Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ribot I Cl ... Po Updacie Nie Dziala Cl ...

Pan24/7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Duzy update byl :/ ludzie ogranijcie się.. :/ wprowadzili zmiany wiec trzeba czekac na aktualizacje do bota... tyle w temacie i nie spamowac jak sie pojawi jakas aktualizacja pewnie ktoś to wrzuci tu szybko...

b_560_95_1.png

Opublikowano

I tak boty będą je omijać.

TAK DiG tylko powiedz mi kto ci zupdatuje ribota? bo bot dostaje crasha bo w grze jest duzo nowych rzeczy ... co ty... to juz jest koniec :D

Admin Cienia
Opublikowano

Ostatnimi czasu ziomek z ibotforfun się ostro rozleniwił, cóż masz w pewnym sensie racje człowieku. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ostatnimi czasu ziomek z ibotforfun się ostro rozleniwił, cóż masz w pewnym sensie racje człowieku. ;)

wiem ... no i dupa.... a jak stoja te statuetki na isro i na jakiej zasadzie to dziala bo nic mi nei wiadomo .. one maja swoja stala miejscowke czy zmieniaja jej polozenie co tydzien czy co ??...

moze mi ktos powiedziec? i czy na isro funkcjionuje jakos botowaniu pomimo tych przeszkod?

Admin Cienia
Opublikowano

Na isro już ich niema. Statuty mają Poziom 140 i dmg jak~~ gigant na ten poziom. Przestawiają je co jakiś czas a boty na isro je w późniejszym czasie omijały.

Opublikowano

Na isro już ich niema. Statuty mają Poziom 140 i dmg jak~~ gigant na ten poziom. Przestawiają je co jakiś czas a boty na isro je w późniejszym czasie omijały.

hmmm czyli tylko chwilowe? wiiem ze to mini off top ... ale w sumie to cos z rusro a ja chcialem sie dowiedziec... no coz.. trzeba miec nadzieje ze cos zrobia... bo 3 postacie 90 lvl ++ jak przepadna .. to juz dupa ;/;/ ....

Opublikowano

Wczoraj był update ibota, więc spodziewałbym się update'a ribota do końca tego roku.

Jest teraz okres świąteczny, więc zapewne też nie będzie mu sie chcialo siedzieć i klepać kod.

W sumie to wszystko ma już w zasadzie gotowe, bo to samo ma w ibocie.

Jeszcze pewnie dzisiaj update będzie mieć phBot, więc nie załamywać mi sę tu rsro maniaki :).

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Admin Cienia
Opublikowano

Nikt nie mówił że na chwile, na isro usuneli bo tak się im zachciało, nic nie pisali o tym że będą usuwane.

Opublikowano

Nikt nie mówił że na chwile, na isro usuneli bo tak się im zachciało, nic nie pisali o tym że będą usuwane.

hmmmm no to nie wiem ... tak tylko ze phbot platny ....

Opublikowano

10 zł to tak dużo na miesiąc? Toż to 3 piwa. A podziel sobie to na 3 osoby... Nie ma nawet co komentować, każdego z nas na tym forum na to stać.

Opublikowano

10 zł to tak dużo na miesiąc? Toż to 3 piwa. A podziel sobie to na 3 osoby... Nie ma nawet co komentować, każdego z nas na tym forum na to stać.

phbot stoi 10 ? i na 3 osoby jest?

Opublikowano

4 dolce na miesiąc i jest na 3 osoby. Wychodzi te 4 zł, co jest przecież śmiesznie mało :).

Opublikowano

kurcze a wlasnie zrobilem swieze gfy mialem biznes plan :] a teraz ... jakja dobije te 2 lvle do setki kurka wodna. Zastanawia mnie jedno czmeu od czerwca gosc z ibot nie robil update woogle nic sie nie interesowal rusro jedynie non stop isro a przeciez zeby skopiowac i przystosowac bota do wersji russro nie jest tak duzo roboty. Licze ze upora sie z tym szybko a nie wyjebje jaja na nas ... tak btw nestle ty moze cos pokombinujesz bo twoje gfy bardy na hunach sie chyba marnuja ...

Opublikowano

xD dałem sobie spokój z tymi hunami jak zrobiły dlv do 43. Poza tym ciągle mam(miałem) na ongach, które robią(robiły) wystarczającą kasę.

Głowy do góry. Jak nie ribot to i tak będzie phBot. WeeMana nie ma teraz przy kompie , ale jak wróci to zrobi tego update'a pewnie nawet dzisiaj.

Nie mam bladego pojęcia dlaczego ibff olał riBota. Pewnie dlatego, że nie trzeba było tam za dużo zmieniać(jedynie jeden bajt). Wydaje mi się jednak, że zrobi tego update'a.

Kiedy? Nie wiem, może do końca tego roku. Zawsze możecie wejść na irca projecthax, esro czy klevre i zapytać go.

Btw dzięki za reset warnów(chyba, że to globalne :D).

Opublikowano

cos mi sie zdaje ze wylozy na nas jajca ... jak by trzeba bylo tylko plik ribot.dll to moze by tam ktos zrobil...ale kto ci zrobi bota? ... no kto ?

watpie :D

chyba czas zainwestowac w phbota ;d

Opublikowano

Nic nie wiadomo więc nie ma co biadolić jak stare baby. Poczekajmy na jakieś oficjalne oświadczenie, nie ma co psuć sobie humoru.

Bądźmy optymistami :).

Opublikowano

Nic nie wiadomo więc nie ma co biadolić jak stare baby. Poczekajmy na jakieś oficjalne oświadczenie, nie ma co psuć sobie humoru.

Bądźmy optymistami :).

ojjj ciezko ciezko logowalem sie dzis na mojego wizz/clera 88 lvl FF + 750k sp :D potem na bowa potem na wizz/ barda a potem jak chcialem wbic na wizz/clera to pokazalo mi ze mma bana na 3 dni ;/ to to coraz bardziej mnie dobija,,, juz wiem czego wczesniej mialem pare dni temu mialem takiego farta...somyy i sos dropy... wbilem duzo +5+6+7 z latwoscia :D tai haczyk :D

ojjjj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...