Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Zp Przez Tel.

stefix powraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawę czy mi się uda ale niemam prawie nic kasy na komie nawet niemam na dzwonienie ale sms może pujdzie.

Ok zp jest odeslałem sms, i teraz tak, na sponsor pay miałem 2 reklamy z tą samo strona akazoo 1 mi znikła wysyłac do tej 2 ?

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie czy jak np wezme reklame za przykladowo 2.000 i musze podac nr telefonu to jak podam i przyjdzie PIn to i go wpisze to dostane ZP i czy to zabierze cos z konta?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przeciez to dalej normalnie dziala tylko reklamy sa pod inna nazwa.Wysarczy wejs w reklame i sprawdzic jak bedzie pisalo "PRODUCED BY AKAZOO" to na 100% dziala przynajmniej u mnie

Opublikowano

No więc tak sposób działa w 100% nawet na eu. Nabiłem sobie ok. 9k RP i lootlem FOX ^^ za pierwszym razem hihi. UWAGA!! oferty na potwierdzanie pinu smsem, ktory musicie wyslac omijac bo to bierze po 20 zł.

help4you.png

Opublikowano

nie polecam zrobiłem wszystko tak jak w poradniku i pod koniec miesiąca musiałem zapłacić 216 zł o.O ?

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...