Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordonsys Menu 1.2

KowalMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1292669755-U91723.png

Witam, możliwe że GordonSys Menu 1.2 już był na forum.

Osobiście go testowałem. U mnie działa poprawnie.

Więc może mały Tut jak go włączyć.

1. Potrzebujemy GSys Loader'a, wiadomo jest on Offline ale Injector działa.

Download:

http://www.megaupload.com/?d=4IYOA913

Skan:

www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=25d5d9754391a7e09d9768a9e390cc085af1d287cdc343d5569aee87b93b09b9-1292756135

2. Teraz potrzebujemy GordonSYs Menu 1.2

Download:

http://www.megaupload.com/?d=094OP1RH

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=25d5d9754391a7e09d9768a9e390cc085af1d287cdc343d5569aee87b93b09b9-1292756265

3. Włączamy GSys Loader'a

39622924.jpg

4. Gdy wyskoczy Loader Disabled naciskamy OK i przechodzimy do zakładki Injector

71388288.jpg

- 2. Wpisujemy Engine.exe

- 3. Wciskamy Pick Library i wybieramy GordonSys Menu 1.2.dll

- 4. Wybieramy Stealth Injection

- 5. I naciskamy INJECT / START

5. SS:

combatarms01pw.jpg

combatarms02h.jpg

GSys Menu 1.2 posiada funkcję ukrywania MENU, różnych innych funkcji przy robieniu SS'ów.

Więc tylko na 2 SS'ie można zobaczyć że jest włączony m.in. NX Chams, Crosshair, No Spread, No Recoil.

KowalskixD.png
  • Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakie to wgl. ma funkcje ? oprócz tych co wymieniłeś ?

_GreenStuff_.png Zapraszam do klanu !

wymagany ts3...przed pisaniem podania wejdź na ts . Adres : ts.hs-game.pl Port : 9987 Room 10 Vip

lolkeyboard1205.jpg

Opublikowano

Ja znów mam problem ;/ dołączam zdjęcie. Mam tak przy każdym hacku.

PS. odaplam jako admin, mam C++ i frameworka z tutka z tej strony.

gsysw.jpg

Opublikowano

Ja znów mam problem ;/ dołączam zdjęcie. Mam tak przy każdym hacku.

PS. odaplam jako admin, mam C++ i frameworka z tutka z tej strony.

gsysw.jpg

0.Wpisz proces Engine.exe

1.Wciskamy Pick Liblary i dodajemy GordonSys Menu 1.2

2.Naciskamy Add Liblary (dodajemy plik do biblioteki)

3.Stealth Injection zaznaczamy True (ptaczek :D)

4.Inject

5. Wlaczyc CA EU i dobrze sie bawic :P

Najlepiej daj Haczyka na pulpit i loadera

post-232584-0-25916100-1292760042_thumb.jpg

mybideesd8f5rt4g7.gif
Opublikowano

MAM SZYBKIE PYTANKO jakim przyciskiem właczyc menu hacka i czy musze to robic przed wejsciem do gry?

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano

dzieki zavetti dziala a teraz 2 pytanie co ustawiłes ze miałes tak ludkow pokazanych jak na 2 ss pls o odp + juz do was poszły!!

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Specjalista
Opublikowano

mógłbyś jeszcze wypisać funkcje wszystkie lub zrobić ss Print Screenem i w paincie wkleić wtedy funkcje all są

naturalnie + ;)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Działa ^^ dzięki ziomuś ;D +++++++++++++++++

22ae6f0a29b7.gif

cooltext453009762.gif

Pomogłem daj +

Pomogłeś mi daje +

Opublikowano

dzieki zavetti dziala a teraz 2 pytanie co ustawiłes ze miałes tak ludkow pokazanych jak na 2 ss pls o odp + juz do was poszły!!

Musisz znaleśc opcje "Chams'' i ustawic ją. :)

Opublikowano

A ja mam problem!!! Coś z GSYS Loader'em. Wszystko robię dobrze , ale jak wcisnę Add Libary to wyskakuje mi w okienku jakieś "W" zamiast tego pliku .dll z hackiem.

Później dodatkowo jak wcisnę Inject to wyskakuje taki komunikat. Pomóżcie, jak wiecie co jest nie tak... :(

Załączam screeny jakby co...

post-138221-0-57415300-1292763616_thumb.jpg

post-138221-0-66650100-1292763641_thumb.jpg

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Bywalec
Opublikowano

Strasznie laguje z tym hackiem. Ktoś wie oco biega?

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

A ja mam problem!!! Coś z GSYS Loader'em. Wszystko robię dobrze , ale jak wcisnę Add Libary to wyskakuje mi w okienku jakieś "W" zamiast tego pliku .dll z hackiem.

Później dodatkowo jak wcisnę Inject to wyskakuje taki komunikat. Pomóżcie, jak wiecie co jest nie tak... :(

Załączam screeny jakby co...

przenies wszystko GordonSYS Menu 1.2 i GordonSYS Loader na pulpit (C:\Documents and Settings\Nazwa_Uzytkownika\Pulpit)

mybideesd8f5rt4g7.gif
Opublikowano

Strasznie laguje z tym hackiem. Ktoś wie oco biega?

Zgadza sie tez mi laguje na tym haxie, gram na innym haxie tego typu to lagow nie ma

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

oj dobra czy lagguje czy nie wazne ze dziala + dla ciebie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dałem na pulpit i też nic. Mam coś z Win7 x64 chyba... Za cholerę nie mogę odpalić żadnego hacka, 1 mi się raz wczytał pisało waiting for engine.exe ale wyskakiwał błącz error=6 a jak uruchamiałem w zgodności z xp'kiem to error=4

Foto z pulpitu:

gsys.jpg

Opublikowano

japier**le!! ciagle mi sie wyswietla to "could not open" itd ; //// robie wszystko tak jak jest napisane ;// a jak injectje go innym injectorem to po 2 minutach crash ; ///////////////////////

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

@ michauU

Dokładnie jak to (chyba PerX'em) injectnąłem to po 2 min crash... Chyba mam coś z kompem - na wszystkich antyvirach dałem że mają wszystko pozwalać GSysowi, nic. Jak wszystkie antyviry i firewalle wyłączyłem to też nic nie dało. Nałożyłem na Win7 x64 C++ i Netframeworka 4 to też nic ;/

Proszę koledzy pomóżcie :)

Edit - dodam, że wszystkie te pliki ściągnąłem z tego tematu, kilka razy mi wyskoczyło że nei mam dll'ów więc przeszperałem forum i już mam wszystkie dll'e i dalej nic ;/

Opublikowano

nie wiem czy to przez tą zasraną 7 tak jest czy co ... ;// na jakich systemach wam to dziala xp ? odpalil ktos to na win7 ?

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

Cwel osrany właśnie przez taką ciotę frajerzy będą wpadać z telekilem! A już tak fajnie się grało od patcha, ale przyjdzie taki złamas, który inaczej nie umie grać i wrzuci taki shit.

Nie wiem jak ty sobie radzisz w życiu jak nawet w grach musisz oszukiwać! Jesteś tak osrany jak twoja rodzina żal mi ich i Ciebie też.

FRAJERSKIE FORUM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...