Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film "Pogrzebany"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest właśnie Ameryka, gość leży w przestrzeni o minimalnej kubaturze, o ograniczonej ilości tlenu, cały czas pali zapalniczkę która zużywa tlen, jednocześnie mając w reku źródło światła w postaci telefonu, za to właśnie kocham amerykańskie filmy

Film jest nudny i nie straszny polecam Teksańska masakra piłą mechaniczną ten film gdyż jest on w 60% realny na faktach to robili

http://www.youtube.com/watch?v=EqdbZ7fYY0U&feature=related

Uwielbiam film,np gdy obcina mu noge i soli albo gdy znajdują pomieszczenie z częściami ciała w domu u staruszka np ucho twarz nos

634534203295449218.png
Opublikowano

obejrzyj sobie "Piranie w 3D " bajka a nie horror :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

To jest film na którym się najbardziej zawiodłem w tym roku, ponieważ liczyłem, że będzie w nim coś ciekawego i innowacyjnego, a okazał się zwykłym szajsem. Jak zwykle więcej szumu i reklam niż to wszystko warte. Zdecydowanie odradzam oglądanie tego filmu.

card.png

Opublikowano

To jest właśnie Ameryka, gość leży w przestrzeni o minimalnej kubaturze, o ograniczonej ilości tlenu, cały czas pali zapalniczkę która zużywa tlen, jednocześnie mając w reku źródło światła w postaci telefonu, za to właśnie kocham amerykańskie filmy <--- To ty napisałeś bo nie wydaje mi się masz to z komentarza z Yt.

Film jest denny , myślałem że będzie w nim to coś a tak to ... zawiodłem się ;<

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...