Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Data Startu

Emotekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje przesunac start na srode.

• Szkoła, ostatnie terminy poprawek co z tym idzie brak czasu na expienie.
  • Ci co juz maja wolne beda mieli wieksze szanse od nas na wbicie sie do topki
  • Niektozi pracuja i rowniez maja mniejsze szanse.

Opublikowano

słuchajcie mam świetną datę 18.06.2036 będziemy mieć 3 dni wolnego co wy na to ???

tak na serio jaja sobie robisz ja akurat mam świetnie bo we wtorek mi się kończy 98% nie może się doczekać a ty chcesz date przesunąć

NJxbd4x.png

Opublikowano

@lu - może byc i tak

MaxymiusDM - Widzisz jestes cwany bo masz juz wolne. Widac ze malo wiesz o zyciu. Skoro nie mozesz wytrzymac bez serwera do srody to radze udac sie do lekarza rodzinnego.

@up

Człowieku tłumacze Ci że 60% osób na tym zakichanym forum wolne będzie miało dopiero w środe rozumiesz to?

Opublikowano

Najlepiej bylby :

Poniedzialek ok. 13.00

Wtorek ok. 14.00

Sroda ok. 12.00

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

@lu - może byc i tak

MaxymiusDM - Widzisz jestes cwany bo masz juz wolne. Widac ze malo wiesz o zyciu. Skoro nie mozesz wytrzymac bez serwera do srody to radze udac sie do lekarza rodzinnego.

@up

Człowieku tłumacze Ci że 60% osób na tym zakichanym forum wolne będzie miało dopiero w środe rozumiesz to?

Mam szkołe pacanie , ale nie gram sam więc wiesz a po co przesuwać date wyjścia niedlugo wyjdzie że będziecie chcieli mieć serwer w wakacje bo wtedy wszyscy mają wolne ?? A jak masz poprawki to sie kurwa ucz a nie piszesz tematy .

Opublikowano

środa to chyba będzie najlepszy dzień ze względu na to ze to ostatni dzień szkoły i wszyscy będą mogli zacząć jednocześnie i będą mieć taka samą szanse na topke

34169.jpg33983.png

33582.gif34291.png

Nicki na serwerach :

TimeZ, RazoX

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Ja należę do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się:"Skacz szybciej,durniu"

DodoMASTER_POL.png

pc_DodoMASTER_POL.png

Opublikowano

Poniedziałek lub Wtorek ale nie w południe -,-

Wolne mam też dopiero w środę ale trudno, wolę zrobić zadanie domowe na odpierdol niż czekać jeszcze jeden dzień..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

co wam z tego, że wyjdzie w środę i będziecie mogli zacząć grać jednocześnie jak niektórzy skończą grać o 22.00, a inni będą grać całą noc? Bezsens. Serwer powinien wyjść tak jak było ustalane czyli w poniedziałek lub we wtorek

Opublikowano

do tego jeszcze jak wejdą wszyscy na serwer jednocześnie będą lagi i wszyscy będą narzekać i skończą grę po 5 minutach

34169.jpg33983.png

33582.gif34291.png

Nicki na serwerach :

TimeZ, RazoX

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Ja należę do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się:"Skacz szybciej,durniu"

DodoMASTER_POL.png

pc_DodoMASTER_POL.png

Opublikowano

Timez ... grałeś kiedyś na dedyku taki serwer ma wykupiony net 1000 mb/s + chociaż ten dedyk ma o wiele więcej , żeby lagi były " małe " trzeba około 3000 osób + więc jeśli się nie znasz to się nie wypowiadaj

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ale wy macie beznadziejne rozkminy. Nic wam nie pasuje. Syrek mial byc dla woja tylko to wszyscy "o nie to krzywdzace dla sury" okazalo sie, ze brzegowe bedzie mial zwiekszone dmg "o nie to krzywdzace dla woja" Is jest zle is nie ma, ale trzeba zaplacic jeszcze gorzej. Dodac epiki zle nie dodac tez zle.

NIE KAZDEMU DA SIE DOGODZIC. NIECH ADMINISTRATORZY ROBIA SWOJA I NIE SLUCHAJA TEGO BELKOTU NEOSOW.

Co do tematu mysle, ze najlepiej na 1 dzien wakacji, bo wtedy juz kazdy ma wolne albo nie lepiej z 2 tyg przed wrzesniem, bo niektorzy sa debilami i maja poprawki zeby do nastepnej klasy zdac.

A tak powaznie to miales pol roku na nauke, a musisz sie teraz akurat uczyc. I teraz powiedz, ze nie jestes idiota.

Kolejna kwestia Co wam z tego ze po 1 dniu bedziecie w plecy jak i tak po miesiacu nikt tego nie bedzie pamietal, bo wszystko da sie nadrobic.

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

To pisalem do cytatu wielce ogarze z 2 liceum :x

Czy ja wiem. W jeden dzien idzie dobic 40lvl. Dalbym rade 50 ale v2 od 55 :x

Opublikowano

I następny...n/c. Proponowałbym dawanie warnów za tworzenie takich bezsensownych tematów, bo w tym spamie niedługo nie będzie dało rady znaleźć konkretnych(potrzebnych) informacji gdyby ktoś potrzebował.

Opublikowano
Hobby:Wychodzi super Polski Prywatny Serwer 'Evenye' !!!!!!!

prosze Cie hahaha. Jestes poprostu nie normalny ogarniasz 1 dzien bez komputera? Zaoze sie, ze bys nie wytrzymal buraku

Opublikowano

Heh, specjalnie przesuwać datę premiery tylko z tego względu że ktoś nie uczy sie systematycznie i musi teraz poprawiac oceny? Dajcie spokój ;P W sumie dla mnie to obojętne ale to jest niedorzeczne wytłumaczenie ;>

Pasjonat
Opublikowano

Mi to obojętnie nigdzie się nie pali jak nie pogracie 2-3 dni to trudno wyjdźcie gdzieś ,a nie siedzicie przed kompem i narzekacie kiedy będzie serw.

Edit: jeśli też rozważacie wyjście serwera w środe co jest bez sensu moim zdaniem bo rozmyślanie wam nic nie da to byście pomyśleli o ludziach co wyjeżdżają gdzieś na świeta i może oni chcą wcześniej hm?

131916.jpg
Opublikowano

Ruszymy do wtorku, spokojnie : D Środa nie odpowiada nam, ze względu na moje urodziny.

Opublikowano

mi to wisi ;D bo chcę zbudować fajną postać i przeżyć miłe chwile na tym serwie, a nie wbić się do topki ^^ tylko napaleńcy na to idą

a pozatym co z tego że ktoś się wbije szybko do topki, wbije 90 + lvl jak ktoś na spokojnie wbije 75, porobi misje, uzbiera na eq i będzie tak samo dobry w pvp jak ten napaleniec ;D więc nie ma co sie napalać tylko na spokojnie grać

już widzę dzieci które biją po 2 grupki w v2 i muszą mieć zajęty cały spot dla siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...