Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Event Kosz

_IgniTo_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz za zalogowanie dostaje się Gray Hisec Key.

dópa!

Opublikowano

Enzil dodaj to ze jak kupujemy nx dostajemy chyba 15% wiecej nx czy iles tam pisze w tabelce jak combata sie zamyka :PP teraz nie mam czasu sprawdzic ile ale jak sprawdze dam edita

Dostaje się 10% więcej ale to chyba tylko wtedy gdy kupujesz NX za pomocą NX karty .

9368_gold.png

Opublikowano

Ludzie widziałem kiedyś na YT filmik jakiś ze śniegiembiggrin.gif. I tam był że ludzie strzelali do siebie śnieżkami i ich zamrażało, tego zamarzniętego trzeba było nożem potraktować żeby się liczył kill. Więc takie pytanko kiedy był ten event? i czy może będzie w tym roku?

SORRY za stylistykę.

dópa!

Opublikowano

Enzil

A wiesz moż♫e czy będzie taki event w wersji EU?

dópa!

Opublikowano

...

To NIE EVENT

W US od daawna jest taki tryb. Tryb, czyli np Kwarantanna, Elimination, Fireteam.

Oni mają także Swnowball Fight. Nie wiem, czy kiedykolwiek dadzą to do wersji EU.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Snowball Fight oco w tym chodzi ?

Opublikowano

@Update do 17 Listopada 2010r.

Zmiana wyprzedawanych przedmiotów, sporo eventów odchodzi.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

O WOW ale fajne te 40% bonusy na gp chciałbym również zobaczyc takie na expa xD thx za info. A I NA 50 GIER JEST TEN BONUS o.O

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

a ja mam troche inny problem ! zeby otrzymac event np bonusiki expa lub gp , kluczyki itd wystarczy sie zalogowac na konto . . . tak wszyscy mowia lecz nie wiem o co chodzi bo gdy jak ja sie loguje to w inboxie nic nie dostalem ! pierwsze 2 dni mi event dochodzil na konto a dzisiaj nic nie dostalem . . . :( pomocy

Opublikowano

a ja mam troche inny problem ! zeby otrzymac event np bonusiki expa lub gp , kluczyki itd wystarczy sie zalogowac na konto . . . tak wszyscy mowia lecz nie wiem o co chodzi bo gdy jak ja sie loguje to w inboxie nic nie dostalem ! pierwsze 2 dni mi event dochodzil na konto a dzisiaj nic nie dostalem . . . :( pomocy

Nie masz czasem laga Inboxa ?

Nie raz jest lag że nic nie widać .

Należy wtedy odpalać na nowo grę .

za jakimś razem zajarzy

9368_gold.png

Opublikowano

nie mam laga inboxa bo jak sie ma owego laga to nic nie wyswietla w inboxie (skrzynek itd) ! wszystko mi wyswietla ale dodatkowo po zalogowaniu powinny byc dane exp+(40%) z eventu w inboxie a ja tego nie mam i w tym wlasnie problem . . . nie znam zabardzo angla wiec sie z nexonem nie dogadam :(

sry nie exp+(40%) tylko gp+(40%)

Opublikowano

@update do 24.11.2010r.

Zmiana wyprzedawanych przedmiotów, nowy przedmiot za dzienne zalogowanie.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...