Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dlaczego Koreański Metin2 jest lepszy od PL'a

lexmark1200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie chciałbym, abyście dodawali ss,video itp. które pokazywałyby wyższość koreańskiego serwera nad globalnym polakiem. Czyli np. jakieś nowe bronie,itemy,mooby, mapy i tym podobne.

Nie dawajcie mi + za podawanie czyiś prac.

Wogule nie dawajcie mi +.

Nie wchodźcie na mój profil tam nic nie ma.

Jeżeli przypadkiem wszedłeś/weszłaś na mój profil no to z niego wyjdź.

Czy to jest jasne?

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

proste są bronie +9 a na pl'u +0 :) i zbrojki też :)

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

Uuu, a moglibyście podać stronkę do tego metina? :P

strona: http://www.metin2.co.kr

Nie dawajcie mi + za podawanie czyiś prac.

Wogule nie dawajcie mi +.

Nie wchodźcie na mój profil tam nic nie ma.

Jeżeli przypadkiem wszedłeś/weszłaś na mój profil no to z niego wyjdź.

Czy to jest jasne?

Opublikowano

Ten metin jest staly czy padnie za parę dni? : P bo jak tak to mi się nie opłaca grać : d dużo gra polaków? można liczyć na coś? (Poczatek potki pare k yang : D ) Zagram z chęcią szukam jakiegoś ogarniętego kolegę mam na Plu 82 i nie chce mi sie expic : P Pozdro Jak co to PW gg:10716590

Opublikowano

To jest serw dla noobów, nie potraficie grać na PL i tylko yangi na allegro kupujecie bo sami się dorobić nie potraficie. Nie wiem co to za przyjemność 10 ku i masz skill na G, żenada.

Opublikowano

To jest serw dla noobów, nie potraficie grać na PL i tylko yangi na allegro kupujecie bo sami się dorobić nie potraficie. Nie wiem co to za przyjemność 10 ku i masz skill na G, żenada.

Właśnie pl to serwer dla "noobów" jak to ująłeś. Kupujesz yangi na allegro i wio. Na co.kr jest mniejszy exp i drop niz na pl'u. Yangi leca troche mniej. Na itemy +30 chyba juz sa ulepszacze od +0 ktore stoją nawet do 1kk za sztuke. Bronie od 30 na +9 są dopiero od 48 lvl. Troche się nadrabia skilami , ale grając na co.kr poznaćie znaczenie słowa hard serwer. Mimo iż zacząć jest strasznie cięzko to potem idzie z górki i przyjemnosc z gry jest ogromna. Polecam co.kr

Opublikowano

ta jak by ktos dal jakies haksy albo spol dzialajace to by bylo zajebiscie

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Standardowych cheatow takich jak mh ,fb nikt do tego nie robi. Spolszczenia nie zrobisz jak nie umiesz obejsc patchera. DMG to samo. Ja nie umiem obejsc , Kamer podobno umie , męcz go może coś ci powie.

Opublikowano

Kamer to lamus w sylwka pije tylko piwo

nie obrażaj kolego innych po 2 mam jeszcze 1 powod dla ktorego warto zagrac sa to eventy bardzo ciekawe inne niz na PL i ogolnie atmosfera serwera . Ludzie mowia ze ciezko zarobic ale np. ulepszacze typu stluczona porcelanka czy skora niedzwiedzia po 10/20 k sztuka wiec na lajcie .

Opublikowano

Gram na koreańskim metku i nie ma ulepszaczy u handlarzy bynajmniej jeszcze nie spotkałem są ku albo instrukcje bardzo tanie max chyba do 300 albo 400k dochodzi (może taniej zwłaszcza dla woja najdroższe chyba są tam dla sury Wp ) bronie mają zaniżony poziom(np bojowa kos +0 jest już na 18 lvl ale każdy + rośnie chyba co 3 lvl ) jak i zbroje jakieś dodatkowe stałe skile są koło przywoływania konia coś chyba max PŻ i szybkość ataku bodajże. Serwer jest stały i to jest 1 oficjalny Metin 2 rejestracja jest dziecinne prosta jak na serwer chociaż mogą wystąpić problemy tylko wkurzające jest bo nie ma spolszczenia a metek się długo patchuje

Opublikowano

Z tego co piszecie to serwer świetny, idealny.

Mam jeszcze pytanie, czy żeby zagrać muszę ściągnąć całą instalke ? (800mb) Bo z tego co wiem to od chinoli mi się bardzo wolno ściąga.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@up dzięki +

Poczekam na kamera, no chyba że ktoś by się pofatygował i wstawił na np: megaupload bo od chinoli idzie mi max 20kb/s, a śrenio 5 jak nie mniej( no chyba że już jest gdzieś wstawione ale o tym nie wiem to prosiłbym o link)

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...