Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szaman Smok to nie tylko buff - przekonacie się

BliF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm ciekawe zagram se ;D ale co do tematu to masz już chyba jakieś konto no nie i to na nim masz troche kasy to na start robisz eq +6 i możesz se podexpic szamana i expimy tak nw do 40 i dt bufac i siedziec w pt i robic eq moim zdaniem tak zrobimy eq i potem expic dalej i w tedy ma sens isc do v2 z eq +9 ale zanim to ulepszymy to sporo czasu minie ale warto i potem na v2 i zbierasz na lajcie spota ;d

I leci +ik ;d

/sygna wychodzaca poza mpc

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ładny TuT masz rację szaman to nie buff :D bo gram szamanem i dobrze mi się expi i robi pvp.

ddz8gi.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tu zaczynamy expić na bo do 55

face palm

jak widzę 45+ na bo (jadę do dt) to śmiać mi się chcę. Wolałbym wydać żeby ktoś mnie expił/buffać w v2 albo samemu na v1

Opublikowano

Super TuT oczywiście polecam grę szamanem bo postać jest niesamowita, tylko trzeba umieć nią grać. A dla ciebie kolego plusik leci :)

Wiadomo że na Pl teraz się pozmieniało ale tak czy inaczej polecam postać

Opublikowano

Ładnie wszystko opisane, świetna robota. Smoki to niezłe ziółka, pi***ją pięknie skowytem, oprócz ślicznej animacji pojawiają się śliczne cyferki z dmg. :D

Gość Renissance
Opublikowano

Ładny poradnik, ale kolory okropne... ;d Co do skilli, zaczęłabym od Skowytu, dlaczego? Ponieważ jest obszarowy, dobry dmg, żeby jak najszybciej wbić lvl i kolejne skille, schodzisz z konia, używasz Skowyt, wracasz na konia i bijesz z niego. Leci plusik :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...