Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordonsys Menu 1.2

KowalMen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem czy to przez tą zasraną 7 tak jest czy co ... ;// na jakich systemach wam to dziala xp ? odpalil ktos to na win7 ?

Ludzie pisali że odpalili to na Win7 i śmiga jak złoto - chyba tylko kilka osób w tym my mamy problemik, którego nikt nie umie rozwiązać...

Opublikowano

no to ja nie rozumiem dlaczgo nie moge tego odpalić ; /// nef. fremwork czy jakos tam mam, C++ tez wszystkie dll no i nie dziala dalej ; /

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

Cwel osrany właśnie przez taką ciotę frajerzy będą wpadać z telekilem! A już tak fajnie się grało od patcha, ale przyjdzie taki złamas, który inaczej nie umie grać i wrzuci taki shit.

Nie wiem jak ty sobie radzisz w życiu jak nawet w grach musisz oszukiwać! Jesteś tak osrany jak twoja rodzina żal mi ich i Ciebie też.

FRAJERSKIE FORUM!

Skoro Ci się tu nie podoba to czemu jesteś zarejstrowany i masz niecałe 200 postów? Nie potrzeba tu ignorantów - Ty sobie w życiu nie poradzisz jak nie potrafisz nawet się przez neta opanować. Ciekawe czy jesteś taki mądry na "buzi" w realu ;]

michauU - na razie poczekajmy na innych żeby nie było spamu i nie zamkneli nam tematu i problemu.

PS. czekam na odpowiedzi i pomoc :)

@@ 2 down - kolego ja mam 17 lat i nie wiem czy chciałbyś mnie spotkać. Po prostu lubię 3 rzeczy - Combat Arms, Mój ścigacz i moje treningi MMA - jeśli nie wierzysz zapraszam do Cieszyna - Śląskie

Opublikowano

Bo to konto frajerskiego kolegi zarąbałem mu passy i się wyżywam.

A i nie bądź taki cwaniak bo każdy w necie wie że MPC to są same 6-15 latki robili kiedyś ankietę.

Sądząc po tym że chcesz haka to mieścisz się spokojnie w tym przedziale.

Opublikowano

Bo to konto frajerskiego kolegi zarąbałem mu passy i się wyżywam.

A i nie bądź taki cwaniak bo każdy w necie wie że MPC to są same 6-15 latki robili kiedyś ankietę.

Sądząc po tym że chcesz haka to mieścisz się spokojnie w tym przedziale.

Rupert ogarnij się cżłowieczku -_-

Idź weź nerwosolu .

MPC to forum o hackach więc każdy ma prawo dodawać je i z nich korzystać .

Jak coś ci cię nie podoba to po prostu do widzenia.

Nikt cie tutaj nie trzyma ;*

michauU i reszta-_-

macie C++ oraz Net Framework 4.0 ?

odpalacie zgodnie z xp oraz jako administrator ?

9368_gold.png

Opublikowano

Dałem na pulpit i też nic. Mam coś z Win7 x64 chyba... Za cholerę nie mogę odpalić żadnego hacka, 1 mi się raz wczytał pisało waiting for engine.exe ale wyskakiwał błącz error=6 a jak uruchamiałem w zgodności z xp'kiem to error=4

Foto z pulpitu:

gsys.jpg

@michauU i Ariss moze macie stare wersje Gordon Loader o ile pamietam on bylo updatowny...

Tu macie downlaod i virusscan - zapweniam ze niema virusa

mybideesd8f5rt4g7.gif
Opublikowano

Rupert ogarnij się cżłowieczku -_-

Idź weź nerwosolu .

MPC to forum o hackach więc każdy ma prawo dodawać je i z nich korzystać .

Jak coś ci cię nie podoba to po prostu do widzenia.

Nikt cie tutaj nie trzyma ;*

michauU i reszta-_-

macie C++ oraz Net Framework 4.0 ?

odpalacie zgodnie z xp oraz jako administrator ?

Dzięki za zainteresowanie się, tak odpalałem to we wszystkich trybach zgodności, zawsze jako admin, zainstalowałem C++ i netframeworka z MPC (z tutka - więc naprawdę czytałem wszyskow). Nic ;/ włączałem i wyłączałem zapory i antyviry... Nic :( Masz jakiś pomysł?

Opublikowano

Ściągnąłem Twoją wersję Gsysa - to samo (choć pisze że jest 0.4.1 wersja a ja miałem 0.4) :

gsys.jpg

a tutaj ustawienia:

gsys.jpg

Opublikowano

Przepraszam za doubla ale : udało się - wiem już jak rozwiązać problem. Windows 7 ma magiczną opcję rozwiązywanie problemów ze zgodnością !! Dałem to i sam się ustawił - pisze że injectnął to . Ale nie ustawił że uruchmić jako admin (może temu że mam 1 konto). Ale tu się pojawia kolejny problem - w loaderze pisze że się udało. Przechodzi przez tarcze CA, zalogowałem się i okej, ale dałem insert (na num padzie) i nic, myśle se a dam ten od delate i tam sie pojawił ten problem :

problemfr.jpg

Teraz już nie mam pojęcia - jak daje uruchom Gsys jako admin to znów pisze colulnt load library, jak sam sie win 7 ustawił to odpaliło... Jedno pytanie mam mieć num lock załączony czy nie? Crash był kiedy dałem insert (od del.) w serwerze nie wszedłem jeszcze na kanał i pokój.

Opublikowano

OKEJ WSZYSTKO DZIAŁA (LAGI SA ALE DZIALA) !!!!!!

DLA WSZYSTKICH CO MAJA WINDOWS 7 x64 piszę:

Dajcie PPM na Gsysloadera, później rozwiąż problemy ze zgodnośćia - wszystko sam rozwiąże !! I NIC NIE ZMIENIAJCIE !!! Potem zróbcie z tym DLL jak pisze w temacie i dajecie inject ! Działa ! Kocham Was każdego zplusuje !!!!! :)

Przed każdym otwarciem dawajcie rozwiąż problemy ze zgodnością i działa !!!!!!!!!

PS. Gsys 1.2 strasznie laguje, zaraz przetestuje tego team...

Opublikowano

Gsys menu 1.2 bardzo laguje lecz działa.

Team ... coś tam mi nie działa gdyż jak jestem juz w roomie i dam ins (ten co trzeba) to mi crashuje gre (screen wyżej - nie wiem co tam zrobić)

@ michauU - próbuj do skutki, mi zadziałał hack za 3 razem :) teraz ciągle za 2 się dobrze załącza

Opublikowano

jezus pisalem juz to chyba z 500 razy ze mam

Myślisz iż ja wszystko pamiętam !?

W końcu chcę ci pomóc .

Więc nie widzę problemu jaki ty masz w tej chwili .

Jeżeli masz Win 7 lub Vistę odpal ze zgodnością XP oraz jako Admin !

Grę i Loadera.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...