Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Na jakim serwerze graliście po raz pierwszy?

FaME

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pierwszy hmm...

Metin 2 PL lecz jakoś im się spierdoliło i to nie jest hamachi tylko niby 'Global' ^^

A z real priv to LongjuYT2 s2 (metin35 s2)

Miałem 61 lv i na pustyni expiłem ale beka do tego aura m1 wir 20 i trzystronne 20 pkt . :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Odkrywca
Opublikowano

zzyt2 pamiętam jak długo szukałem PL serverów wszystkie które znalazłem nie działały i potem znalazłem Avalona a tera jakoś się toczy

Pisz na gg 20696494 kiedy potrzebujesz pomocy tylko nie spamuj.

Opublikowano

Oczywiście, że Longju2 ;)... A tak w ogóle www.longju2.feen.pl - niedługo odpalamy polską wersję serwera Longju2 ;)...(TAK TEN STARY).

Opublikowano

NewLongju, godmt2 <- pierwszy bug na is pewnie ktoś pamięta jak sie ku z isa brało na godmt2 :D

wingm był dalej xD

Opublikowano

NewLongju2 (zwane NL2 lub Longju2009)

Grałem tam tydzien - z czego 3 dni mialem bana nie wiem za co ...

Gdy wbiłem 55 chyba server padł :(

A fajny był ^^

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Mam pytanie !

czy ma ktoś prywatny serwer metin2 ale do metin 2010 bo słyszałem ze privy chodzą tylko na wersji 2008 to chciałem się dowiedzieć czy ma ktoś moze do 2010 ???

Proszę o szybką odpowiedz

Opublikowano

Tmlj2 Ojj to byly czasy :P

10 Postów[√]

30 Postów[√]

50 Postów[√]

100 Postów[X]

150 Postów[X]

200 Postów[X]

230 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

Opublikowano

Oczywiście NewLongju ! Pierwszy ale jeden z najfajniejszych serwerów.

Pamiętam jak wszystko się miało po chinsku, nie bylo zadnych hacków, tylko pare kolesi mialo silne i aure, ale i tak ledwo po m3. Kupywało się ku na podstawie znaczków... oo matko. Ludzie podniecali się że mają w itemie jakiś bon, nie ważne jaki, ważne, że był :D I od razu item stawał się 10x droższy ^^

Miałem tam szamana, ninje i wojke : TakNiewiele - miałem nimfe +9 i stal +6, nie pamiętam jaka gildia chyba ProEloElo :D, ale dobrze pamietam gildie SkyGuards. :D

pozdrawiam wszystkich graczy z tamtych czasów !!

Opublikowano

Pierwszy server to LongjuYT2. Ah te lagi na s1 :D , potem s2 i dalej kupa innych privków :D

Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep

Link na strone www.legendofares.netgame.com

jak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :):):P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...