Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kłótnia I Przemowa Do Was

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciągle wszędzie powstają tematy dotyczące IS spamowania o nim cenach itp .

Zacznijmy od tego że ten serwer powstaje tylko i wyłącznie dlatego że komuś chciało się ruszyć dupę i zrobić serwa a nie tylko siedzieć i narzekać

jak tylko wyszła zapowiedź serwera wszyscy w eufori piszą że najlepszy priv powstanie i co się dzieje dostajecie szczegółowe informacje

o serwerze i nagle niektórzy się buntują no bo w końcu IS zrobili tak tanio dla waszego ułatwienia że trzeba się do czegoś przyczepić .

i tak patrzę na te wypociny wasze jacy to GMowie nie sprawiedliwi że nie każdego stać i tak dalej i tak dalej ...

jeśli nie podoba ci się serwer to nie graj ? tak to jest takie proste zapomnij i szukaj innego lub się dostosuj , bo część graczy

myśli że wszyscy chcą hard i wypisują że 80-90 % chce wycofania tego czy tamtego z IS a to gówno prawda , nie wiem czy tak szczerze

10 % chce prawdziwego harda bez tych metali , małży i innych dupsów w IS dlatego przestańcie z głupimi tematami , ankietami

oraz tym co najbardziej mnie wkurza , ankiety z prośbą o zmianę godziny startu serwera ale tak pomyślcie w tu macie gówno do gadania

cieszcie się że serwer w ogóle wystartuje , aha i jeszcze kilku idiotów typu NaC tutaj cytat " Joaquin Phoenix to zamaskowana niesmiertela ksiezniczka nindzja. x d "

módlcie się aby takich było jak najmniej

A więc pewnie większość tego nie przeczytało no bo po co ? , a ci co przeczytali niech się nad tym zastanowią

Do moderatorów i ekipy która robi serwa nie przejmujcie się tymi debilami tylko starajcie się aby ten serwer wypadł porządnie i na czas

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MAsz racje is tani a ci placza za metalami i malzami ... i z tym ze NaC czy jak tam to idiota to sie zgodze na fw tez sie metali przyczepil

Opublikowano

Dobre słowa sam się wkurzam tymi ankietami i pierdołami gm robi serwa dla nas a nie dla siebie a ceny są takie żeby każdy mógł coś zdziałać .. jak chcecie to grajcie bez is nikt was nie zmusza to tyle z mojej strony dla Ciebie VastoLords leci + za wysiłek napisania posta.

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Kurde, teraz mam chętkę na budyń. Ja pierdole...

Dobra dobra, ja bym najlepiej zamknął to forum bo po co ma sie nasza kochana młodzież hot 13 denerwować? Bo widze ze szczerzą sie na ten server jak szczerbaty na suchary.

Opublikowano

Niech team robi server na własną reke oni bulą ich server. A metale to dobry pomysł nie nawidze palić 3000 fmsów by zrobić +9 servera nie ma ale jest tak mocno reklamowany i zapowiadany że dzieci wytryski na miejscu...

Opublikowano

tak jak myslałem wystarczy zrobić 1 dobry temat i od razu trafia się takie neo jak NaC i mysli że jest fajny bo napisze coś bez sensu ..

Gratuluje twoim starym pękniętej gumki

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Bez obrazy lecz to ty VastolLords robisz najwięcej i najmniej potrzebnych tematów ;/. Bynajmniej tak mi sie wydaje gdyż widzę cię już poraz któryś w nowym temacie ;P

Opublikowano

co do pl grałem 2 lata ponad miałem 72 lvl i się tandeta zrobiła straszna a ten serwer jest po to aby zrobić coś lepszego od pl idiotko

Edit : cwaniaczek przy kompie że szok dawaj na skype vastolords333 możemy pogadać ja nic przeciwko nie mam

NJxbd4x.png

Pomocnik
Opublikowano

Patrol jebana kurwo odpierdol sie od moich rodzicow. Masz jakis problem powiedz mi to w cztery oczy cwaniaku. Kurwa to ze nie macie jaj spalic itemka to nie moj problem. Jak chcecie grac na hardzie to grajcie. Zreszta i tak odpadniecie na starcie.

8277d6063a15f2732fcf2a678ee1cdc1.gif
Opublikowano

Widzisz tu żeby ktoś płakał nad spaleniem itemka? te forum jest raczej dla normalnych ludzi a więc WYPIERDALAJ

Pomogłem? daj plusa.

Pomocnik
Opublikowano

No jakbys nie plakal to bys nie robil problemu z tego, ze nie potrafisz ulepszac uczcciwie tylko jakimis metalami. Dla porzadnych ludzi? To nie ja wjezdzam na starszych.

VastoLords dorosnij do tej gry. Jak miales na polaku 72lvl to w czym problem? Tutaj wysiadziesz? :<

@Topic

Kto placze o ceny? Bo jeszcze czegos takiego nikt nie poruszyl ;o

Opublikowano

naucz się czytać jak ktoś chce grać bez is to niech gra gdzie pisze dyzmuzgu że będe jechał na is jeśli nawet to to moja sprawa a ciebie to powinno gówno obchodzić zaraz pewnie znowu nabije posta żeby popłakać

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Ludzie przejżyjcie na oczy i weście się w garść, nasza sytuacja jest taka sama jak 4 literowa część ciała pod plecami nak kostkami.

Przestańcie się wkońcu wywyzwać jak zasrane gówniarze z tekstami o rodzicach ... jak czytam to co piszecie na siebie żal mi się was robi.

Wiem i tak że mi pieprzniecie - ale musiałem to napisać !

Opublikowano

Dobrze gadasz.

Polać mu!

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Ciągle wszędzie powstają tematy dotyczące IS spamowania o nim cenach itp .Zacznijmy od tego że ten serwer powstaje tylko i wyłącznie dlatego że komuś chciało się ruszyć dupę i zrobić serwa a nie tylko siedzieć i narzekać jak tylko wyszła zapowiedź serwera wszyscy w eufori piszą że najlepszy priv powstanie i co się dzieje dostajecie szczegółowe informacje o serwerze i nagle niektórzy się buntują no bo w końcu IS zrobili tak tanio dla waszego ułatwienia że trzeba się do czegoś przyczepić .i tak patrzę na te wypociny wasze jacy to GMowie nie sprawiedliwi że nie każdego stać i tak dalej i tak dalej ... jeśli nie podoba ci się serwer to nie graj ? tak to jest takie proste zapomnij i szukaj innego lub się dostosuj , bo część graczymyśli że wszyscy chcą hard i wypisują że 80-90 % chce wycofania tego czy tamtego z IS a to gówno prawda , nie wiem czy tak szczerze10 % chce prawdziwego harda bez tych metali , małży i innych dupsów w IS dlatego przestańcie z głupimi tematami , ankietami oraz tym co najbardziej mnie wkurza , ankiety z prośbą o zmianę godziny startu serwera ale tak pomyślcie w tu macie gówno do gadaniacieszcie się że serwer w ogóle wystartuje , aha i jeszcze kilku idiotów typu NaC tutaj cytat " Joaquin Phoenix to zamaskowana niesmiertela ksiezniczka nindzja. x d "módlcie się aby takich było jak najmniej A więc pewnie większość tego nie przeczytało no bo po co ? , a ci co przeczytali niech się nad tym zastanowią Do moderatorów i ekipy która robi serwa nie przejmujcie się tymi debilami tylko starajcie się aby ten serwer wypadł porządnie i na czas

pokaz , mi choc 1 serwer nie okreslony mianem ''easy''

jedynym takim serwerem byla insomnia , ktora juz nie wroci

co do postu up

to ze dziecko jest zdeformowane znaczy ze gorsze?a jesli nawet nie bylo by go stac na tego sms-a to co? wysmiejesz go?

team ludzi mpc , chcial zrobic jakis przelom niestety nie wyszlo to czytajac zapowiadane recenzje moge to stwierdzic.

ale chuj , ktos moze wydac na is 100zl a ktos 1.22 ich sprawa , ja na to nie narzekam , tylko jedno co mnie wkurwia w tym calym evenye

,ze jest okreslany mianem serwera trudnego !!

Pomocnik
Opublikowano

@Master Shooter

Masz racje. Tam wbic lvl to bylo cos. Mniejszy exp niz tutaj, a item shop za spedzony czas w grze. Brak pelernek, metali 6 i 7 bonu. Sklepy jak na polaku. Ku dropilo sie samemu. Cos pieknego. Jak grales w shinsoo to moze kojazysz Keriox'a?

Opublikowano

po 1 to przeczytaj wszystkie posty a nie wtrącasz się w połowie i myślisz że wiesz oco chodzi .. ja już się lepiej nie odzywam bo widzę żze te posty nie mają sensu

Pomogłem? daj plusa.

Pomocnik
Opublikowano

@PaTRoL™

Powiedz, ze jestem lamusem, ciota czy jakies inne twoje obelgi ale do moich rodzicow nie masz prawa miec zadnych pretensji. Zrobili Ci cos?

@VastoLords

Moze VT? Nie chce mi sie skejpa sciagac.

Opublikowano

Nie odzywasz się? I słusznie, dzięki temu chociaż unikniemy dalszego waszego spamu lecz to nie zmienia faktu że inni też będą się wywyzwać itp.

Opublikowano

Gdzie tutaj szukasz racji VastoLords, obrażasz ludzi niemając pojęcia nic o nich.

Każdy wyraża swoje zdanie i każdy wyraża to w inny sposób, twoim sposobem jest nazywanie ludzi co robi, lub chcą czegoś czego ty niechcesz, czy nie popierasz "dzieciakami".

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

Dla mnie w metinie pozostaje największą frajdą palenie zbrojek i innych przedmiotów. Magiczny metal niszczy taką fajna zabawę. Jak bez metalu zrobisz eq na +9, to przynajmniej widać że postarałeś się o to. Ulepszanie metalem jest beeeee, jest to tylko niepotrzebne ułatwienie gry, które niszczy możliwość cieszenia się ze wzlotów i smutków z upadków związanych z sytemem ulepszania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...