Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Bfh Kody

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj na e-maila przyszły mi 2 kody, którymi się podzielę :>

NATIONAL 8VWX-2LWH-MK5J-LTUE - Santa's Surprise 25 uses

ROYAL 7SZC-GB9L-2NUH-PQ39 - Santa's Surprise 25 uses

Myślę że się przyda ;}

Liczę na plusikiiii :>

w83od2.jpg

Opublikowano

Dzisiaj.? Ja mam już od 10 te kody :D.. Ale + bo żeś je wrzucił , wolałem żeby ktoś za mnie zgarnął te +/- bo mi na reputacji nie zależy

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Punisher2222 , gdyby dali 700 bf'ów to by ludzie zrobili bugi tak jak z gunclub.ea.com ( jakoś tak xD ) i by mieli pełno bf'ów przez jakiś czas, bo prędzej czy później po banowali by te konta co bugowały :>

w83od2.jpg

Opublikowano

Punisher2222 , gdyby dali 700 bf'ów to by ludzie zrobili bugi tak jak z gunclub.ea.com ( jakoś tak xD ) i by mieli pełno bf'ów przez jakiś czas, bo prędzej czy później po banowali by te konta co bugowały :>

niby tak.

a ode mnie jeszcze jeden :

AS6T-5XKH-48T6-4TL2 - 50 Terrific Health Tonics

Opublikowano

kurde myślałem że chodzi o normalne kody xD

np. otwierasz konsole i piszesz /God, /FullAmmo itp. xD

ale dzięki ;)

Opublikowano

Siemka ee Dajcie jakis Kod na Bron do bf :) Jak mozecie bo szukam kodow na Bron i nigdzie nie moge znalesc kod moze byc na Bron albo na Jakies ubranie Jezeli ktos ma niech napisze na Priv Albo na GG to Moje GG 28459380:) Z Gory Dzienki:)

Opublikowano

@1XmateuszX1

Nie spamuj, bo za to grozi warn i przeczytaj regulamin ;D

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Opublikowano

Poprostu Dostalem Od typka i mi wszystko zrobil tylko Najpierw trzeba mu zaufac z Passami chyba ze ktos umie zrobic to on tylko daje kod a reszte sam robisz mam jego numer gg ja chcecie to napisz do niego napisz czy ma kod na zbyciu i zapytaj czy da jak tak to da ci linka to stronki kod i zrobisz se :)

Opublikowano

Poprostu Dostalem Od typka i mi wszystko zrobil tylko Najpierw trzeba mu zaufac z Passami chyba ze ktos umie zrobic to on tylko daje kod a reszte sam robisz mam jego numer gg ja chcecie to napisz do niego napisz czy ma kod na zbyciu i zapytaj czy da jak tak to da ci linka to stronki kod i zrobisz se :) i Prosze o + za Pomoc :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...