Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Zwoje Boga Smoków/ Podręczników Kowala

Medallo

182 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zwoje wymienione w temacie powinny by? zamienione za magiczne metale?

• Tak.
      123
    • Nie.
      59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby nie limit to bym go zaplusował w każdym poście ^^. Głupota ci wychodzi każdym otworem ciała ...

EDIT: Zanim zdażyłem napisać wyskoczyło 5 innych postów ... SPROSTOWANIE: to było do Yuir-ego

Opublikowano

2@ Up

Czy zawsze jak kogoś się posądzi o błędy w pisowni to nagle staje się dyslektykiem?

Ciekawe...

No i dyslektycy starają się pisać poprawnie, wychodzi im też to lepiej niż tobie.

@Up

Kogo? ;>

Dobra mniejsza z kłótniami! WRACAĆ DO TEMATU. Bo się burdel robi i zamkną.

1292102632u115053.png

Opublikowano

Gdyby nie limit to bym go zminusował w każdym poście ^^. Głupota ci wychodzi każdym otworem ciała ...

EDIT: Zanim zdażyłem napisać wyskoczyło 5 innych postów ... SPROSTOWANIE: to było do Yuir-ego

ale ty wiesz że minusy tu nikogo nie ruszają ja je akurat zbieram

banner5.gif

Opublikowano

ZMIENIĆ METALE NA TE ZWOJE I PODRĘCZNIKI I BĘDZIE SPOKÓJ!!!

Ale np. żeby zwoje (10%) były do zdobycia w grze nie wiem z bossów np. a podręczniki (15%) tylko w is, zachęciłoby to neosów do kupowania bo nie wiedzą że 5% to prawie nic ^ ^

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

ZMIENIĆ METALE NA TE ZWOJE I PODRĘCZNIKI I BĘDZIE SPOKÓJ!!!

Ale np. żeby zwoje (10%) były do zdobycia w grze nie wiem z bossów np. a podręczniki (15%) tylko w is, zachęciłoby to neosów do kupowania bo nie wiedzą że 5% to prawie nic ^ ^

nie ośmieszaj się dziecko ''neo'' stare i nie modne z IS korzystają osoby które na to stać a to że Ale np. żeby zwoje (10%) były do zdobycia w grze widać że ty chcesz żeby wszystko było w grze bo żal te 4zł wydać na gre lepiej na chrupki co nie ?

banner5.gif

Opublikowano

Chodzi mi o totalne neo które kradną telefon rodzicom i kupują coś w stylu właśnie tego poradnika bo 'daje pjenć procent fiencej nisz zwuj boga smokuw ci co urzywajom zwojuw to hu je'

Popracuj na interpunkcją, tylko nie tłumacz się dyslekcją bo gdybyś ją miał to byś nie siedział tyle przy kompie tylko musiał ćwiczyć

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

dziewczynko(tomb)weź już zamknij mordę bo jesteś kurwa 12 latkiem któremu szkoda 10 zł bo wolisz zjeść kfc albo coś w tym stylu otyły lamusie

2dtt01s.png
Opublikowano

@ 2Up.

Koleś... Nie wiem jak ty z tekstów na forum możesz wyczytać że ktoś jest otyły itd.

I wg mnie to ty zachowałeś się jak 12-latek, lamus itd. bo tobie puściły nerwy i zacząłeś bluzgać. Wiem że ten temat przybrał postać kłótni ale może chociaż troszkę kultury?

Yuir... Miałeś wyjść z tematu a cały czas mnie plusujesz. Tak Cię uraziłem? Mi to problemu nie sprawia... Jak będziesz mi dawał tak w kółko + to zacznę je zbierać i Ci pięknie podziękuję.

1292102632u115053.png

Opublikowano

Też mogę mówić że będę siedzieć 1h dziennie i nic nie wydawał a tu jeb - no life + doładowanie 100zł

I nie myśl że jesteś kozak jak 'zakończyłeś kłótnie' , sam chciałem napisać w kolejnym poście że to koniec.

I w dupie mam to że będziesz lepszy, dla mnie liczy się zabawa a nie podnieta z gry.

A ten DagerrFace to idiota, po prostu nie zwracać na niego uwagi. Chyba mu żyłka poszła ; D Nie rozumie że metal zniszczy grę -,-

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

ty jebany lamusie kurwa kraść to ty możesz matce pieniądze bo kurwa sam zarobić nie umiesz bo siedzisz w domu opierdalasz się na forum i grasz w metina kurwa starzy cie nie wychowali imbecylu jebany nawet pewnie nie skonczyles gimnazjum i opierdaszasz sie a jak chcesz zjesc to podpierdalasz pieniadze i zamawiasz pizze bo dupy ci sie nie chce ruszyc zeby zrobic samemu jedzenie

i kurwa nie bedziesz mnie o to oskarżał bo ja już sam na siebie robie i na swoje potrzeby

2dtt01s.png
Opublikowano

Patrząc na Twój post bolą mnie oczy. Jesteś cwaniak? Zapraszam na ts jutro. Namiary podam Ci na pw. Pogadamy sobie. Zresztą... Szkoda moich słów, większość mpcforum (chodzi mi o ludzi normalnych, do których docierają pewne rzeczy) przyzna mi rację. Post skierowany do Yuri i nadpobudliwego DaggerFace. Proszę o zajęcie stanowiska teamu w sprawie zamiany metali. Pozdrawiam normalnych.

1292102632u115053.png

Opublikowano

Ty też miałbyś 20 lvl gdybyś nie był no-life i dzieckiem is.

I nie spamuj że grasz 1 - 2h dziennie bo nie wierze po twoim zachowaniu i czasie online na forum. Możesz krytykować mój, ja chociaż nie kłamię.

Ech, nie umiesz odpowiedzieć to dajesz - ..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Proszę Cię o łaskawe zamknięcie japy ponieważ Twoje posty nie wnoszą do tematu nic oprócz noobstwa. Post skierowany do Yuri and DaggerFace.

1292102632u115053.png

Opublikowano

<Post nie ma zamiaru krytyki/komentarza na temat M.metali w IS>.

Drogie dzieci.To jest POLSKA.i co w zwiazku z tym?

Mnie już prawde mówiąc,przeraża to co wy tu odpierdalacie.+50 str,na temat : "CZY JESTES JEBANYM DZIECKIEM NEO I KRADNIESZ KOMÓRKE STAREMU ŻEBY MIEĆ KASE NA M.METAL?".Kurwa ludzie OGARNIJCIE.Zachowujecie sie jak niedojebane krowy które myśla : Skoro ja nie mam kasy na IS,to nikt nie może kupić metali.Kurwa mac,jeździ człowiek,rozdaje ulotki a tu co?Jakies jebane dzieci zwyzywaja mnie ze zapierdalam komórke staremu żeby wysłać kase na metal.To ja wam odpowiem : Jak zechce,to sie tą kasa PODETRE.Jak zechce,wykupie pół ISa i 1000 metali i bede je wypierdalal za rynku w M1..Ale napewno nie pozwole żeby jebańce waszego pokroju nazywały mnie złodziejem komórki mojego taty który ma na niej +400zł.Dziekuje za uwage i pozdrawiam wszystkich których nie ogarneła zawiść :"bo skoro ja nie moge mieć,to on też nie może"

Opublikowano

gdzieś wyczytałem w pewnej wypowiedzi, że serv powstaje dla graczy, którzy chcą poświęcić mu więcej czasu, czyli po prostu ma być nie łatwy, ciekawy i wciągający. Magiczne metale mogą psuć ta rzeczywistość. Pomysł jak najbardziej dobry pod warunkiem że, wymienione przedmioty będą dostępne zarówno jak i w IS tak i w grze.

moje skromne zdanie ;p ;d

33072.png

18706.png

34222.gif

32375.png

dsae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...