Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Data Startu

Emotekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszecie że osoby które chcą serwer w poniedziałek/wtorek (oficjalny start) są jakimiś no-live-ami.... i że nie mogą poczekać jednego/dwóch dni.. A to wy zakładacie temat i płaczecie , że nie będziecie w top-ce bo macie naukę? Kpina

Ja jestem za tym ,aby serwer powstał 20/21 ;d liczyłem nawet na to że powstanie w ten piątek .

Pzdr

Opublikowano

Już chyba widzę 5 taki temat. Postanowiono już przecież, że start będzie do 21 Grudnia. Wy raczej nie macie na to wpływu, kiedy będzie start.

Wam tylko zależy na topce, a i tak pewnie po tygodniu się wam serwer znudzi i skasujecie klienta z komputera.

Dlatego uważam żeby nie zmieniać daty startu.

Pewnie zaczniecie dawać mi minusy, ale tak ja o tym sądzę.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

jak dla mnie to jest tylko ucieczka przed terminem. Skoro było ustalone poniedziałek/wtorek to niech tak zostanie. Tylko bierzecie pod uwagę datę startu, a innych propozycji userów już nie

Opublikowano

Serwer powinien wyjść planowo. W poniedziałek klient i stronka, we wtorek zaś wielkie otwarcie

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

masz sporo racji a jak widze co sie dzieje to aż mnie zniechęca za tydzień założą temat żeby raty podnieść żeby dodać 6i7 itp. bo jak dasz palec wezmą całą ręke,widzą że team miękki... będą chcieli więcej

powtórka z serwera w mojej sygnie też spopi robił co nupki chciały a teraz sie tam zaloguj 100 osób online:p zawsze ci sami w tym połowa w m1 bo nie ma co robić

Dokladnie tak bedize. Widze, ze HA bardziej od swoich zalozen szanuje opinie dzieci, ktore musza byc w topce przez pierwsze 3h, a potem juz nie beda, bo sa noobami i zmienia serwer.

Szanujcie siebie i robcie swoje. To wy jestescie bliscy stworzenia swietnego serwera, a nie te dzieci.

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

Dokładnie nie przejmujcie się tymi, którym to nie pasuje, bo nie będą w pierwszym dniu w topce. Róbcie wtedy kiedy wam pasuje.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Jestem za wtorkiem ryczą bo bd grac kilka godzin mniej ... lepiej zrobić tak jak jest w planach a nie przesuwać bo dzieci płaczą jak bd im tak ulegać to potem zrobicie z tego serwa 4 fun bo im się expic nie bd chciało

Opublikowano

Jeśli ta wypowiedź będzie coś warta to sugeruję puszczenie bety na święta i po świętach i sylwestrze puścić serwer ponieważ dużo osób wyjeżdża a poza tym wiecie sami jak bywa w sylwestra.

Bolerov1.png

Opublikowano

@UP

adhd?

Dobra Tyron nie operuj minusami bo jestes lapsem. Sobian tutaj ;f

No lapsa sobie w rodzinie na skilla cie miałem (jak większość)a jak nie trafiłem to na drugiego obrażaj obrażaj:p... na żartach trzeba znać a jak tam juz nie stoisz w m1?

patrz sygna to raz a po dwa powinieneś mnie znać i wiedzieć co nie co a nie sie wykłócać o terminy....

dlaczego wy patrzycie co kto,ile i kiedy będzie siedział przy metinie polaczki?patrzycie kto ile na is wydaje polaczki!dlaczego żaden z was nigdy nie patrzy na siebie....?

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...