Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin6-Reaktywacja[PL][Hamachi]

Kolo1994PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze Moderatorów o nie usuwanie posta!

95989632.png

parametry.png

16365224.png

5.2

15164974.png

4GB

95185475.png

5MB/S

linkif.png

74212152.png

http://5.65.188.126

62391048.png

http://5.65.188.126/reg.php

16496777.png

Brak!

-Pack (Z nowymi bronmi , oraz Wierzchowcami)

http://www.megaupload.com/?d=FLUOUNH0

63324297.png

5.65.188.126

13904615.png

http://w156.wrzuta.pl/plik/8v9xbmEC60R/metin6

71187513.png

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d291ebdd27c81658e98b9df49442e13052635a9fa37686fb9e4e2107908cdb2a-1294063731

infoou.png

46662198.png

Nie dodaje bo sa w Filmiku

87618246.png

Nie dodaje bo sa w Filmiku

45855723.png

W Trakcie tworzenia

45855723.png (Na Nowe Bronie od +7 do +9), Hwangi, Mini hwangi)

2x Biala Perla, Niebieska Perla, Krwawa Perla , 1x Broszura Szermierki

37163598.png

500%

20442841.png

500%

26574673.png

500%

26574673.png X10

500%

81150955.png

Nowy:

Jinoo.png

Zamknieta.png

kontaktz.png

gg: 11509736 ,Siec Hamachi

godziny.png

poniedzialek.png

9:00-3:00 (w nocy )

wtorek.png

sroda.png

czwartek.png

piatek.png

sobota.png

niedziela.png

25706052.png

Metin6-Serwer-21

Metin6-Serwer-22

Dlaczego ma byc przed nickiem [GRAM]? bo wiele osob dochodzi do sieci i nie gra jest tak na wielu serwerach

26111648.png

123456

teamb.png

[HA]NeverDead

[GM]ProToDAGGER

bonusu.png

Usunelem to od zwijania ;]

Co nowego?

-Dodane perly do Hand-Up 2

-Calkowicie spolszczone OX (Wgrany nowy eng_string.txt) pytania , odpowiedzi , oraz wszystko jest spolszczone , ilsoc zdobywanego doswiadczenia , yang , dropu etc spolszczona na PL) Serwer spolszczony w 99%

Zapraszam!

-RAM- 2 GB

-Dodane nowe wierzchowce (Jezeli chcesz jezdzic na nowym wierzchowcu , sciagnij Pack nastepnie idz do NPC o nazwie "Stajenny" i wybierz u niego na jakim wierzchowcu chcialbys jezdzic)

-Dodana mozliwosc robienia KD:80% z kd:35% u "Seon Pyeong"

-Odbugowane mapy (Wszystkie) nie buguje juz postaci

-Spolszczone OX- W 100%

-Dodane stale bony: Exp:500%, Drop Yang:500%,Drop Itemów:500%,Drop Yang x10:500%

-Ulepszacze usuniete (Ulepszacze 2x Nieb.Perla, 2x Biala.Perla, 2x Krwawa.Perla, 1x Broszura Szermierki potrzebne sa na Ulepszenie epickich broni (Od +7 do +9) , oraz na zrobienie Hwanga , Mini Hwanga

-Dodane zostaly stale bony z zbroji hwang: 5k pz, 1k defa, 25% szybkosci ruchu

-Gdy gracz awansuje pisze na czacie ze Gracz awansowal zpoziomu x na poziom x . Gratulujemy (od 70 lvl do 127 lvl)

-Zwiekszono Maksymalny lvl z 99 na 127

-Dodany Bank , w ktorym mozna wplacac, wyplacac Yangi (Maxymalnie: 1,999,999,999) Bank nie ma Yang Buga.

-Usuniete lagowanie serwera przez Graczy( Wyrzucanie Yang na Ziemie) yang juz sie nie da wyrzucac na ziemie.

-Usuniety Bug z kd ,ze mozna bylo kupowac kd za 5kk a sprzedawac za 25kk ( juz kupuje sie za 5kk a sprzedaje za 1 yang)

-Usuniete przywolania pieczeci ( bosów) bo lagowaly serwer .

-Dodany skrypt czyszczacy logi

-Dodany sklep z szkatami

-Dodana mozliwosc robienia Królewskiego hwanga z Zbrojii Hwang

-Dodane Szmaragdowe stalki

-Dodana mozliwosc Hwandlowania hwangiem , mini hwangiem , hwangiem cesarskim

-Dodana mowliwosc wyrzucania Hwangu , Mini hwangu , Hwangu cesarskiego

-Dodany staly bon do cesarskiego hwanga: 1,5k Defa , 10k pz, 100% na magie odp 50 szybkosci ruchu ( Najlepsza zbroja na serwerze)

-Dodany staly bon do mini hwanga : 500 defa

-Sklep z przedmiotami dla biologa

-Usuniety limit (24h) na Robienie Misji u Biologa

Dodany npc Kapitan a u niego:

-Mozliwosc dania samemu sobie range (np Rycerski,Przyjazny,Dobry) wedle uznania.

-Mozliwosc napisania cos na czacie (Globalnym jak GM)

-Dodany nowy sklep (Handlarz ISO)

-Dodane Buty wiatru + do NPC (Hand-Up 2)

-Dodane zostaly ziemie Gildijne do wykupowania przez Graczy ( Ziemie gildijne w miejscach jak na PL)

-Dodani Agenci ladowi

-Dodany Straznik Wsi chroniacy wies przez potworami ( Gdy jakis potwór wejdzie do M1 Straznik wykrywa go i Zabija go po czym wraca na swoje miejsce)

-Dodana Aktualizacja serwera : z nazwa serwera Link: http://www.megaupload.com/?d=TT26C8Q3

(Skanu nie daje bo plik ma 1 MB)

-Dodana mozliwosc robienia tarczy Aureola z Tarczy(Na 61 lvl +9) (od +0 do +9)a tu macie co daje tarcza od +0 do +9

Co daje Tarcza Aureoli?:

+0 60 Obrona

+1 120 Obrona

+2 180 Obrona

+3 240 Obrona

+4 300 Obrona

+5 360 Obrona

+6 420 Obrona

+7 480 Obrona

+8 540 Obrona

+9 600 Obrona

(Na wytworzenie tarczy sa potrzebne ulepszacze ,ale jedynie na wytworzenie jej;] Na ulepszanie od +0 do +9 nic nie jest potrzebne)

Co planujemy?

-Dokupic RAM

Eventy OX:

-Co 2 dni Odbywaja sie Eventy OX , w ktorych mozna wygrac Broszurki, oraz materialy potrzebne do budowy Ziemi Gildijnych.

stopka.png

Zbieram -

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Mcncc.com
Opublikowano

Sama reklama odpycha.

4Fun nieprzemyślany.

Wbijesz 95 lv. i nic nie porobisz...

Opublikowano

Przed chwila byly 3 konkursy OX W 2 z nich wygrali gracze , ktorzy otrzymali broszurki do ulepszenia epickich broni , hwanga , mini hwanga nastepny konkurs jutro zapraszam na serwer .

Co nowego?:

-Dodane perly do Hand-Up 2

-Calkowicie spolszczone OX (Wgrany nowy eng_string.txt) pytania , odpowiedzi , oraz wszystko jest spolszczone , ilsoc zdobywanego doswiadczenia , yang , dropu etc spolszczona na PL) Serwer spolszczony w 99%

Zapraszam!

Zbieram -

Opublikowano

TSAJU To dziewczyna? mi sie to kojazy z chlopakiem , no ale ok ;p jak cos przepraszam za slowo : lolu

Zbieram -

Opublikowano

Serwer to żenada. GM rozdaje ITEMY kolegom. Chwali się ze idzie na mature a tak na prawdę jak można zauważyć ma 16 lat... Cóż Nie polecam -! Ośmieszyłeś się rozdawać itemy. Jak mówiłem serwer to żenada wielka lipa. Co 1h STOP serwera. Lagi jak cholera wbije 10 osob i lagi.

PS: Zaraz się będzie tłumaczył ale to prawda ! nie polecam tego gowna.

Opublikowano

Tak , tak napisz lepiej ze na tym gównie grales cly dzien kolezko i ponadto gówniarzu mam 20 lat i mam brata co ma 16 lat ciulu nie wierzysz? wejdz na metin 5 tam mnie znaja ponadto na hamachi wiekszosc osob tez zna mnie i brata wiec sie nie odzywaj ;]

a piszesz ze serwer dno i zenada bo chciales byc najlepszy a cie dedali ja itemów nikomu nie daje ;] nawet kolegom , jak ktos chce cos odpisuje : Nie moge ps. nie chcesz nie graj ja z tego nie mam kasy wiec ;] serwer dla ludzi cywilizowanych nie dla zwierzat jak ty co wchodza i wala z reki zeby kickac ludzi na hamachi mi pisali i banika masz za te kicki . Nie mam zamiaru sie tlumaczyc nie chcesz grac nie graj ;]

Zbieram -

Opublikowano

Jak serwer jest do du... to powiec mi dlaczego bylo dzisiaj 27 osob a teraz jest dokladnie 10 osob a jest godzina 1 w nocy moge dac screnny ;] papa skarbie :*

Przepraszam za duble zle kliklem ;]

Zbieram -

Opublikowano

Godzina 3:00 Serwer Offline , Serwer Online o godzinie 9:00 dzisiaj i bedzie czynny troszke dluzej .Dzisiaj beda Eventy OX

Zapraszam do Hamachi!

Zbieram -

Opublikowano

Witam , nie ma juz lagów ;]]]]]

Dlaczego byly? bo gracz Ona wyrzucal Yangi na ziemie i lagowal serwer niestety usunelem juz ten bug i nie laguje juz serwera a co za tym idzie wiecej ludzi moze wejsc usunelem rózniez bug z z kd juz nie ma bugu ,ze kupuje

sie KD za 5kk a sprzedaje za 25kk teraz kupuje sie za 5kk a sprzedaje za 1 yang .Planuje wprowadzenie Item Shopu nie dla celów zyskowych , tylko do celów rozwiniecia serwera (Dokupienia RAM) , planuje rózniez dodac nowe sklepy i inne ZAPRASZAM NA SERWER!

Zbieram -

Opublikowano

każdego oskarżasz a nawet nie wiesz kto wyrzucał. Serwer zjebany duzo lagów a GM zero wie o serwerze. Oskarżaj dalej. Wbija 10 osob lagi się robią . Do kosza z takim smieciem. + zbanował mi dwa konta. Szczerze on powinien się leczyć u psychologa.

Opublikowano

A ty u psychiatry czubku piszesz na szepcie zebym ci odbanowal konto nigdy ci nie odbanuje takim.. nie odbanowuje pewnie powiecie za co ma bana

przyznal mi sie ze dzien temu wyrzucal yangi bug juz usunity to sapie ;]]] a co do lagów to logi nie sa usiniete jak serwer dno to powiec czemu od 9 rano 23 osoby non stop ? hmm dac screeny ? mam na pol ekranu to widac godzine i ilosc graczu skarbie ;] konta ci nie odbanuje serwer

wylaczylem na 1-2h bo dodaje :

-Skrypt do czyszczenia logów

- backupa danych

- beda miejsze lagi na 150% juz sa miejsze bo nie da sie wyrzucac yang na ziemie a co do tego dziecka to nie sluchajcie go serwer kozacki dodaje non stop cos zobaczcie cofnijcie do 1 strony i rozwincie od autora)

Aha... i jeszcze czytajcie wyzej to zakala serwerów wszystkich ( niszczy tylko) tam gdzie wejdzie pierw wyzywa potem blaga o odbanowanie czytajcie wyzej nie polecam cos tam cos tam napisal a jednak wszedl widac jego wiek ;]

nie znizam sie do jego poziomu . ps. Jak zrobilem bledy to sory ale dodaje te bajery co wymienilem wyzej)

Serwer ONLINE ZA: 1-2H powod zamkniecia serwera wyzej ;]]]

Zbieram -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...