Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Z Wr

chubed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up co hacki mają do tego ? jeśli wszystko skończyło się instalować i dolna linijka stoi na 99 % reinstall i reupdate nic nie dało

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wg. mnie to za malo cofnales patcha bo reinstal nie naprawia patcha.. zmien wiecej cyferek w tyl w version.

Opublikowano

tia lookne na google ;) ale jak mi pomożesz całkowicie uruchomić to dostaniesz promo na cx4 storma

Opublikowano

mowie Ci zmniejsz np o 4 cyfry w version to pomoze :) sproboj chociaz.

@down ja nie chce ;p daj komus innemu

Opublikowano

hah też znalazłem to forum ;) to jest troche dziwne i się boję przywrócić a tak po za tym usunę warrocka i znowu zainstaluje ;/ wiem ! zainstaluje na dysku c kiedyś mi to pomogło jak pójdzie warrock to cię zasypię plusami i dam promo na storma

Opublikowano

kurde niechce mis sie zuploadowac ostani procent to znaczy u gory doszlo mi 100 % a na dole 99% i zatrzymalo sie pobieranie

P.S. Up ostrzegam ciezko ja tez probowalem bo nom stop sa jakies problemy z ta gra nom stop cos niedziala itp ale i tak

zawsze wracam do wr za dlugo troche w neigo gram rok temu zazekalem sie ze niewruce do warrocka i co przez rok wytrzymalem i znowu

Opublikowano

kurde niechce mis sie zuploadowac ostani procent to znaczy u gory doszlo mi 100 % a na dole 99% i zatrzymalo sie pobieranie

P.S. Up ostrzegam ciezko ja tez probowalem bo nom stop sa jakies problemy z ta gra nom stop cos niedziala itp ale i tak

zawsze wracam do wr za dlugo troche w neigo gram rok temu zazekalem sie ze niewruce do warrocka i co przez rok wytrzymalem i znowu

Opublikowano

miałem ten sam problem avast wykrył mi wirusa i miałem ten błąd co wy ale tut razora mi pomógł ten 1 punkt zmieniłem te liczby tak jak tam jest i 3 patche mi sie siciągały i wr działa

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

jakbys czytal co napisalem to bys nie mial tego problemu .. zrobil to co ja Ci napisalem ze zmiana w version.cfg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...