Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No To Jużwiemy Na Czym Polega Skrypt Banujący Boty...

Szajber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytłumacz mi jakim cudem ja to mam np. na pl3 i mogę się zalogować... Chcesz, mogę zrobić filmik. (nie chce mi się)

miłosz

Opublikowano

No pisali na forum DO że to błąd klienta i pracują nad tym... Ale taki komunikat wyskakuje również gdy dostanie się bana. Jeśli zniknie i sie zalogujesz to fajnie ale jeśli nie zniknie to banik xD

Opublikowano

No sytuacja nareszcie nabiera kształtu :D Gdy napisałem do niemieckiego supportu o link w którym będe mógł złożyć zażalenie na pracę ekipy Bigpoint w ciągu 5 minut napisała pan Kyle Rechsteiner Managing Director ;)

Będę Was informował ;)

Opublikowano

Ale to jest wkurwiajace. Nigdy nie gralem na bocie i pyk pyk i ban. Zal ze ja pierdole jak wiedza ze bedzie sie pierdolil to po co go w ogole wrzucaja(niezly tok myslenia, oby tak dalej to 1 lvl'e zostana). Do polskiego supportu biora tych co najbardziej sa zajeci i najmniej zrobia przy czym proboja sie docenic(przyklad Jagodka). Wroci z pracy sprawdzi skrzynke i polozy sie spac bo jest zmeczony. Jesli juz podjeli tej pracy to niech rusza dupy i cos zaczna robic bo to zaczyna sie robic denerwujace. Pisalem z kolega który rozmawial z Hornissiem i on mowil ze zostaniemy odbanowani w przeciagu 3 dni. Prawdziwi cziterzy tak naprawde lataja.

PS: to sa bany tylko na serwer na ktorym prawdopodobnie najwiecej grales. Jednym slowem Zespol DarkOrbit sie wkurwil na cziterow i zacza banowac jak popadnie.

Opublikowano

No dokładnie... Mi gościu z supportu też pisze że pewnie zaszła pomyłka i postarają sie rozwiązać to sprawę polubownie bez wnoszenia skargi na pracę supportu :D

Opublikowano

No czekam na odpowiedź. Ma odpisać jeszcze dzisiaj (bo to niemiecki support a nie polskie niedołęgi) więc jak tylko coś będę wiedział wrzucę info na forum

Opublikowano

No to super, ale jeszcze powinni nam placic alimenty poniewaz dzisiaj byl taki fajny dzionek ze nawet 20 baniek kasy zebrac i okolo 5 tysi uri:)

Placic Alimenty(czyli urka i kredyty:P), a nie Zlotowkami:P

Opublikowano

OMG nie używałem bota z miesiąc, a tu ban...

Nooby jene

ii tam nie denerwuj się. Ja dostałem bana i powiem szczerze że mam to gdzieś, bo założę się że niedługo odbanują mi konto :) Kiedy ostatnio bociłem? Tak szczerze? - W grudniu w ogóle, w dzienniku było pusto (oprócz ostatniego wylotu).

Chociaż trochę szkoda mi tego konta... 16 lvl z grubymi laserami to nie byle co . Z drugiej strony widzę same plusy - już nie muszę logować się do tej przeklętej gry, mam czas na inne bardziej pożyteczne rzeczy .

@Down.

Zaczynam w to wierzyć ^^ . Bo kto by logował się do gry z IP udobota?

Dobrze że mam jeszcze jedną fullke (mialem w sumie 4 ale sprzedalem polowe xD). Będę tam testował rsb shooterka i udo 4.0.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Support odpisał że mają 100% pewność co do tego że bociłem i nie odbanują konta ponieważ ich skrypt jest w 100% sprawny. Tiaaaaaaa...

Opublikowano

Support odpisał że mają 100% pewność co do tego że bociłem i nie odbanują konta ponieważ ich skrypt jest w 100% sprawny. Tiaaaaaaa...

No tak, ale ja nie bocilem i jednak mam tego bana to co mam zrobic?

Opublikowano

Powiedzieli że to już nie sprawa supportu czyli delikatnie dali do zrozumienia żebyśmy się odpier****li. Trudno :D zostaje jeszcze WoW :P

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

..... PO RAZ 4994804750847 MÓWIĘ, ŻE TO NIE BAN!!!

Ja mam serwa z 1 linku ( jestem leniwy i wolę na szybko, sorry Szajber, że nie skorzystałem z twojego Tut'a) i nie mam żadnego bana. Wszystko gra i najlepiej idź sobie czekaj na wigilię - więcej boxów dla mnie. :D

Mam pytanie, odnośnie tego co piszenie! wam chodzi o to iż jeśli mam server moge dostać BANA na Metin2? o.O Niewiem wytłumaczcie mi :P

za duża sygna RMCF

Opublikowano

Po 1. hahahahahahaha

Po 2. nie odkopuj

Po 3. hahahahahahaha

:D

Tak, jeśli bedziesz bocił w dark orbit to na 100% ci zablokują konto w metinie :(

Człowieku, skąd ty tu przyszedłeś? Bo jeśli z działu metin2 to musiałeś nieźle nabłądzić zanim tu trafiłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...