Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dlaczego Koreański Metin2 jest lepszy od PL'a

lexmark1200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Dokladnie.. Skonczcie juz z tym syfem PL`em i tak was niedlugo ktos okradnie.. Ja juz z tym skonczylem i juz do tego nie wroce ;]

65994253024037513199.png
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koreańczycy mają większą przyjemnośc z gry i nie musza pewnie wydawać tyle kasy na allegro i is żeby cieszyć się grą ...

238626.jpg]
Opublikowano

W miesiac 80 lvl na korei <haha>

Widać , że nawet tam postaci nie masz zalożonej :)

Skile wbija się łatwo , ale to nie zmiania faktu , że musisz 20 razy pomyślnie wczytać księge/kamień co daje +30 dni na jeden skill.

Exp jest nieco słabszy niz na pl'u.

Kultura graczy dużo większa niż na Pl'u ( gracze z korei ofc). Zawsze chętnie pomogą , tyle na ile pozwala im znajomość języka angielskiego ( sporo z nich zna w takim stopniu , żeby się porozumieć)

Opublikowano

Na tym metku są także 6/7 bony i kolcze defa i ataku ktore da się kupić od innych graczy, itemy np rękawica złodzieja na 2h za 300k-400k, pierscień dosu max 2kk, stal wojo 1kk, za to sury juz min 10kk. Instrukcje takie jak aura 200k berserk do 100k. Można sobie dorobic na ulepszaczach bo są nawet drogie. Po 2h gry mogę stwierdzić, że jest mniejszy drop niż na plu ale za to itemy częsciej mają bony. Zbrojka Boga Smoków chyba na 42 albo 44 lvl jest a np. fms +7 na 44lvl. Co do ekspa to ciut mniejszy niż na plu za to można nadrobić misjami ;) To tyle jak narazie zauważyłem z ciekawszych rzeczy. A jeszcze jest sporo itemów +9, być może kowal mniej pali ale nie jestem pewien, mi jeszcze nic nie spalił :D

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

Co do kowala to nie wiem , bo mało ulepszałem :D jedyny item na duży "plus" jaki wbijałem to duchowa zbroje na +9 :D Zwojem boga smoków ( czy jak to się na pl'u nazywa) weszla na +9 ;p

Opublikowano

Sorki stale wszystkie max po 100k +0 o.O Przed chwilą widzialem,a i podniosłem zlota zaraz bede kuł :D

UP

PL to taka wersja demo metka koreańskiego :P

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

metin2.co.kr

To Pierwsza oficjalna odsłona gry Metin2

Stworzona przez "TWÓRCÓW" Metin2

Tam jest wszystko normalne, tylko od ch*ja lepsze.

Np. wylatują itemki te które na metin2.pl są w IS'ie

Pozdrawiam.

neveria_team.png

Opublikowano

Nie mogę powiedzieć ze metin2.co.kr jest lepsze od Polskiego metina.

To wszystko zależy od naszego poglądu na metina.

Jedni grają na PL'u bo nie umieją angielskiego, a jedni grają na metin Ko. bo dla nich ten metin sprawia przyjemność,której na Pl'u nie widzą(np.tanie yangi,postacie na allegro,wszędzie boty)

Co wybierzesz to już Twoja decyzja,moim zdaniem metin2 Ko. jest mniej przesadzony od PL.

Opublikowano

Ja tam nie narzekam na co.kr. Na pl'u nie wbilem takiego lvl , co na korei , mimo iż pl'a uważam za łatwiejszy serwer. Nie podoba mi kulura gry na Pl. Na co.kr ludzie o wiele spokojniejsi.

Expiąc teraz w v2 już kilkakrotnie lepszy gracz ode mnie odpuszczał sobie najlepszy spot w v2 , mimo iż ja ogarniam po 5-6 grup.

PS. Od wczoraj wbite 60% na 67 lvl ,bez żadnych pierscieni expa z metków , jak i tych z is :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nawet fajny server wynika z waszych postów ;] może nawet ściągne, bo na metku pl, dostałem bana na tydzień za wulgaryzmy.. 10ku do G na pl'u aura 20kk*55 =1.1KKK a na korei 1kk ;]

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Metin2.co.kr Jest 100% Lepszym metinem Ulepszacze są w cenie np 1 shuriken 1kk a nie to co na pl że za 10k -_- Co kr Najbardziej Rozbudowany i Najlepszy global..

Opublikowano

metin PL jest najlepszy.... dzieci ktore nie umieja grac na PL ida na inne gowna typu korea.. 10 ku i skil g? wez to kur.. to po co grac? wbij skil na PL na g to juz jest prestiż jakis a korea? nie masz P jestes noob zreszta wbijesz w miesiac 80 skile na P i co masz do ch.. z gry? a metin2 PL? gram powoli od wakacji zaraz skile na g wejda 75 llv expi się b. ladnie w pvp najgorzej nie idzie a botow uzywalem do 45 lvla ( w tedy zrobilem boja a robilem codziennie 1 lvl)

Swoją wypowiedzią właśnie udowodnileś , że jesteś jednym z Neo które uważają , że ogarnęły całego Pl'a , napisałeś wbij skil na PL , więc nie napisałeś dokładnie o co Ci chodzi , rozumiem że prestiż to dodawanie punktów w jednego skilla? Weź sie bocie nie ośmieszaj dobra, widać że matka Ci grać na PL tylko daje . I weź przestań chańbić moje imie , zmień je albo log out.

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Opublikowano

pl jest lepszy pod wzgledem jezykowym tam wogole ciezko cos zkumac

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
A jaki max lvl?

chyba wprowadzili 120/127 max lv.

dziala tam dmg hack na ninje ?? :D

tak działa jak obejdziesz zabezpieczenia.

Opublikowano

I znowu się zlecą polskie N3oSy i będą grac na hackach.

Kolejny global którego zniszczą...

Niestety jest to coraz bardziej żenujące...kolejny global który nie będzie wstanie ujawnć swojej świetlności.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

@up

neosy za głupie , żeby się zajerestrowały i miały szybkiego neta.

a z hackami zabezpieczenia więc pozdro !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...