Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Hack

wandet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś screeny? Pobrałbym i przetestował ale no mam wątpliwości. Choć dzisiaj widziałem gościa który pod mapą siedział i na aime leciał z STW shot trogut wall czy jakoś.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Mam pytanie. Jak mam zjechać w menu hacka niżej ? Włącza się strzałkami na bok to to wiem.

Edit: Już wiem, ale teraz jak wchodzę do rooma mam dc czy wy też tak macie ?

Opublikowano

Mi wszystko działa ale strasznie ten hack mi obniża FPS normalnie mam 190FPS a jak odpale hack to mam 25-40 ??

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A ja próbowałem chyba każdego injectora, fInjectora, tego od Skillz i kilka własnych, i przy każdym x-trap wywalał błąd, że coś wykrył. :(

@Edit.

Spoko, działa.

Pomogło mi wypakowanie wszystko do pulpitu, tak samo folder DLL trzeba wypakować na pulpit. Także na pulpicie mają być luźno dll'ki i injector

Opublikowano

mam proble gdyz pobralem hacka i dziala normalnie tylko jak wlaczyc opcje strzalki nie dzialaja help

Jeżeli podobają Ci sie moje tematy daj + :)

Opublikowano

FPS'y wam spadaja bo macie włączonego No Recoila.

Sposób jest na to taki, że wchodzicie do gry, włączacie No Recoila, strzelacie troche i wyłączacie. No Recoil wam zostaje, a FPSy nie spadaja :)

Tak jest ze wszystkimi opcjami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...