Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Gordon 1.5.1

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ściągałem go stąd ale hack fajny :) Hmm mam win 7 i nie uruchamiam jako administrator i bez zgodności i działa bez problemu :P Oczywiście + leci.

Nie bądź noob Daj + :)

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie ktoś jak dokładnie uruchomić tego hacka.? jak odpalam GSYSLoader to wpisuje w tej pierwszej zakładce ten numer konta z gordonsys i haslo,i co dalej.? ktoś tam mowłl ze w zakładce hacks trzeba wpisać Gordon 1.5.1 ale nie moge wpisać bo nie ma gdzie,pomoże ktoś.? najlepiej ze zdjeciami jak to zrobić.!

Opublikowano

kurcze nie mogę sie zarejestrować na stronce -.- ciągle jakiś bląd . a co do downloadu nie mogę pobrać mozesz wstawić na inny host?

Opublikowano

Witam ;D

Wszystko dziala mi lajtowo ale jest jeden problem..

mam inne menu

postepuje według insttrukcji i mam inne menu niz w screnach;D mam tylko glowne i nie moge nic z tym zrobic;]

Za Pomoc daje + !

Moje Menu

SCAN

Opublikowano

Witam ;D

Wszystko dziala mi lajtowo ale jest jeden problem..

mam inne menu

postepuje według insttrukcji i mam inne menu niz w screnach;D mam tylko glowne i nie moge nic z tym zrobic;]

Za Pomoc daje + !

Moje Menu

SCAN

Bo aby uruchomić podmenu musisz najechać np na jedno z nich i nacisnąć strzałkę w prawo .

Strzałka w prawo aktywujesz opcje

lewo dezaktywujesz

góra dół jeździsz po menu.

9368_gold.png

Opublikowano

Bo any uruchomić podmenu musisz najechać np na jedno z nich i nacisnąć strzałkę w prawo .

Strzałka w prawo aktywujesz opcje

lewo dezaktywujesz

góra dół jeździsz po menu.

JUz skumalem ;D

wielkie Dzieki ;**

Opublikowano

Ja mam taki problem że zarejestrowałem na stronie wszystko ok i potem wchodzę na tego hacka i tam user id: wpisuje te numerki potem password wpisuje password ten co nim się zarejestrowałem na stronie i wyskakuje mi taki błąd: "Wrong passwordrm your account via e-mail" o co w tym chodzi?

Z góry dziękuje za odpowiedź i Pozdrawiam! ;)

Opublikowano

Witam mi wyskakuje taki błąd:

Wrong passwords banned and has no acces to the loader

nie wiem co mam robić zrobiłem konto wszystko zaakceptowałem ale wyskakuje taki oto błąd

proszę o pomoc i z góry dzięki za odp.

Miniramp.png
Opublikowano

Dziala to nadal??

Przed chwilą grałem i z gordonem jest wszystko ok :)

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

No zajebisty hack... jeśli działa to zaraz daję znać kumplowi.. Ja osobiście nie gram na hackach gdyż nie chcę dostać bana :P

tCGj4L.png

Opublikowano

moze mi ktos konto zrobic jak tak to bardzo dzieki pls passy na priv odziecze sie moze jakos

SORRY ZA ORTO ;>

5. Zakaz proszenia o konto/ invite code do Gordon Sys.

9368_gold.png

Opublikowano
Witam mi wyskakuje taki błąd:

Wrong passwords banned and has no acces to the loader

nie wiem co mam robić zrobiłem konto wszystko zaakceptowałem ale wyskakuje taki oto błąd

proszę o pomoc i z góry dzięki za odp.

odpowie mi ktoś wreszcie??;/

Miniramp.png
Opublikowano
Dostałeś bana .

Zobacz czy możesz zalogować się na ich stronę .

nie moge sie zalogować cały czas wyskakuje że złe hasło ;/

@Edit Nawet gdy wpisuję dobre hasło wyskakuje że wpisałem źle i muszę poczekać 15 minut do kolejnego logowania ;/

Miniramp.png
Opublikowano

You have entered an invalid username or password. Please enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!

You have used 5 out of 5 login attempts. After all 5 have been used, you will be unable to login for 15 minutes.

wpisuje dobre passy na mailu wszystko zaakceptowane nie wiem co sie dzieje ;/

Miniramp.png
Opublikowano

You have entered an invalid username or password. Please enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!

You have used 5 out of 5 login attempts. After all 5 have been used, you will be unable to login for 15 minutes.

wpisuje dobre passy na mailu wszystko zaakceptowane nie wiem co sie dzieje ;/

Nie Masz Caps Locka odpalonego ?

Nie zmieniłeś czasem języka systemu ?

Shift+Ctrl

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...