Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Bfh Kody

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga, proszę o zablokowanie chardcora i nie korzystanie z tych jego kodów dr.pepper'a

Napisał do mnie i dał mi tego kogoś gg i prosił mnie o pasy do konta, to pomyślałem sobie tak, jak mu dam pasy to je stracę i zrobiłem nowe kotno...

Co się okazało? Wbijam 5min później i hasło nie działa. Mówię sobie , uffff dobrze,że zrobiłem nowe konto a nie podałem mu mojego.!

Moim zdaniem to gg 3928677 jest chardkora tego co daje te free kody!

Piszę to po to żeby ostrzec innych użytkowników przed takimi oszustami!

Ps. Proponuję dać mu bana i warna za ten spam , w każdym temacie spamuje ...

w83od2.jpg

Opublikowano

Hahaha forum o cheatach a nawet nikt nie zdołał odkryć sposobu na te ubrania dr peppera, które i tak kończą swoją ważność 30.12.10

Paradoks.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Up

chyba się źle rozumiemy ;)

one nie kończą swojej ważności... jak już je mamy to będziemy mieć, ale nie będzie można już ich więcej dostawać.

Opublikowano

No to mamy sprzeczne info :D

Na oficjalnym można wyczytać że pepper zwija interes 30, podobno zniknie oferta z działu promotions .Kody będzie można dostać, jednak bez możliwości wymiany ich na stroje, rózne strony oferują kody pepka, bez potrzeby kupowania tego (wg mnie obrzydliwego) napoju.

Jak myślisz dlaczego ludzie oddają kody, lub sprzedają za pół darmo.

userbarwb.png

Opublikowano

Jeszcze 2 dni, zobaczymy jak to będzie uważam jednak że nie miało by to sensu,bo kody stały by się unikalne, a jak ostatnio pokazali twórcy gry, nie lubią takiego stanu rzeczy. Jeżeli mogę prosić, podaj mi zródło swoich informacji--> pw

"ale nie będzie można już ich więcej dostawać"

"kody dostaniesz ale nie dostaniesz już za nie ubranek"

@Edit

Tak, jeżeli mamy ubrania na koncie to ich nie stracimy, ale oferta peppera kończy swoją ważność i kodów nie będzie można już zamieniać na ubrania.Z Twojej odpowiedzi, zrozumiałem że kody nie stracą ważności, zwracam honor.

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...