Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

God Mode W Soldacie

Haack-Land

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej chodzi o singleplayer bo z tego co ogarniam do multiplayer nie można mieć godmoda.

Ale są różne cheaty do soldka. poszukaj

Albo CheatEngine - tym może coś zdziałasz.

Opublikowano

Wiśniowy ale ja wiem mam snowy 1.5.0 i 1.4.2 w demoo snowym wyskakuje że to jest ograniczone i żeby tego używać trzeba kupić całą wersje.

Opublikowano

Najpierw pobierz se jakąś zmodyfikowaną wersję cheat engine, np. kiki uce, albo broebbmanzX, albo orginalnego, ale w wersji 5.4 lub starszej. Potem http://www.mpcforum.pl/topic/123296-cheat-engine-obejscie-zabezpieczen-soldata/ . Następnie wchodzisz sam do gry, upewniasz się że masz ID 1, i pełne życie. Szukasz w CE dla 150. Zabijasz się, naciskasz ESC żeby spauzować, i szukasz dla 0. Potem jak już ożyjesz, z powrotem dla 150, potem trochę se ujmij życia i szukaj dla Decreased Value i tak w kółko aż nie znajdziesz kilku adresów. Jak ciągle zostają takie same, to dodajesz je wszystkie na listę, i próbujesz zamrażać po kolei, odmrażając wcześniejsze, i sprawdzasz czy jesteś śmiertelny. Jeśli cały czas masz pełne życie, to znalazłeś adres dla id 1. Teraz w zależności od posiadanego ID, dodajesz do adresu 0xC0F0 pomnożone przez (id-1) i masz adres dla swojego id. Oczywiście to powyżej odnosi się tylko do gry z botami. W sieci, musiałbyś znaleźć sobie wartości dla obiektów na mapie (pozycja x,y, czy istnieje, jaki ma typ), jechać pętlą szukając typu 16 (apteczka) i czy istnieje == 1, jeśli typ się zgadza, i życie dla obecnego id jest mniejsze niż 150, to ustawić jakąś wartość na pozycje x i y gracza, potem ustawić pozycje gracza, na pozycje apteczki, a potem pozycje gracza na pozycje z tej wartości którą wcześniej ustawiłeś. Ale to i tak jest tępe, jeśli ktoś od razu killnął by 1 strzałem to by nie zdążyło teleportnąć do apteczki, bo już był by dead.

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

• Dodaj nową pozycję...