Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Według Ciebie Poczta Polska Jest Głupia ?

Upss

Poczta  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy poczta polska jest g?upia ?!

• Taak
      28
    • Nie
      14
    • Nie mam zdania.
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@M@niek

Kurierzy też dostarczają takie pisma tylko że drożej ,ale o 10x szybciej ;)

Wiem bo mamie ostatnio nową umowę z plusa przysłali kurierem ^^

Opublikowano

@M@niek

Kurierzy też dostarczają takie pisma tylko że drożej ,ale o 10x szybciej ;)

Wiem bo mamie ostatnio nową umowę z plusa przysłali kurierem ^^

Nie byliby wstanie obsłużyć tego co robi poczta. Zauważ że umowy może przynoszą - ale na powiedzmy zamówienia specjalne.

Przecież taka poczta działa na na prawdę duża skalę. Przyjmując że do jednego mieszkanie przyjdzie powiedzmy 5 listów miesięcznie...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

nie lubię poczty polskiej nie tylko przez ich "czasy", ale także przez to, że mimo braku szyldu "Mocher friendly" tłumnie goszczą mochery, które siedzą i blokują kolejkę -.-

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Priorytet idzie średnio 2-3 dni, więc nie mam co narzekać.

Jest okej, jak ktoś ma ciśnienie to zostają kurierzy, którzy mają tę wadę, że przesyłki w skrzynce nie zostawią i trzeba się umawiać.

Co do przesyłek listownych to poczta ma monopol na te najlżejsze, jest to w prawie polskim.

Opublikowano

Głupia nie jest, ewentualnie pracownicy Poczty Polskiej.

Zamówiłem ostatnio baterie tj. 10 grudnia, przyszła dopiero dziś czyli 23 grudnia. Zazwyczaj dochodzi po 3-5 dniach więc jestem dość zadowolony.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mi tam wszystko dość szybko przychodzi. Tak po 2-4 dniach.

Ale teraz "zamknąć tą pocztę" tak samo było "koniec z Kevinem". Polsat posłuchał więc może poczta posłucha i się zlikwiduje. I zamiast "oddajcie Kevina!" będzie "oddajcie pocztę!". Lepiej uważajcie co piszecie ^^

Opublikowano

@up

"Lepiej uważajcie co piszecie"

tak, pracownicy poczty polskiej nas szpieguja

mogli by pracowac a nie sie opierdalac, babce zamowilem kijki (nordic walking czy jakos tak) bo to teraz w modzie u starszych ludzi

(oczywiscie poprosila mnie zebym zamowil), zamowienie zlozylem na poczatku grudnia, do teraz nie ma, i to jeszcze priorytetem.

mogli by pracowac a nie sie opierdalac

logo_black3.png

Opublikowano

Ile zapłaciłeś za te kijki? Było ułamać jej jakieś 2 prostrze gałęzie uciąć do równej długości i już.

Innym razem.

Opublikowano

@Bogusuaf.

Uparła sie - .-

Mowilem ze to, to samo tyle ze inne kije ale nie bo to nordic walking, jakies 50 zł zaplacilem... - .-

logo_black3.png

Opublikowano

Poczta nie może być głupia ... głupi mogą być pracownicy tam pracujący, bądź ich system pracy... bo głupiego budynku nie widziałem jeszcze...

Ja nie mam zastrzeżeń, każdą cenniejszą paczkę kupowaną z internetu każę ubezpieczyć i mam 100% pewności że ona już nie zniknie nie wiadomo gdzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...