Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aquamt2[Pl]Dedyk]

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijać abyś mnie wyzywał? No thanks, wolę sobie pogadać z ludźmi na jedynm z chatów gadu - gadu. Ja też nie mam czasu bo wole iść grać, ale chcę to dokończyć.

"Kto pod kim dołki kopie, ten w nie sam wpada". Wyzywałeś mnie, teraz nie dziw się że próbuje Cię " oczernić ". Koniec dyskusji, i pomóż ludziom bo spamują a tak to będzie święty spokój.

PS :

ucić to Ty się z kolegami możesz.

Ja się kłócę.

Wisi mi to czy dasz mi - czy +. Wolę abyś kliknął na brzuszek pajacyka. Oto strona www.pajacyk.pl

• Odpowiedzi 496
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sory ale za przeproszeniem wkurviaja mnie tacy ludzie. sam plagiatowałeś i masz ta baze i ja uzywasz:)

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

A skąd miałem tą bazę mieć? Z dupy? Ja nie plagiatuje i nawet tego klienta nie mam. Więc mi nie wmawiaj że plagiatuje, albo używam tej bazy bo jej nawet nie mam.

@Edit

A skąd miałem mieć jak ja do Navicatu nie miałem dostępu. Tylko SGM miał oraz GA. Więc nie pierdol za przeproszeniem że ją mam

@Edit2

A jakich " żeczy " ?

Pisze się rzeczy.... Korzystasz z IE ( Internetu Explorera ) ? Polecam Google Chrome. Pomoże Ci trochę z ortografią. Podkreśla błędy. Ach, i pomóż ludziom, zamiast się ze mną kłócić.

Wisi mi to czy dasz mi - czy +. Wolę abyś kliknął na brzuszek pajacyka. Oto strona www.pajacyk.pl

Opublikowano

No masz teraz nie udawaj i koniec tego tematu

Jeszcze pare żeczy i serwer ruszy:)

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Opublikowano

DOSYC KURWA

Przestancie spamic w tym topicu,jak macie jakies do sb si to na pw zapraszam.To prezentacja serwera a nie spor czy mariusz ukradl pliki czy nie...

@TylkoKomentuje wyjezdzaj z tego topicu,denerwujesz tylko mariusza swoim glupimi postami.

@marcin12 ty tez przystopoj ze spamem,a wgl to odpowiedz ludziom na pytania bo tylko ludzi tracisz na serwa.Zajmij sie tymi co graja na tym serwie a nie noobami.

STOP SPAM bo zara bede raportowal.I przestancie sie wyzywac,obrazac,pisac zbednych postow

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja zaraz wbije na TS

Opublikowano

TS zapraszam

Opublikowano

Prosze Moderatora o usuniecie all postów

Opublikowano

Serwer prawdopodobnie będzie online około 8 ;]. Takie informacje mam od mariusza z TS'a. Poczekamy zobaczymy ja czekam caly czas na TSie ;P.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Kur.. nie róbmy sobie jaj... pierwsze mialo być wczoraj i to na bank teraz miałko byc o 8 i co działa? haha:p to teraz znowu bedzie przełożone na 12 w południe jak mariusz wstanie/..

Opublikowano

Mariusz też człowiekiem jest! Dajcie mu spokój wreszcie... To, że nie odpisuje, nie znaczy, że nie pracuje. Poda wam godzinę, coś nie wyjdzie i znowu pretensje będziecie mieli. Na bieżąco bądźcie na forum i nie spamcie. Co prawda [GA] Fighter jest na GG, ale coś nie odpisuje więc informacji nie poda nam... :/

Opublikowano

Witam Serwer jest Gotowy jeszcze tylko Musze stronę wgrać na domenę i pozmieniac parę rzeczy w stronce z jakieś 1h może dłużej więc skończę dam serwer graczom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...