Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Na jakim serwerze graliście po raz pierwszy?

FaME

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie w tym temacie jaki był wasz pierwszy prywatny serwer na którym graliście.

Na dole podawajcie nazwy serwerów.

Mam nadzieję że moderator nie usunie ani nie zamknie tematu.

Więc ja zacznę.

Mój pierwszy prywatny serwer na którym grałem to był LongjuYt2 s2 (czyli inaczej Metin35 s2).

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim pierwszym privem był NewLongju 2 ;) był naprawdę PRO

Nie bądź żyd daj

add.png to nie boli.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

fiiilm.gif

Proszę zdejmijcie mi te 15%

gotowcezallegrosw1.png

Opublikowano

Mój osobiście To New Longju te 1 najlepszy priv na świecie !!! szkoda że go już nie ma ale była radocha z 1 priva wgl :D

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

Pierwszy ? To xLasT procz pla: ) Pamietam stare czasy ... Poprostu marzenie nie jednego osobnika tego forum ;)

Szkoda , ze team jest taki ,a nie inny. Z checia bym zagral. Faworyzuja swoich przyjaciol ,oraz duzo money = eq najlepsze na serwerze.

Opublikowano

NewLongju potem Longju na którym były lagi przez itemshop (te wbijanie skilli na p przez is xD)

Opublikowano

LongjuYt2 S2 to był pro serwer najlepszy na jakim grałem , pamiętam jak wybonowałem eq i kosiłem ludzi w v2 to była zabawa teraz takie serwery to rzadkość

drugim pro serverem na jakim grałem był SDlongju kojarzy może ktoś nick Śmierdzisz/TeamVeiver(Ninja)"?

Opublikowano

NewLongju,najlepszy priv na jakim kiedykolwiek grałem.Wtedy to sie chinolom zazdrościło nawet skilli na M3(Mało kto miał na M2).Ale potem bolesny upadek :/

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

91longju - chyba drugi privek w historii (po Longju2). Później FKMT2, 5imt2, NewLongju ;)

evoplaya.png

Królestwo - Jinno

Klasa - Woj Body

Lvl - ...

Specjalista
Opublikowano

Pierwszy Prywatny serwer oczywiscie chinski xD Metin35 ,FyLongju Potem Jakies Hamachi a teraz dedyki ;)

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Metin35 ;) najlepszy na jakim grałem :D siedzenie w lesie i dropienie kasy, czekanie aż jakiś metin spadnie i bicie metina w 5+ osób :D

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Ja zacząłem grę na jakimś privku hamachi :D wtedy nic nie kumałem jak dołączyć do sieci, jak wkleić spol itp :D

Potem był SdLongju s1... mmm... to był serwer... najlepsze czasy na nim spędziłem :)

Klikanie f7 xD to też było dobre

Yo!

Gość Mcncc.com
Opublikowano

Newlongju2 oczywiście ;p

Potem SDLongju i po jakimś tam czasie własne privy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...