Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Na jakim serwerze graliście po raz pierwszy?

FaME

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mój pierwszy privek 5imt2 ahh te czasy pamietam wtedy pierw na chinolu a potem znalazlem spolszczenie jaka podjara byla ^^

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim pierwszym serwerem był zzyt2

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

Moim 1 servem byl Avalon, wtedy jeszcze bylem dosyc nieogarniety w grze ale podobalo mi sie to iz exp lecial dosyc szybko i rzeczy z isu mozna bylo kupic za yang w grze.

Szybko wpadlem na pomysl jak latwo wykminic troche kasy i wpkiem farmilem caly czas moby na srodku ognistej ziemi ( lecial tam bardzo dobry hajs )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja Grałem na serwerze MMYT2.<-------♥ Kto grał wie że serwer był świetny :) Dla mnie lepszego nie było i nie będzie :)

1323380503-U105431.png
Opublikowano

Newlongju kozak ;> ten szpan złotą zbroją i te dropienie ogonów weża + potem SDlongju ksiązki z IS big lagi xD i zzyt2 a teraz to na pl,ach się rypie ale te pierwsze dedyki chińskie te lagi to było coś jak się omijało blokady na ip Polskie bo mało było innych dedyków te przepisywanie chińskich znaczkó aby się tylko zarejstrować :[ nigdy te czasy nie powrócą a teraz masz tyle servów a tak naprawde żaden nie jest taki jak byś chciał może niektóre w jakiejś części spełniają nasze wymagania

• 1 rok później...
Opublikowano

Miet2 wink.gif

O tak...

Miet 2 był drugim serwerem na którym grałem (jako na privie) i szczerze mogę powiedzieć z ręką na sercu: "był najlepszy"...

Szkoda że został zamknięty...

Może ktoś zrobi reaktywację? :)

Teraz byłby na pewno inny od tego wszystkiego, co niekoniecznie jest dobre...

Ps: Mam nadzieje, że nie jest źle i nic źle nie zrobiłem pisząc tutaj pomimo, że "ostatni" post rok temu :) Nie zauważyłem :D

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ogółem ja wychowywałem się na DragonMT2 lecz pierwszy na jakim zagrałem to Yxyt2 nick: Kembix lub Cookies

Pamiętam tą niesamowitą atmosferę nie to co teraz ;x

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...