Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Zwoje Boga Smoków/ Podręczników Kowala

Medallo

182 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zwoje wymienione w temacie powinny by? zamienione za magiczne metale?

• Tak.
      123
    • Nie.
      59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam team i graczy Evenye. Chciałbym Wam przedstawić moją propozycję odnośnie dodania wymienionych w temacie zwoi zamiast magicznych metali do is. Jacquin mówił że magiczne matale przydadzą się podczas robienia zbrojek 85 - tzw. Niebieskich Stali. Owszem, przydadzą się lecz sądzę że lepiej byłoby przeżyć ten dreszczyk emocji niż ulepszać, wiedząc że nic się nie straci oprócz metalu i ulepszaczy. Zwoje te powinny dodawać 15% na pomyślne ulepszenie przedmiotu przy podręczniku kowala i 10% na pomyślne ulepszenie przedmiotu jeżeli chodzi o zwoje boga smoków. Sądzę że jest to rozwiązanie kompromisowe ponieważ nie każdy będzie latał po kilku dniach w niebiańskich stalach +9. Oczywiście można dodać ich drop do metinów. Dla graczy dodaję ankietę i proszę team o odpowiedz. Pozdrawiam, Medallo.

1292102632u115053.png

Opublikowano

Tak kurwa, do cholery!

Nareszcie ktoś o tym napisał!

Błagam, niech team się do tego zastosuje!

Widzę, że dzieci IS'u głosują na nie.. Ech, takie ciule zniszczą ten serwer jeszcze przed powstaniem..

@d też to pisałem ..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Jasne ze jestem za, niech to wprowadzaja odrazu i niech te zwoje dropia z bossow;]

@UP Tomb.. tak taka jest prawda co mowisz ale juz nic ani nikt tego nie zmieni... Tak jak pisalem w ktoryms z moich postow, serwer by byl lepszy gdyby nie sluchali tych wszystkich neo.

Opublikowano

Jeśli mają dropić z bossów, to niech zwiększą obszar i częstotliwość ich respienia, bo jak 1000 osób sie rzuci to nigdy się nie rozwali żadnego bossa..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Jeśli mają dropić z bossów, to niech zwiększą obszar i częstotliwość ich respienia, bo jak 1000 osób sie rzuci to nigdy się nie rozwali żadnego bossa..

Jak juz wprowadza te zwoje to chyba beda o tym wiedzieli zeby to zrobic^^

@UP Tak ten pomysl ze szkatulkami jest dobry, tylko jest problem... Czy nie za pozno na zmiany? Chcialbym zeby te zwoje ropily ale czy tak bedzie...

Opublikowano

Jak juz wprowadza te zwoje to chyba beda o tym wiedzieli zeby to zrobic^^

No nie wiem, oni nic nie wiedzą o ustabilizowanej grze, tylko na IS im zależy ^ ^

Przynajmniej tak to wygląda, 1000 bodzi za 20 zł?

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

No nie wiem, oni nic nie wiedzą o ustabilizowanej grze, tylko na IS im zależy ^ ^

Przynajmniej tak to wygląda, 1000 bodzi za 20 zł?

No tym is-em to troche rozwalili tego serwa, jestem ciekaw ilu osobom z tego teamu zalezy na tylko na kasie a ilu na serwerze.. Poprostu jest za tani taka jest prawda i tyle... (Prosze nie pisac komenatzry typu ''Jak jest za drogo nie pasuje za tanio tez nie to co wy chcecie?'') A no tego zeby byla jakas stabilnosc miedzy gra a isem!!

Opublikowano

Gdzie? Daj link do posta albo chociaż tematu w którym to widziałeś, to poszukam. Nigdzie tego nie widziałem, a czytam wszystko co jest w tym dziale.

Jeśli nie podasz do 16:45 to kłamiesz.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Gdzie? Daj link do posta albo chociaż tematu w którym to widziałeś, to poszukam. Nigdzie tego nie widziałem, a czytam wszystko co jest w tym dziale.

Jeśli nie podasz do 16:45 to kłamiesz.

Ja slyszalem tylko o metalu i to jest raczej prawd ale o malzach nic nie wiem... Ale to moze byc prawda^^

Opublikowano

Było pisane że w IS zmian nie będzie... Więc skoro usuną te metale itp to będzie prawdziwy przełom.

To tylko psuję grę, każde dziecko może ukraść telefon rodzicom i kupi sobie 1k bodzi. Zrobi eq +9, wybonuje i wielki cwaniak.

A co do usunięcia metali, dodania podręczników i zwojów to nawet pomimo wielu głosów na tak, to będziemy mieć małe szanse na spełnienie naszych próśb.

A to dlaczgeo? A dlatego że team wg. mnie nie przegląda większośi tematów tylko raz po raz zobaczy na tematy na pierwszej stronie i koniec.

1292102632u115053.png

Opublikowano

Znalazłem coś:

http://www.mpcforum.pl/topic/261082-pytania-i-odpowiedzi/page__st__40__p__1792198#entry1792198

Ale to chyba sarkazm ^ ^

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Tak...

Od razu server padnie bo nie ma IS. Ja nie chcę wycofywać całego IS tylko usunąć to co zbędne.

Przecież z samych exp ringów, przepustek itp czyli rzeczy potrzebnych prawie każdemu serwer by utrzymali.

A metal to wielki bezsens. To niszczy grę... Chcecie hard, a metal go tylko zmienia w tzw. easy. Nie potraficie grać bez niego to idźcie na niemieckie serwery!

A ty tak się stawiasz bo co? Bo już zaplanowałeś kradzież telefonu rodziców i wysłanie SMS na metale itp? Wytatuowany plan domu na plecach i w nocy akcja?

I jak byś zauważył to start serwera przeciąga się przez kłopoty z maszyną. Nawet w temacie jednym było napisane...

PS. Dzięki za +... Chcę lepiej dla servera ale to co, trzeba na złość.

1292102632u115053.png

Opublikowano

@UP

head%20shot.jpg

Tak oto właśnie zmasakrowałeś Yuira ^ ^

Aha, nie komentujemy tak innych serwerów ponieważ nie ma ich zapowiedzi tylko od razu reklama no i po tym już nie zmienią.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

no no na kradziez wez smieszny jestes nie pasuje ci ze metale i malze np to jest priv a nie pl ze bedzie za latwo pierw wbij ten 70+i dopiero pogadamy a nie pierdolisz glupoty

2dtt01s.png
Opublikowano

Tak...

Od razu server padnie bo nie ma IS. Ja nie chcę wycofywać całego IS tylko usunąć to co zbędne.

Przecież z samych exp ringów, przepustek itp czyli rzeczy potrzebnych prawie każdemu serwer by utrzymali.

A metal to wielki bezsens. To niszczy grę... Chcecie hard, a metal go tylko zmienia w tzw. easy. Nie potraficie grać bez niego to idźcie na niemieckie serwery!

A ty tak się stawiasz bo co? Bo już zaplanowałeś kradzież telefonu rodziców i wysłanie SMS na metale itp? Wytatuowany plan domu na plecach i w nocy akcja?

I jak byś zauważył to start serwera przeciąga się przez kłopoty z maszyną. Nawet w temacie jednym było napisane...

PS. Dzięki za +... Chcę lepiej dla servera ale to co, trzeba na złość.

ps. nie jestem w wieku 14+ żebyś mi gówniarzu gadał że kradne rodzicą telefon tylko na tyle cię stać ?

banner5.gif

Opublikowano

Niby to priv, ale ma być unowocześnionym i ulepszonym PL'em.

I przestań pierdolić o tych metalach, wszyscy wiedzą że nakupisz full w is i będziesz miał podnietę i eq +9. I jaka z tego przyjemność? Tak chcesz grać to idź na zagraniczne serwery

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

ale wy nie zrozumiecie tego że ja nie spędzam 12-16h tak jak wy przed pc ? ja gram może po 3-4h bo na tyle mam czasu i chce coś zdobyć przez ten czas a nie bawić się z jaraniem stalki na +2

banner5.gif

Opublikowano

5x@ Up...

Najpierw zachowaj zasady ortografii a później się wypowiadaj.

I wracając do tematu to... takim jak wy nie da się przetłumaczyć że to jest nie fair! Te całe metale! Ktoś bardziej zamożny lub dziecko posuwającego się

do tego co napisałem będzie do przodu. Nie każdy ma ochotę wydawać zł na pixele i do tego pixele z priva.

A 70+ to jest luzik człowieku. I skoro handlarza, drop itd ma być podobne do PL, a zwłaszcza z tego co widzę handlarze to IS też by mógł zostać zmieniony na trochę

droższy lub usunąć metale.

A tak wgl... odchodzimy od tematu który jest podany. Tzn te podręczniki kowala itp ;x

4x UP@

Stać mnie na więcej ale nie mam zamiaru narażać się na warny.

@UP

W metinie o to chodzi... o ten dreszczyk przy ulepszaniu. Zdobywanie ulepszaczy i drop itemów.

A nie pierwszego dnia zrobić EQ jakieś "pro elo" i później zgrywać cwaniaczka po m1. Szanse powinny być wyrównane.

1292102632u115053.png

Opublikowano

5x@ Up...

Najpierw zachowaj zasady ortografii a później się wypowiadaj.

I wracając do tematu to... takim jak wy nie da się przetłumaczyć że to jest nie fair! Te całe metale! Ktoś bardziej zamożny lub dziecko posuwającego się

do tego co napisałem będzie do przodu. Nie każdy ma ochotę wydawać zł na pixele i do tego pixele z priva.

A 70+ to jest luzik człowieku. I skoro handlarza, drop itd ma być podobne do PL, a zwłaszcza z tego co widzę handlarze to IS też by mógł zostać zmieniony na trochę

droższy lub usunąć metale.

A tak wgl... odchodzimy od tematu który jest podany. Tzn te podręczniki kowala itp ;x

Teraz się przyznałeś że cie nie stać ;x

banner5.gif

Opublikowano

wiesz mi juz sie nie chce klocic bo to bez sensu ale przez takie jebane ankiety musza zmieniac

Mówiłem już , zmiana czegoś takiego to 10min!

I nie przez to opóźnił się start tylko przez jebane OVH (czy jak to tam sie nazywalo) bo team nie miał dostępu do maszyny

@Medallo

Chciałbym dać ci -, ale limit wyszedł bo ciągle ten ciul cie plusuje :<

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...