Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mmorpg

szyszeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, gram w silkroad 2,5 roku i mi się nudzi z deka. Wowa nie chce mi się ściągać, a płacić nie zamierzam. Polećcie mi jakieś darmowe mmo z dobrą grafiką itd.

rapideoUserbar.png
Opublikowano

ale za wowa nie trzeba placic :D są dobre prywatne servery gdzie roz na rok jest mały lag a na servie jest nawet do 1000 osób :D

@edit sry k..... xD ale mialem laga w systemie i i zdublowal mi sie 2 razy post .i czy juz z chajną trza dawć raporty ?k..... i tak kazdy pewnie ma to w d..... sry ale taka jest prawda i pewnie dostane za to wara albo cos innego lolz xD

ps. niech se zagra w cs tak to jest zajebista grafika i nie trza nawet hacków bo przez sciany do sie zabijac tak jest zjebana ta gra..... zal

może ta gra

Age of Conan

Opublikowano
dobrą grafiką

omg to seryjnie metin ma grafike wypizdziana w kosmos...tylko patrzeć sie na te super piękne tekstury aż oczy łzawią z oryginalności -.-

Polecam Cabal Online,wiele buildów postaci,zanim wszystkie byś przetestował to troche czasu minie.polecam też Maple Story,może gra 2d ale ma klimacik i zawsze cieszyła moje oko.

Opublikowano

W Cabala grałem ale w ogóle klimatu brak. Chyba że nie wyczułem. A metin to taki syf ze szkoda w ogóle o tej grze rozmawiać. Lineage II lubię ale szybko mi się nudzi.

@Kapec120

Może ty lubisz ściągać 300 gierek i każdą testować, ja osobiście nie.

@BlackPro

Za wowa wiem że nie trzeba płacić ale tylko global ma klimat.

@Vild

Blade&Soul to będzie wymiatanie owszem ^^ Ale ciekaw jestem kiedy wyjdzie ;P

rapideoUserbar.png
Znawca
Opublikowano

Atlantica Online, grafika ładna, dość nowa(pół roku), jest to strategia turowa, coś jak Heroes of Might adn Magic ;), ale fajne :P

@up, Kapeć pisał byś sobie poszukał na youtube różne i jak jakaś wpadnie Ci w oko dopiero przetestować, a takich gier mmorpg jest mnóstwo ;p

@Down, po co spamujesz, mogłeś dać edita, jak nic nie dodajesz

Opublikowano

Blade&Soul bd wymiatac.. a mi nie starczy kompa ;< (jesli bedzie za free gra =0)

DzikÓs(Vild, PiPr): Suxujesz

Wojtasek: Ssiesz =o

Mateq: Ssasz. ;>

Simpson: Zasysaszzzzzz

Chcesz ssać razem z nami? Wstaw pracę na mpc i zostaniesz ogłoszony zasysaczem!

Opublikowano

Metin 2 o boze jakie to gowno:

-Pelno lolkow, ktorzy ciagle tylko pisza zal noob zal twoja stara twoj stary

-Ciezko sie expi

-GMy to napy bo daja event ja na evencie jestem zginalem i stracilem duzo % bo gm naslal 1000wojownika szmaciarz

-Ciagle to samo maly wybor broni i zbroi

A co do naprawde dobrej MMORPG to polecam ci Lineage2 fajny klimat zbroje bronie

Moze byc tez MU ale po jakims czasie staje sie platne i jest bardzo slaby exp

sygnakopia.png

Tak i Nie na drodze xD (animacja) zobacz ;]

Bębnyyy!!! (animacja) zobacz ;]

Opublikowano

Metin 2 o boze jakie to gowno:

-Pelno lolkow, ktorzy ciagle tylko pisza zal noob zal twoja stara twoj stary

-Ciezko sie expi

-GMy to napy bo daja event ja na evencie jestem zginalem i stracilem duzo % bo gm naslal 1000wojownika szmaciarz

-Ciagle to samo maly wybor broni i zbroi

A co do naprawde dobrej MMORPG to polecam ci Lineage2 fajny klimat zbroje bronie

Moze byc tez MU ale po jakims czasie staje sie platne i jest bardzo slaby exp

sygnakopia.png

Tak i Nie na drodze xD (animacja) zobacz ;]

Bębnyyy!!! (animacja) zobacz ;]

Opublikowano

graj w Knight Online bo ma najlepszy System PvP z MMORPG ;]

lub we FLyffa -- ostro wciąga :D

albo w endless online :P coś jak Tibia tylko ,że widać itemki które się na siebie założy ! :D^^

Opublikowano

Ryl [Risk your life], Wow, Lineage2, cabal.

A Metin ma słabą grafe jak was taka rajcuje to gratuluje. Najbardziej to Ryl'a proponuje, 2 rasy ludzie oraz akkani [ orkowie jak kto woli ], gra jest świetna!

@up: Ryl ma lepsze od Knight Online, taki samo humani przeciwko akkanom tylko bardziej rozbudowane i niema takiej dołującej grafiki. endless online co to w ogóle za ścierwo o0, tibia na pewno lepsza od tego bez dwóch zdań, a co do Pana Vilda to proponuje zmienić sygnaturkę, bo fajny nie jesteś wręcz oburzający :|

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Dobra, zeby nie bylo, ze bronie metina.. ale

gralem w ryla w wakacje, dzien i noc (no prawie :s) i powiem, ze grafika nie jest uber lepsza od metina...

Opublikowano
Dobra, zeby nie bylo, ze bronie metina.. ale

gralem w ryla w wakacje, dzien i noc (no prawie :s) i powiem, ze grafika nie jest uber lepsza od metina...

Jak to nie ?

Choćby dam takie porównanie w minimalnych wymaganiach sprzętowych.

Zaczne od Metina [ Procesor 600 MHz, Pamięć RAM 128 MB, Karta graficzna ATI Radeon 7000

NVidia RIVA TNT2]

Ryl [ Pentium IV 2.4, 512MB RAM, GeForce4 Ti4200 128MB]

Raczej jest róznica, a zresztą można obejzeć screeny :

Metin [http://tinyurl.com/75u7k3]

Ryl [http://tinyurl.com/a3ccpa]

Baju, baju.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Metin 2-tibia 3D

L2-tylko prive

Flyff-również prive

Mu online-prive

Cabal-Fajna gra

Reqium Blodmare-super gra

Opublikowano

Tibia3D ? Jest ? O kur.. jeszcze tego brakowało B) Nie dość ,że grałem w tą Tibie 4 lata to jeszcze robią 3D B) heh...

maybenow.png

Znawca
Opublikowano

OMG! Naucz się czytać... Nie tibia 3D, tylko metin to jest coś jak tibia, tylko 3d ;/

@DOWN

Znajdź drugą gre podobną do atlantica online(mmorpg ;])

Jeszcze RF jest fajne

Opublikowano

Eee boshe dzieci

Piszecie metin to gówno nie dziwie się jak jesteście takie nupki że tak trudno wbić 61lvl pewnie większość z was miała 30lvl :)

devil pl od kiedy MU ma dobrą grafikę pomyśl

Gier mno jest mnóstwo śmieszne z 50/60max

Większość to zwykła kopia

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...