Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Z Wr

chubed

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema,kiedy cze wlaczyc warroka to pisze jakies error cost tam przeinstalowalem odnowa i dalej jak dawaj start game;/ co jestes?

dokładnie to Error:canncet find exeat file!! nieiwem oco kaman

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem. Kiedy włączałem dziś WarRock to okazało się ze jest tam wirus, reinstal nie pomógł. Nie wiem co robić....

Proszę o pomoc...

Opublikowano

wylacz anty virusa i zainstaluj jeszcze raz warrocka.

@down bo nie wszyscy umieja zmieniac zeby od nowa robic upd :)

Opublikowano

Gdy uruchamiam Warrocka i daje ok a potem game start wyswietla sie ,,ERROR : Cannot find exeute file! "

A więc prosze o pomoc jak najszybciej bo chę sobie zagrac Z gory Dziękuje!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dopiero to zauwazyles? od dluzszego czasu tak jest z warrockiem ;p to sa nie grozne wirusy sciagnij sobie eset nod32 i jak Ci sie pokaze okienko z wirusem to klikniesz brak czynnosci i grasz dalej :)

@down moj komputer > dysk na ktorym masz warrock > gamersfirst > warrock > version > otworz za pomoca notatnika > i pozmieniaj wszystko po 1 albo 2 nizej i zapisz > zrob upd :D

Opublikowano

Nie wiem nawet nie chce się gra włączyć tylko po kliknięciu w start wyskakuje error Connot be fil execute failed <- albo coś w tym stylu

Opublikowano

[quote name=Druid xD' timestamp='1293177338' post='1802567]

wylacz anty virusa i zrob patcha jeszcze raz.

tylko niewiem jak go wylaczyc. I w tym jest problem bo wlasnie jak za 1 razem wlanczalem warrocka pokazlo mi sie ze trojan jest.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jakiego masz anty virusa? od dluzszego czasu w warrocku wykrywa wirusa ale nie groznego nie bojcie sie ;p ja mam eseta i klikam brak czynnosci i gram dalej.

Opublikowano

[quote name=Druid xD' timestamp='1293178117' post='1802617]

jakiego masz anty virusa? od dluzszego czasu w warrocku wykrywa wirusa ale nie groznego nie bojcie sie ;p ja mam eseta i klikam brak czynnosci i gram dalej.

Mam Avasta i niewiem jak go wyłaczyc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

avast to najgorszy anty virus chyba .. mi wykrywal virusa w sobie ;p nie uzywam go wiec Ci nie pomoge sory ale ja bym go odinstalowal i zmienil.

Opublikowano

nie pomogłeś ale masz plusa za chęci bo teraz usunąłem antywirusa i reupdate i dolna linijka na 99% się zatrzymuje i nic...

Opublikowano

mam avasta tylko instalator a teraz reupdetowałem a nie całe odinstalowałem czy muszę odinstalować ?

Opublikowano

moj komputer > dysk na ktorym masz warrock > gamersfirst > warrock > version > otworz za pomoca notatnika > i pozmieniaj wszystko po 1 albo 2 nizej i zapisz > zrob upd

tak zrob bo anty virus blokuje uptade..

@down odinstalowales anty virusa? jak tak to poczekaj chwile

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...