Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mbot] V1.0 Rc 4

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
z tego co wiem można grać na mbocie na isro:)

nie zauwazyles ze na isro trzeba zaplacic?

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Pomocnik
Opublikowano

siemka tez mam problem z tym : " msvcp100.dlll" i zrobilem tak jak jest napisane i to samo co Shule HO mam ;/

Patrzyłeś tu: >>klik<< ?

nie zauwazyles ze na isro trzeba zaplacic?

O czym tu gadać, widać nazwę tematu? Chodzi o bezpłatnego mbota do rSro, nie miałem pojęcia że on mówi o isro...

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko czemu co chwile mnie wywala z gry chyba DC w bocie pisze tak (LOG) Client closed connection (0). Nawet nie potrafie do konca ustawic bota, bo co chwile wlasnie ten blad mam i wywala mnie z gry max udalo mi sie pograc 10 min. Ma ktos podobnie ? Co z tym zrobic ?

Opublikowano

A mnie ten bot wogóle golda nie zbiera. Wiecie coś na ten temat. Podobnie z innymi rzeczami. Niby wszystko zaznaczyłem na zbieranie, a tu nic...

@EDIT: A jednak coś go ruszyło. Nagle zaczął zbierać. Nie wiem czego potrzebował do szczęścia, ale wcześniej z expieniem podobnie było. Stał, stał i nagle ruszył ^^

Może trzeba zapisywać po zmianach, bo to ostatnie w logu miałem. Nie wiem...

wiz_taxer.png
Pomocnik
Opublikowano

@lele66

Tak jak pisałem bot chyba nie może stać bezczynnie. Zaloguj się do bota(nie do postaci), poustawiaj co masz poustawiać, zaloguj się na postać i zapisz zmiany(oczywiście skile ustaw po zalogowaniu na postać ; )) Następnie włącz bota.

@Morpheus

If you tried to manually add these DLLs please follow these steps before installing the new package.

* Uninstall the C++ 2010 Runtime (Control Panel -> Add / Remove Programs)

* Search for MSVCR100.dll and MSCRP100.dll on your system manually and delete them

* Install the C++ 2010 Runtime from the link below

You have to download and install Microsoft Visual C++ Redistrubutable package:www.microsoft.com...ylang=en

Próbowałeś? nie pomogło?

@up

Tak, po zmianie ustawień należy zapisać ustawienia, ja dokładam jeszcze "Start training" ; )

Opublikowano

no mi dziala wszystko pieknie ladnie ale czy ktos moze mi pomoc bo mam peta i chce zeby z jego inventory dawal albo do storage albo sprzedawal a on nic nie robi po godz pet ma juz full inventory

pozaznaczalem w Mbocie co ma sprzedac a co ma schowac ale nic czy ktos wie co zaznaczyc jeszcze???

Opublikowano

A mnie ten bot wogóle golda nie zbiera. Wiecie coś na ten temat. Podobnie z innymi rzeczami. Niby wszystko zaznaczyłem na zbieranie, a tu nic...

@EDIT: A jednak coś go ruszyło. Nagle zaczął zbierać. Nie wiem czego potrzebował do szczęścia, ale wcześniej z expieniem podobnie było. Stał, stał i nagle ruszył ^^

Może trzeba zapisywać po zmianach, bo to ostatnie w logu miałem. Nie wiem...

dajesz na przedmioty zaznaczasz np sprzet dajesz akceptuj i wyswietla ci sie lista zaznaczasz co chcesz zeby ci zbieral z listy i dajesz prawym na myszce i tam jest podnies sprzedaj storage

Opublikowano

czy to naturalne że po ustawieniu w przedmiotach

Podnos sam

itp bot nadal olewa nas i nic nie podnosi tylko atakuje jedynie golda zbiera i to czesto pomija

@EDIT jeszcze sgłaszam buga pokroju wylacza sie silkroad bot jest ale z gry wychodzi nawet odgłosy nie wydaje poprostu pulpit jest i nic dalej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

Przede wszystkim ten bot ma taką wadę, że po każdej zmianie trzeba zapisać ustawienia, żeby wogóle bot się nas słuchał. O tym trzeba pamiętać.

A żeby lepiej zbierał, to trzeba ustawić opóźnienie w zbieraniu (w zakładce przedmioty, tabela ustawienia, ostatnia opcja) najlepiej około 200-300 ms

wiz_taxer.png
Opublikowano

Przede wszystkim ten bot ma taką wadę, że po każdej zmianie trzeba zapisać ustawienia, żeby wogóle bot się nas słuchał. O tym trzeba pamiętać.

A żeby lepiej zbierał, to trzeba ustawić opóźnienie w zbieraniu (w zakładce przedmioty, tabela ustawienia, ostatnia opcja) najlepiej około 200-300 ms

ustawiłem i nadal nie podnosi :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Admin Cienia
Opublikowano

Napisałem wyraźnie że w wersji beta jest za darmo, po testach będzie płatny jak na pozostałe wersje.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

w takim razie powiedz mi dlaczego po wejsciu do cave jagang bot uzywa tp a na tym samym skrpcie jak szedl przez ibota nie bylo problemu

opcje mam wszystkie dobrze poustawiane

Opublikowano

Witam!

czy moze mi ktos wytlumaczyc jak przyslowiowej krowie na rowie co i jak mam sciaganc zeby dzialal mi mbot?

mozecie sie ze mnie smiac itd ale kurde nie umiem niipotrafie ciagle wyskakuja mi jakies bedy ;/

bardzo prosze.

jeli neio tu to na gg 3308773

Opublikowano

witam wie ktos moze dlaczego w Mbocie jest takie cos ze jak biegnie na spota to w jangan cave w kazdym Campie uzywa return scrola do miasta ?:/

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...