Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Event Kosz

_IgniTo_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i po co moj temat zamknales??

kto tu jest glownym moderatorem forum??

/Enzil

Ja odpowiadam za ten dział wink.gif

Warn za spam, takie coś to na PW.

czlowieku idz sie lecz nie napisalem nic pbrazliwego jak chcesz wojny to bd ja mial tylko ze spodkamy sie osobiscie ja cie nie strasze bo to nie na tym polega

chory dzieciaku

Opublikowano

i po co moj temat zamknales??

kto tu jest glownym moderatorem forum??

/Enzil

Ja odpowiadam za ten dział wink.gif

Warn za spam, takie coś to na PW.

czlowieku idz sie lecz nie napisalem nic pbrazliwego jak chcesz wojny to bd ja mial tylko ze spodkamy sie osobiscie ja cie nie strasze bo to nie na tym polega

chory dzieciaku

Człowieku, ochłoń, poczytaj regulamin, wszystkie tematy odnośnie eventów mają byc zawarte TUTAJ.

Ciekawe jak się "spoDkacie". Powodzenia <_<.

Enzilowi nie chodziło,że kogoś obrażasz, tylko non stop spamujesz, nie stosujesz się do regulaminu etc.

Następnym razem odmów 10 zdrowasiek zanim coś napiszesz... <_<

Opublikowano

@up

dobre xD

@topic

mam pytanko dziennie można mieć tylko 1 black key ?

Opublikowano

@up

dobre xD

@topic

mam pytanko dziennie można mieć tylko 1 black key ?

Nie jestem, pewien ale chyba tylko 1 .

9368_gold.png

Opublikowano

A można wyłączać grę w trakcie nabijania? Np rano nabijam 50killi, a potem wieczorkiem dobijam 100. Zaliczy?

Co do eventu z tymi 10 meczami - 2kgp... Mogę zrobić coś takiego, że w trakcie gry wyłączam? Np. jest 60/120 killi w elimination i sobie wychodzę i wchodzę na inny room. Zaliczy?

Ważny jest tryb do nabicia 100killi? Musi być tylko elimination, czy inne też (wymieńcie te na których się nie da, jeśli takie są).

Z góry dzięki :)

Opublikowano

A można wyłączać grę w trakcie nabijania? Np rano nabijam 50killi, a potem wieczorkiem dobijam 100. Zaliczy?

Co do eventu z tymi 10 meczami - 2kgp... Mogę zrobić coś takiego, że w trakcie gry wyłączam? Np. jest 60/120 killi w elimination i sobie wychodzę i wchodzę na inny room. Zaliczy?

Ważny jest tryb do nabicia 100killi? Musi być tylko elimination, czy inne też (wymieńcie te na których się nie da, jeśli takie są).

Z góry dzięki :)

1.Nie, musisz ukończyc gre (dostac exp).

2.Tak, możesz nawet wejśc na 139:139

3.Nabijają wszystkie tryby.

Opublikowano

Dobra dzięki :D

A odnośnie jeszcze nie tego eventu. Jeśli kiedyś był event np. +exp 50% to gdybym podczas takiego eventu założył exp passy 100% to by się zsumowało i dostawałbym 150% expa?

Opublikowano

Dobra dzięki :D

A odnośnie jeszcze nie tego eventu. Jeśli kiedyś był event np. +exp 50% to gdybym podczas takiego eventu założył exp passy 100% to by się zsumowało i dostawałbym 150% expa?

Kiedyś były eventy 100% Expa .

I z tego jak dobrze pamiętam po założeniu 100% miałeś 200%; p

Ale ja nie pewny :D

9368_gold.png

Opublikowano

Skoro kiedyś były to mi się nie chce czekać, jutro naexpie na FT za exppassy i zarobie gppassami z black case... Nic porządnego nie wyleci..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...