Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aquamt2[Pl]Dedyk]

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać ze Ty w metina nie grasz za długo ... Co ma abs w sokola do abs w tarczy epickiej ... Weż bo mnie krew zalewa jak czytam wypowiedzi takich ułomnych dzieciaków jak TYYY! Nie zawsze abs zostaje w tarczy epickiej ! WIEC MORDA W KUBEŁ I CZEKAJ NA STARt

• Odpowiedzi 496
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze shreku ze ladne napisales posty

co drugi post jest twoj spamisz jak najety,obrazasz GA postami,mam dla cb dobra rade,odstap od kompa i idz do kolegi albo na piwo lub na pizze bo musisz facet ochlonac

Nie obrazaj sie ale takie sa fakty,GA potrzebuje teraz spokoju,gralem tylko na jednym serwerze gdzie byly 4krolestwa i nie moge sie doczekac kolejnego serwera w tym podobie

Np.ja nadal nie dostalem odp. na moje podanie juz minelo z poltora tygodnia,ale jestem opanowanym czlowiekiem

Co do mariusza,sluchaj nie zawsze co duzo i nowe jest dobre.Nie przesadzaj z itemkami,mapy nowe moga byc ale jak bedzie robli nowe itemki to ludzie tego nie ogarnia

Nadal jestem chetny do zostania GM'em.Mam doswiadczenie i nawet nie musze posiadac komend byle zrobic cos dla dobra serwera...

Co do Fuzze'go teraz sie serwer zmienil nie tylko ten ninja (full is) jest pro.Sa wojowie co jada mi 50k z duchowca;p

Co do serwa planuje tu jeszcze zagrac aczkolwiek potrzebne sa duze zmiany do serwera,mam duzo pomyslow dotyczacych serwera,moglbym troche ich uzyczyc dla serwera i zagoscic na pw lub gg marcina;D

:)A wiec czuwam z wami:D

Pokoj wam

Alivederchi

sstwc.jpg

Opublikowano

Matko, trochę kultury ... czekamy na serwer a nie na spam Owner-ów.

Fuzzy - jaką czcionkę wybrałeś do napisu w sygnaturce ??

Mimo, że to koniec

Niech płonie zapalniczki płomień

Niech każdy człowiek to wie

Że wypływa od nas ogień

3bf21a6ceffba1da8070e42c78e20a1b.gif

Opublikowano

Dobra Widze że połowa Z tego tematu nie chce 4 królestwa a więc zrobie tak jak serwer wystartuje nagram GP oczywiście na serwerze Hamachi zeby dedyka nie wylaczac zrobie GP 4 królestwa jezeli wam sie spodoba dodam go na serwer i do Klijenta a AutoPather pobierze sobie do niego pliki:)

Moim zdaniem Tak bedzie najlepiej:)

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

jak zauwazyles tych zjebanych postow juz niema

ja wgl. teraz juz nie obrazam GA lecz po prostu chce mu to jakas wynagrodzic

przeciez kazdy moze sie wkurzyc ,niee?

Mialem nerwy przez cos i pisalem glupstwa

mam nadzieje ze mi wybaczycie :>

Coś mi się nie wydaje, że chcesz mu to wynagrodzić...

Raczej chcesz tego admina czy gm'a...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Już czuje tą satysfakcje z zabawy w fotografa ...

fsgsgshs zabił 9 ogonów , srututumajtkizdrutu zabił Ognistego Króla

Opublikowano
jacie pierdole ike stron O_o moze mi ktos na pw skrucic wszystko co sie dzialo? nie zagladalem tu zadlugo ;p

Reset kont dzisiaj jest (podobno) a tak to nic ciekawego .. :]

Opublikowano

Tak bedzie ale pierw serwer

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Opublikowano

Mariusz, wiesz już może więcej co z serwerem ?? o której prawno podobnie będzie ? czy jutro co dopiero ?

Mimo, że to koniec

Niech płonie zapalniczki płomień

Niech każdy człowiek to wie

Że wypływa od nas ogień

3bf21a6ceffba1da8070e42c78e20a1b.gif

Opublikowano

Jestem PRO Nowa Bron ukończona:)

Opublikowano

all miecz pioronow

Opublikowano

no dodam wam SS

SS:

1007195616.jpg

Opublikowano

OD 90 nie bedzie Go w IS tylko mozna go zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...