Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Zp Przez Tel.

stefix powraca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam kiedyś też w taki sposób kupowałem ZP, gdyż myślałem że jest bezpłatne.

Widocznie się myliłem.

Jest to 1 WIELKA ŚCIEMA,gdyż za Smsy płaci się po 3-4 zł.

Wychodzi że lepiej jest kupować normalnie ZP, ponieważ kosztuje to znacznie mniej ...

Ja kupuje Kartą ''Paysafe''.

Kupuje 3 Karty po 20 zł = 60 zł

Wychodzi mi z tego 20k ZP

PS. Proszę o Zamknięcie tematu :)

o co ci chodzi człowieku ja jakoś normalnie wysyłam i nic nie płacę inni też

i jakoś nie płaci sie "3-4zł" tylko jak za zwykłego sms-a jak ci się to nie podoba

i za to płacisz to najlepiej tego nie rób.

proszę nie zamykać tematu,to jakaś kompletna bzdura

Walnij + co ci szkodzi ;).

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie trzeba wysyłać start akazzo -.-

wystarczy zę podaż nr przyśle ci pin wpiszesz go czekasz i masz zp po co wysyłać do akazzo tylko starta groszy na sms ;D

Czy to prawda??

Bo z tego co tu piszecie to z tym akazoo mozna sie niezle wkopac jesli sie tego nie zdeaktywuje.

Jednak trzeba wyslac tego smsa START AKAZOO ale po 1 to nic mnie nie kosztowalo a po 2 od rzu przychodzi sms ze Akazoo mozna anulowac, wiec tak robie i mam ponad 3tys Z*pkt w 3 min.

Super :D

A czy mozna to robic na amerykanskim IP ??? Wtedy tych reklan jest duzo wiecej.

I tylko na SponsorPay ?????

I czy czasem nie da sie wiecej niz tylko na na dzien czy cos takiego??

Ja zrobilem 2 , weszlo ponad 3 tys Z8pkt ale potem zrobilem jeszcze 2 inne Akazoo i te pkt nie weszly. Co jest ????

Opublikowano

mam pytanko do all, czy mozna robic tak jak pisal ktos tam na 1 stronce?? podajemy numer i czekamy? ( przyjdzie pin, my go olewamy) dziala to komus?

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie robiłeś może tej reklamy za G1 w Warrocku??

Też mam takie coś, w warrocka nigdy nie grałem więc to nie tego wina,jak ktoś wie co może być przyczyną tego nieprawidłowego sms-a niech napisze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy ktos mi moze pomoc z wypelnianiem reklam dotyczacych wyceny ubezpieczenia auta ? (amerykanskie ip oczywiscie )

nierób reklam z tymi ubezpieczeniami ja też to zrobiłem dobrze all ale to cos niedziala wypelnilem full tego i nic zeby 1 ubezpieczenie zrobic to trzeba z 40 min siedzienia tyle pisania a pozatym takie reklamy za 5-4k to szmelc jest.Niewarto tego robic narobisz sie a nic nie przychodzi warto robic takie za 1-1,5k zp na tym amerykaniskim ip co mowils tylko robic nie trzeba sie duzo wysilac zeby wyplenic a zp przychodzi

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Są jakieś inne reklamy do zrobienia ? Dezaktywowałem to konto na akazoo.pl wyslalem sms STOP AKAZOO na 60444 i teraz wyslalem znowu do akazoo tylko ze z grami tylko ze zp jeszcze nie przyszly..Oprocz tych 2 mozna cos jeszcze wyslac ?

Opublikowano

Proszę Cię... Nie wprowadzaj innych w błąd. SMS dezaktywujący usługę nie jest darmowy. Jego koszt to koszt normalnego SMS'a danego operatora. ;)

urechisyg.png

Opublikowano

ja kiedyś z innej stronki wysłałem ego sms'a z akazzo i nie dezaktywowałem i co 2-3 dni dostawałem sms za który pobierało mi z konta za każdym razem ok. 3pln

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

[

Zbieram PLUSY :)) ++

Opublikowano

Te za więcej niż 4k ZP wchodzą i to dość często(Mówię o American IP) Ostatnio weszły mi 2 (1 za 9.200 ZP, a 2 za 12000ZP) :D A ogólnie na reklamach zarobiłem już 81k ZP :D

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

hmm to przynajmniej napisz jak to zrobiles.. zmieniles proxy na amerykanskie i te reklamy na Sponsor pay byly ? i czy musiales wysylac smsa..?

Opublikowano

Zmieniłem proxy na Amerykańskie i robiłem reklamy tylko w SR (nie, nie musiałem wysyłać każdnych SMS)

Dla nie dowiarków, proszę, o to link do mojego konta na SR :D

http://www.superrewards.com/direct_support?uh=oibttxikjjzilliphhhivgjoodi.683348955578

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

• 10 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jesli chodzi o SR SupaFly to masz racje. Ja robie znacznie wiecej i wchodzily. Moj rekord na ubezpieczeniu (zmiana IP na amerykanski) to 15k ZP. To byla jedyna reklama. Byl kiedys Bug co z jednej reklamy za ponad 7k ZP pomnozylem 3 krotnie i mialem 21k ZP :D

ale teraz juz nie wwchodza praktycznie w ogole. Zbanowali mi IP na SR, Token Ads i Sponsor Pay wiec teraz kupuje przez PaySafeCard. Wygodniej : )

Jesli chodzi o twoj rekord wbicia 81k ZP to gratulacje :)

ja za czasow SR zrobilem ponad 200k ZP :>

Jak nie wierzycie to sprawdzcie moje konto na z8. : [P]*AsBest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...