -

Opublikowano

Widze ze chlopaki pozakładali konta zeby bronic dzieciaka na forum hahahahaha, GA ma 16 lat a zachowuje sie jak by mial 12 kolegami musi wyslugiwac jak mu juz argumentow brakuje. Ciekawe co dostaną za to na servie jakies fajne itemki ?? Moze wyzsze statyy ??? Jeszcze nigdy nie widzialem zeby GA wysylal wlasnych graczy na forum by bronili mu dupy. Ale moge napisac jeszcze jedno ze mam niezla beke z Teken222 oraz PSPortable takich nie udanych sciem jakie wypisuja ci dwoje jeszcze nigdy nie widzialem co oznacz ze maja nizsze IQ niz sam Admin a to nie wrozy nic dobrego.

Opublikowano

Ale debile... Dostales ostrzezenie gm powiedzial mozesz ich nawet milion dostac a ty zaczales glupia klotnie.

I jesli macie sobie cos do powiedzenia jeszcze to wez jego gg z reklamy i napisz a nie popisuj sie na forum tymi postami zniechecasz tylko ludzi grania na tym servie.

Wysyla ludzi zeby posty robili ? Ja powiem tak dwoch debili, dziewczyna grajaca w metina i chlopak ktory ja pewnie namowil radze wam wyjsc z domu, pojsc do kina.

Tyle z mojej strony Pzdr graczy Ryba ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czytaj wazne!!!

Tarcza Aureola (od +0 do +9) nie sa potrzebne ulepszacze jedynie na stworzenie tarczy +0 sa potrzebne

-Dodana mozliwosc robienia tarczy Aureola z Tarczy(Na 61 lvl +9) (od +0 do +9)a tu macie co daje tarcza od +0 do +9:

+0 60 Obrona

+1 120 Obrona

+2 180 Obrona

+3 240 Obrona

+4 300 Obrona

+5 360 Obrona

+6 420 Obrona

+7 480 Obrona

+8 540 Obrona

+9 600 Obrona

Chcesz zrobic taka tarcze? idz do: Syon-Pyong

Szansa na zrobienie z tarczy na 61 lvl +9 tarczy Aureola? 100%+ ulepszacze do jej zrobienia: 4 broszurki , 4 perly: Biale , niebieskie,czerwone(Krwawe)

Aha...(Info) !!!Czytaj-->!!!jak zrobicie Aureole +0 to do +9 ani 1 ulepszacz nie potrzebny ;] !!!<-- Czytaj!!!

Specjalnie dodalem tyle broszurek , zebyscie zagrali u nas , brali udzial w OX (Broszurki dropi w grocie kazdemu)

Nowosci na serwerze

Zbieram -

Opublikowano
A ja nadal nie widzę zaktualizowanych plików z nowymi broniam/atlantydąi itp. bo te co są na 1 stronie nic nie dają.. Proszę o właściwy upload.

Chcesz żeby ludzie grali na tym serwie to dodaj te nowe itemy..

Opublikowano

poco ten spam, jak logowanie nie działa ehh ogarnijcie się dzieciaki, temat do "niezweryfikowane/offline'

bo serwer nie działa, jedynie co działa to rejestracja ^

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

server spoko ,Atmosfera ujdzie GM Mili /Ogółem Server rządzi:D

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

i co działa wam widzicie bronie? jak działa to Team życzy miłej gry. Ale na razie serwer off bo GA(HA) dodaje coś do serwera i go ulepsza niedługo może będzie dedyk nie wiemy jeszcze ale może będzie niedługo on więc na sieciach hamachi serwera napiszę jak będzie on więc zapraszam

02758850976702993171.png
Opublikowano

Metin6? Z czymś mi się to kojarzy...

Server zapowiada się spoko, może wbiję.

Dam edita, jak coś.

P

O

Z

D

R

O

dc9dc9691957458ca01e29b4f409e363.0.gif

Piszę poprawnie po polsku ;)

P a k t o f o n i k a <3.

Zbieram -'siki

Mój nick w grze : Manian,Nektar

Wstaw -'sik :)

25 postów [V]

50 postów [V]

75 postów [X]

100 postów [X]

125 postów [X]

150 postów [X]

Opublikowano

Co do serwera to bardzo fajny.

Wszystko przemyślane.

Ale Ha jest ciągle off i dlatego reje nie dziala.

A pisze, że serwer otwarty od 9-3

Dlatego - dla ciebie

Opublikowano

Serwer cały czas jest off. Naprawde pisał że ma problemy z netem HA i nie wieamomo czy w ogóle serwer będzie ON

Opublikowano

Serwer nie jest off 4ever HA ma problem z internetem sam pisał na hamachi i w grze internet mu coś niedziała i dlatego narazie serwer jest off może niedługo jak HA będzie miał naprawionego neta wtedy serwer będzie on.

02758850976702993171.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...