Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mbot] V1.0 Rc 4

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest problem przy repocie, zamyka mi silka, na forum pisza, ze client sie wylacza jak postac nic nie robi... a przy kazdym repocie on chwile stoi w miescie, zna ktos sposob aby to rozwiazac?

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mniej wiecej wszystko działa ale nie zbiera nic poza goldem.. glownie chodzi mi o itemy i curst hearts.. pomozecie?

Opublikowano

zeby zbieral itemy musisz zaznaczyc ze ma je zbierac, czyli w zakladce przedmioty mozesz zaznaczyc np przedzial degree wyswietli ci liste przedmiotow, zaznaczasz je klikasz na nie prawym klikasz w opcje podnies, znowy prawym i zatwierdz ustawienia

Opublikowano
zeby zbieral itemy musisz zaznaczyc ze ma je zbierac, czyli w zakladce przedmioty mozesz zaznaczyc np przedzial degree wyswietli ci liste przedmiotow, zaznaczasz je klikasz na nie prawym klikasz w opcje podnies, znowy prawym i zatwierdz ustawienia

i jeszcze zapomniales zeby kliknal "ZAPISZ USTAWIENIA"

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano

Żeby bot działał trzeba mieć konto a rejestracja już zamknięta. Czyli to oznacza że narazie sobie nie pobotuję?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Chyba, że ktoś da Ci swoje konto. Niektórzy mają po kilka. :) Trzeba dobrze popytać.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

jeżeli ma ktoś jakieś zbędne konto to pisać do mnie na PW, chętnie się zaopiekuję, pozdrawiam.

Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani !

Opublikowano

Mam pytanko wiem ,że się powtarza ale jak zalogować się na konto od mbota wpisuje pasy klikam login - zero reakcji .... wciaskam start client - zero reakcji co jest grane z tego co wiem wyskakiwało nie którym jakieś błędy a mi nic .... tak ,że proszę o pomoc :D WIELKIE THX ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI

Opublikowano

Mam wielką prozbe moze mi ktos nagrac skrypta albo dac z downhang do Jang cave b3 bo ciagle mi sie cos rypie i robi repoty :/ z gory dzieki za pomoc

b_560_95_1.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jakby na takie coś miały powstawać działy to na forum było by tysiące działów.. Bot nie wymaga nowego działu.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@UP

Jest to jeden z botów który występuje na 3 różnych oficjalnych wersjach Silkroada.

Jest płatny (lipny argument) ale za to bardzo rozbudowany i praktycznie jedyny bot pod cSro z funkcją Loopa itd.

Posiadam 39814 użytkowników (dane z botter's Heaven forum) co czyni go dość popularnym.

Opierając się powyższymi argumentami jestem w stanie twierdzić, że botowi należy się osobny dział.

Opublikowano

Mało, lecz coraz więcej.

Ludzie z początku też nie wiedzieli o phbocie aż powstał o nim odpowiedni dział.

Z pewnością zainteresuje on ludzi z cSro jak i na forum coraz to więcej powstaje tematów odkąd bot jest dostępny na ruSro.

Opublikowano

ja używam na rusro tego bota w pt i ladnie smiga ;) ale mysle ze jak zrobi sie platny to mniejsze bedzie zainteresowanie.. wiec nie wiem czy jest podwieszac...lub cos kminic..

b_560_95_1.png

Opublikowano
Proponuje by powstał odpowiedni dział z Mbot-em a w nim temat o Kontach do Mbot-a.

Lepiej by było stworzyć oddzielny temat i tam pisać.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...