Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Skradzione konto wraz z e-mailem

ZieloneZiolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz sam podałeś passy wiec nic jemu nie zrobią

nie wypowiadaj sie w tematach o ktorych zielonego pojecia nie masz,wymusil jego hasla keyloggerem,jest to karalne

Opublikowano

nie chce iść na policje

może ktoś mu podłożyć "świnie" podać mu pasy do jakiegoś konta np.10lvl i passy do konta e-mail takie same zrobić jak zmieni to na policje :)

Opublikowano

Widać że się na policję iść boisz :P Przez 14 latków panują kradzieże '' Co ci stanie jeśli pójdziesz? Dostaniesz e-mail konto i może kasę o.O ja bym szła od zaraz ; )

PL

78-off

57-off

Gram na privach najczęściej pod nickiem-FiDi

Zbieram +

Opublikowano

już gadałem z siostrą i dzwoniła do wujka, ale boi się bo mamy windows pirat:(

wiec moje pytanie jak zgłoszę to będą sprawdzać kompa??

Opublikowano

beda sprawdzac kompa bo byc moze miales tez keylogera, mi sprawdzali jak poszedlem na gliny( tak apropo bedziesz musial im kompa zostawic, w moim wypadku byly to 3miesiace ale okradli mi konto 80lvl wiec zostawilem i po 4miesiacach mialem spowrotem konto z eq) a teraz juz na allegro poszlo ;]

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Az dziw bierze jacy ludzie sa ograniczeni - nawet majac tylko 14 lat.... Podejrzewam ze jak pojdziesz na policje to wiecej syfu wyjdzie niz ci sie wydaje. Jak dopadna twojego kompa i to na bank nie bedzie tylko pirat windows.....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gf to ci napewno nic nie pomoże policja pewnie ukarze cię za tego windowsa pirata :D

Więc lepiej załatw windowsa orginalnego przeskanuj kompa z 3 razy i dopiero daj :)

Zbieram -

By Kazik33333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...