Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Anieta] W Co By Tu Zagrać

Gość Locarno

MMo Game w co zagrać.?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jak? gre MMo mam zagra? po Metinie?

• 4Story
      3
    • NosTale
      0
    • AIrRivals
      3
    • MUOnline
      3
    • Diablo
      3
    • Inna gra (podam w komentarzu)
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Codziennie nudzi mi się na kompie nie ma w co grać Metin2 jest już nudny dajcie jaką fajną gre MMO ale darmową.?

Opublikowano

Runes Of Magic grałem ale szybko się znudziło tak samo WorOfWorld Craft daj coś innego.

Opublikowano

AIrRivals - gralem szybko sie nudzi wolno lvl idzie

MUOnline- znudzilo mi sie jak wbilem 4 razy do 400lvl

to chyba bardziej bym wybral dla ciebie AirRivals

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Czy cie @up , że tak brzydko się wyrażę, dopadło cię trolling ultra czy jak kurwa?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

wyjdź na dwór.

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

To może Vindictus, lub Savage 2?

Nie ma jeszcze Eu Vindictusa...

Ja ci polecam CombatArms ale to nie jest MMO :(

76561198090890807.png

Opublikowano

Spróbuje w 4 Story.Jaki Neo KId dał - za wszytskie te posty.?

Opublikowano

Zagraj w Real Life, czeka cię niesamowita przygoda w 3D grafika jaka ci się nie śniła, niestety, tutaj nie pohackujesz, ponieważ istnieje GM do którego chodzisz co tydzień i się modlisz, zdobywasz nowe skille, kondycje, hp, mądrość i respekt. Istnieją NPC u których możesz kupić Itemy które dodają ci HP inteligencji i rożnych rzeczy, możesz ubierać się w co chcesz, być punkiem,iłmo, a nawet policjantem, lub gangsterem :)

76561198014515809.png

Opublikowano

ja polecam LineageII

wiesz co mowisz?

to sie ciesze bo też mam zamiar zacząć grać w lineageII tylko niewiem z kad pobraći o co kaman w tej grze?

help

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

Jebać gry wyjdź na dwór ? No chyba że masz straszny nałóg tak jak ja i na kompie cały czas nawet jak nie ma co robić. To pograj sobie w warrock'a, MATonline,

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Guild Wars - pisał, ze darmowe, aczkolwiek z mojej strony polecam wszystkie części/dodatki. Ew. poczekaj na GW2...

War Rock - Pograłem 5 minut. - Trzeba mieć niemałe doświadczenie w tego typu mniej profesjonalnych strzelankach, żeby się fajnie grało.

Spróbuj w te 4Story. Daje radę.

Morał taki - płatne gry -> lepsze gry B)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

jak nie metin2 to 4story ;0

Piszę poprawnie po polsku

Człowiek nie wie sam, co dla niego dobre,

Pozorny raj, na przykład życie modne,

Pozorny świat, w którym czujesz się dobrze,

Im szybciej runie Farsa ta tym później będzie pogrzeb,

witchersigforpiotrekxxd.png

Sygnaturka by RedWolf

Opublikowano

Zagraj w Real Life, czeka cię niesamowita przygoda w 3D grafika jaka ci się nie śniła, niestety, tutaj nie pohackujesz, ponieważ istnieje GM do którego chodzisz co tydzień i się modlisz, zdobywasz nowe skille, kondycje, hp, mądrość i respekt. Istnieją NPC u których możesz kupić Itemy które dodają ci HP inteligencji i rożnych rzeczy, możesz ubierać się w co chcesz, być punkiem,iłmo, a nawet policjantem, lub gangsterem :)

Dasz link do pobrania gry.? Bo jakoś nie znalazłem.

Opis mnie bardzo wciągnął

Opublikowano

ja Ci polece lord of the rings online teraz jest darmowe do 65 lv (cyba) wiec grasz do tego lv a jak Cię wciągnie to myśle że będziesz gotowy zapłacic abonamnt

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

na fujarce sobie pograj, albo wyjdz na dwor.

hlehle

jesli skonczyles z metinem, to nie zaczynaj z podobnym gowneeeem.

22618.gif34662o.png

26506.gif22437.gif

29397jn9.gif18505.png

W tą samą mańkę, co zwykle chuj Wam wszystkim w pizde!

Nie obchodzi mnie, czy dasz mi plus, czy minus.

Mam na to totalna wyjebkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...