Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Hack

wandet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja 2 razy uruchamiałem i hack działa tylko jak gram i jak skoczę to już się ruszyć nie mogę, jak mnie ktoś trafi to też i jak schodzą ze stopnia nawet niskiego to też nie mogę chodzić. Co zrobić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

uruchamiasz naipierw hacka potem cf wyskakuje xtrap i jeszcze raz to samo robisz i jest ok

Opublikowano

Mam problem z tym. Robie wszystko to co nalezy.

Tylko przy uruchomieniu Crossfire nie odpala mi ten obrazek. Dlaczego? Xtrap nic nie wykrywa, a jak ogladalem filmik, jak to koles odpalal, robilem tak samo. I nic :/

Opublikowano

Mi Norton wykrywa trojana

Ja mam NOD32, i mi wykrywa. Po prostu wylacz na ten czas Antywirusa, i bedzie wszystko git.

Jeszcze raz sie pytam, czy wie ktos dlaczego mi obrazek sie nie pojawia?

Opublikowano

Ja mam NOD32, i mi wykrywa. Po prostu wylacz na ten czas Antywirusa, i bedzie wszystko git.

Jeszcze raz sie pytam, czy wie ktos dlaczego mi obrazek sie nie pojawia?

Sprobuj przez Admina odpalic , albo w opcjach automatycznie wlacz

Opublikowano

milosz4455 No to juz troche przesada haha nie wiesz co to Visible Aim lub Wallhack itp.

no do ktrej ty klasy chodzisz młodźeńcze

Yancovsky.png
Opublikowano

Ehh jak ktoś tam wyżej napisał hacka już wykrywa bo ja mam ciągle DC ale będe próbował z czasem się udaje jak czasami wbijam na hacka z patcha 2009

WaldzioxD.png

Opublikowano

ten hack dziala ale on go wziol skopiowal juz taki temat byl i on wszystko skopiowal zall mi go kopiowac tematy zall

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...