Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin6-Reaktywacja[PL][Hamachi]

Kolo1994PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodalem:

-Sklep z przedmiotami dla biologa

-usunelem limit co 24h ( mozna robic misje non stop)

SERWER ONLINE

Zbieram -

Opublikowano

Ten serwer wymiata 1 serwer w histori 4fun i wszystko tanio super serw sam na nim gram mówię wam spróbujcie GA (czyli HA) zawsze pomaga odpisuje i wogóle są dodane szmaragdowe hwangi chyba niedlugo beda szmaragdowe stalki i wogóle polecam go wam lap +

Opublikowano

Zapraszam na serwer ludzie wchodzcie na serwer mówię wam jest super codziennie eventy ox może [PGM]ProToDAGGER zrobi event dla wszystkich !!!dziś!!! [PGM]ProToDAGGER zawsze pomaga niedlugo zostanie GM

Opublikowano

Dodany Kapitan ( w kole ,Jinno M1) A u niego:

-Mozliwosc dania samemu sobie range (np Rycerski,Przyjazny,Dobry) wedle uznania.

-Mozliwosc napisania cos na czacie (Globalnym jak GM)

Zbieram -

Opublikowano

Serwer juz Online

Musialem komputer zrestartowac bo Aktualizacja systemu wyskoczyla Za co Przepraszam .

Login: ON

Mysql: ON

Robienie Postaci: ON

Ch1: ON

Zbieram -

Opublikowano

Zapraszam Do sieci hamachi

Metin6-Serwer-14

Metin6-Serwer-15

Metin6-Serwer-16

Metin6-Serwer-17

Metin6-Serwer-18

Haslo :123456

-Dodane zostaly ziemie Gildijne do wykupowania przez Graczy

-Dodani Agenci ladowi ( Tak jak na PL)

Serwer Off Godzina: 4:10 Zapraszamy o : 9:00

Zbieram -

Opublikowano

Nie polecam.

Własnie widzę jak ON od 9:00...

09:05 i OFF

Reputacja jest mi obojętna, jeśli jednak ci pomogłem możesz dać +.

Opublikowano

Boze czlowieku wczoraj sylwester byl i chyba ludzie na imprezach byli i popili wiec proste ze nie bedzie on o 9;p

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer moze i fajny ale Ga lekko wczorajszy oskrazyl gracza ze ma SH a stal kolo handlarki i krecil bona lekka przesada sodowa woda do glowy uderzyla .Wiec uwazajcie na serwer lepiej takich omijac z daleka niz byc oskarzanym przez GA bez sprawdzenia . Zal mu dupe sciska ze gralam z chlopakiem na jego serwerze a na grze sa pseudo graczki <realnie chlopaki> ... szacun dla takiego GA co robi DC bez powodu .. oskarza o sh ... kloci sie na ogolnym oceniajac innych zupelnie ich nie znajac .Nie zdziwie sie ze GA to dziecko tak czy siak jedno zdanie moje SERWER TRZEBA OMIJAC Z DALEKA . Zapewne bedzie podsumowanie mojego posta przez Kolo GA tego serwera ale to co napisze swiadczy o tym ze ma cos za skora jak to maja dzieci z problemami zalozy serwa i mysli ze jest Bogiem takich serwerow jest od groma ale na zadnym nie ma takiego GA .

glitterfy1000908T528D32.gif
Opublikowano

Na twoim serwerze sa gigantyczne lagi i to nie jest powod zeby kogos oskarzac o sh wystarczy jeden BIG lag ktory na tym serwerze jest dominujacy a leci bezpodstawne pomowienie .Sam zaczales klotnie nikt do Ciebie nic nie mial nie gramy na SH i zadnych innych hackach bo nam to do szczescia nie jest potrzebne . Przez takie pisanie na ogolnym Shanahana killowali na wolnym pisali na szepcie o wylaczenie sh a Ty mowisz ze nic nie zrobiles ze to nic takiego . Wykrecasz kota ogonem robiac z siebie ofiare klotni ktora sam zaczales Twoje przeprosiny sa malo istotne do tego ze reputacja gracza na serwerze jest juz zniszczona bo miales jakies problemy nie wnikam jakie . Ogolnie moge stwierdzic ze postapiles bardzo amatorsko jak na GA GM i wszystkie inne tytuly . Owszem jestes od tego zeby pilnowac porzadku na grze ale takie pisanie na ogolnym ze ma ostrzezenie za uzywanie sh ktorych nie ma jest przesada .Uwierz mi takim postepowaniem nie bedziesz mial dobrego zdania u mnie , przeprosic powinienes mnie i Shanahana na grze ze popelniles blad chyba ze meska duma ci tego nie pozwala .dziekujemy za zbanowanie konta najlepiej usunac kogos zamiast przeprosic w grze . Zycze milego dnia .venus i Shanahan

glitterfy1000908T528D32.gif
Opublikowano

Tak Lagi sa :] tylko ciekawe , ze na OX uzywali hacka na przenoszenie wiekszosc graczy ma dmg i inne hacki i juz nie pier... ze sa lagi i nie widze , ze ktos ma sh bo w M1 nikt nie ma lagów chyba , ze masz interner 512 i komputer ( Pralke);]

Nie mozna na serwerze uzywac Cheatów dalem juz kilku osoba Ban , upomnienie ;]

Zbieram -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...