Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atavari (Black-World) Polski Priv Plemion

PieSX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możliwość zastępstwa trzeba usunąć bo niektórzy tutaj grają na 2-3 konta na zastepstwach i na główne konto wysyłają defa lub z zastępstw też atakują, co trzeci tak gra smutne troche.

238626.jpg]
Opublikowano

Przez zastępstwa gra traci swoją dynamiczność, po co komuś ułatwiać oszukiwanie?

Dlatego ja swoje konto oddałem w dobre ręce ;) Zaczynało mnie wkurzać te zastępstwa PiesX nic nie chciał z tym robić, a innym to już się znudziło.

238626.jpg]
Opublikowano

PIeSX niechciał z tym nic zrobić ? To może tak poinformować admin? Te konta które zgłoszono zostały zablokowane.

madoxlogo.jpg

Opublikowano

piesx nie stresuj sie

ten typ tak ma

u mnie tez mu pasowalo potem juz nie i odwrocil kota ogonem

olej go

a co do serwera off???

nie moge wejsc

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

piesx nie stresuj sie

ten typ tak ma

u mnie tez mu pasowalo potem juz nie i odwrocil kota ogonem

olej go

a co do serwera off???

nie moge wejsc

Ten typ tak ma ? Popatrz co u ciebie się działo. Poproszenie Nethara o stworzenie innego konta po czym ban, wspomaganie graczy. A na tym serwie czegoś takiego nie było więc nie pisz tutaj zbędnych farmazonów.

I jakbyś nie zauważył to serwer PieSX był włączony ciągle mimo tego ze hostował z komputera w domu za co należą się uznania za chęci.Kont nie chciałem zgłaszać bo ciężko już wyczuć kto tak robi. Pisałem PW do kilku osób to wszyscy ta sama wymówka : Brat z innego konta,koledzy na skype, koledzy na ts.

Czekam na Świat 2 i jakbyś mógł usuń te zastępstwa bo sam widzisz co się dzieje oraz jakbyś mógł to popraw widoczność nadchodzących ataków. Przy obecnym systemie w przeglądzie "kombinowanym" nie widać ataków które idą na daną wieś, a poprawka pomogłaby przy obronie. No i jeszcze zauważyłem jeden mały bug przy zagrodzie. W niektórych wsiach wieś bez wojska ma około 12000/24000 możliwych ludzi a przy innych -70/24000.

Mam tylko nadzieję że na s2 to będzie poprawione ;)

@Wojtus007

Jeśli masz coś napisać to najpierw pomyśl a potem pisz ok ? W d... byłeś i g.... widziałeś za przeproszeniem.

238626.jpg]
Opublikowano

Będę pisał co mi się podoba.

Ty w d** byłeś i gó*** widziałeś.

Byłeś na jego stanowisku???

Czy byłeś na takim stanowisku na innej grze???

Zakładam, że nie po twojej wypowiedzi.

Na każdym serwerze Operator posiada swoje prywatne konto (konto Caradriel) i konto do pracy na stanowisku (konto Nethar). Jeżeli Caradriel został wykluczony z ofert gry za ujawnienie swojego konta operatora to automatycznie konto operatora zostało zablokowane.

Przykładem tego są blokady kont GO w metin2 w 2009 roku po skandalu z v2.

Zanim coś napiszesz zastanów się co chcesz powiedzieć. Nie znasz całej rozmowy to czemu piszesz o czymś co Ci dokładnie nie wiadomo.

Na serwerze są jeszcze dwaj operatorzy i mają konta prywatne i nawet nie wiesz kto to. Oni nie łamią regulaminu tylko go przestrzegają i wyciągają konsekwencje z jego nie przestrzegania.

Wracając do tematu pies co jest z serwerem????

userbarwb.png

Opublikowano

Nie mam normalnego neta ;/ tylko shitowy net od operatora tel. wiec na razie serwer off bo i tak nie ma sensu stawiać teraz kiedy łącze pozwala mi na 2-3graczy

BTW : Nie zrzucicie się na VPS :D ? to tylko 60zł

madoxlogo.jpg

Opublikowano

Będę pisał co mi się podoba.

Ty w d** byłeś i gó*** widziałeś.

Byłeś na jego stanowisku???

Czy byłeś na takim stanowisku na innej grze???

Zakładam, że nie po twojej wypowiedzi.

Na każdym serwerze Operator posiada swoje prywatne konto (konto Caradriel) i konto do pracy na stanowisku (konto Nethar). Jeżeli Caradriel został wykluczony z ofert gry za ujawnienie swojego konta operatora to automatycznie konto operatora zostało zablokowane.

Przykładem tego są blokady kont GO w metin2 w 2009 roku po skandalu z v2.

Zanim coś napiszesz zastanów się co chcesz powiedzieć. Nie znasz całej rozmowy to czemu piszesz o czymś co Ci dokładnie nie wiadomo.

Na serwerze są jeszcze dwaj operatorzy i mają konta prywatne i nawet nie wiesz kto to. Oni nie łamią regulaminu tylko go przestrzegają i wyciągają konsekwencje z jego nie przestrzegania.

Wracając do tematu pies co jest z serwerem????

Caradriel nigdy mi nie napisał o swoim prywatnym koncie ;)

"Jeżeli jesteś zainteresowany posadą Operatora Gry to zapraszam. Jesteś osobą której zależy na serwerze.

Myślę, że się przydasz. " - Twój post z forum. Więc nie trudno się domyślić. Poza tym nie wiem czemu ciągle wracasz do tego co działo się na twoim serwerze?

Nie,nie byłem bo ogame nigdy za bardzo się nie zastanawiałem, na oficjalnym nie grałem bo przeglądarkowe gry nie bardzo mnie interesują. Zacząłem grać gdy znajomy podesłał mi linki do serwerów.

Co do metina to wolę się nie wypowiadać bo chyba wszyscy co grali w tą grę wiedza jaka sytuacja tam panuje teraz, boty, yang z allegro, co trzeci gracz ma jakieś cheaty itp.

Nie znasz mojej opinii o serwerze PiesX a piszesz swoje teorie wzięte z kosmosu.

No i jeszcze jedno bądź tak miły i przestań mi wypominać swój serwer bo ciągniesz to w nieskończoność , dla mnie to był tylko serwer a ty wciąż to przeżywasz i wypominasz mi.

Co do serwera atavari zapewne PiesX musiał wyłączyć laptopa z którego hostuje serwer lub spalił kolejny router (;/). Zrozum też że może mieć ważniejsze sprawy w życiu realnym i może nie mieć czasu żeby zajmować się teraz serwerem.

PiesX - Daj może jakieś ogłoszenie lub cuś że jest plan przeniesienia serwera na VPS co pozwoli na większą ilość graczy.

@Down

W czasie pisania postu PiesX dodał swoja odpowiedź ;)

238626.jpg]
Opublikowano

hmmmm.....

to ty wróciłeś do caradriela nie ja

i piesx juz wytlumaczyl dlaczego off

zaraz odpale swoj narazie bez spolszczenia

edit

blacktribal.no-ip.org

userbarwb.png

Opublikowano

To tak oficjalny news !

Nie będę już dalej hostował serwera na PC. Jednoznacznie oznacza to , iż serwer zostaje zamknięty ! Chyba , że znajdzie się sponosor !

madoxlogo.jpg

Opublikowano

Znaczy kiedy będzie on?

PiesX pisał że nie hostuje już serwera. Chce go przenieść na VPS ale potrzeba 40zł rozumiesz? ;)

238626.jpg]
Opublikowano

Lagi masz troszkę większe niż przedtem o.O

Znowu pan Bug? xD

Piedestał (Stufe 1) 0:00:-186 heute um 11:10 Uhr abbrechen

Schowek (Stufe 6) 0:00:01 heute um 11:10 Uhr abbrechen

Schowek (Stufe 7) 0:00:01 heute um 11:10 Uhr abbrechen

Schowek (Stufe 8) 0:00:01 heute um 11:10 Uhr abbrechen

Schowek (Stufe 9) 0:00:01 heute um 11:10 Uhr abbrechen

Schowek (Stufe 10) 0:00:01 heute um 11:10 Uhr abbrechen

Dodatkowe koszty: 144%

Opublikowano

wiem własnie z tym - ;( nie chce dopalacz zadziałac

// Już naprawione

Nasz zajebisty dostawca VPS zawisił nam serwer bo nielegane aplikacje na nim odpalilismy...

madoxlogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...