Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Zp Przez Tel.

stefix powraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc pokaże wam dziś jak zrobić dużą ilość zp KROK PO KROKU (Earn free zp nawet po 2 tys albo i więcej reklama na polskim wchodzi)

no to zaczynamy

- wchodzimy na z8games

- logujemy się

- dajemy "Depozit"

- "Earn free zp"

- i Dajemy np.Sponsor Pay

- i szukamy reklamy z telefonem kom.

- http://b.imagehost.org/0936/akazoo.jpg

- podajemy swój numer

- http://d.imagehost.org/0618/akazoo2.jpg

- przychodzi nam na tel. pin

- podajemy go na stronie

- i wyświetla się nam "wyslij start akazoo na podany numer ..."

- wysyłamy i przychodzi nam sms ze "Aktywacja serwisu powiodła się"

- na koncu wiadomości pisze zeby dezeaktywować wyslij "Stop akazoo"

- koniecznie wysyłamy zeby Dezeaktywować

- przychodzi nam sms "Dezeaktywacja powiodła się"

- PO PARU MINUTACH NA Z8GAMES PrZYCHODZI NAM ZP

próbujcie inne reklamy na telefon zawsze gdy treść sms-a zaczyna się na "start..(np klub,gry)"

UWAGA: jak nie wyślesz sms-a aby DEZEAKTYWOWAĆ mogą na telefon przyjść rachunki

ROBISZ TO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!!!

A DZIAŁA NA PEWNO BO WBIŁEM SOBIE JUŻ PONAD 30 TYŚ ZP ZA 2 TYGODNIE

Walnij + co ci szkodzi ;).

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest płatne - jak tak to ile ?

jak wyślesz sms-a ze dezeaktywujesz to nic nie bierze

jezeli natomiast nie wyslesz tej DEZEAKTYWACJI np( stop akazoo)zresztą w sms pisze na dole co masz wysłac by wyłączyć to opcje

a opłata jak aktywujesz a nie wyłączysz to na stronie pisze ile pobiera u mnie teraz pisało 7 zl przez 5 dni

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Opublikowano

Sory ze może to dziwnie wygląda ale to długo pisałem i up Zdążył odpowiedzieć /\/\/\

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Staty nie za dobre ale nadrabiam :P

• Jestem nowym użytkownikiem wienc proszę o wyrozumialosć i +

Opublikowano

Fajnie wbijasz :P mogłeś im napisać ze to płatne !!! Więc to jest płatne i np. przysyłają ci żebyś coś wysłał za 4.22 z vat sms no i dobra wysyłasz fajnie ale nie masz pewności ze z reklamy to dojdzie na konto i ta suma ktura była tam podana więc nie ma za bardzo 100 % szans. Ja tego nie testowałem bo widziałem ze za to sie płaci .( lepiej po prostu chyba doładować albo klikać free zp ) (jeśli podasz mi do darmowych mobile albo do tych co działają i nie trzeba kasy albo mało kasy to będziesz miał plus a jak nie to ---)

Sory ze może to dziwnie wygląda ale to długo pisałem i up Zdążył odpowiedzieć /\/\/\

ok to masz link do mojego konta na cf

http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=8404257&tb=w

nie mam jeszcze złotej belki a mam juz 10 broni za GP bo sobie wymieniam zp na gp

i jak nie wiesz to nie gadaj głupot

aha i zebys se nie myślał ze kupuje zp bo nie jestem na tyle głupi

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Opublikowano

Bez sensu.. Ja dostaje sms o treści AKAZOO - NAZWA UZYTKOWNIKA: 4879358*** i HASLO: 911***. Gdy wpisuję w polu "pin" tą nazwę lub hasło wyskakuje, że pin jest nieprawidłowy.

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dobra może to i działa tylko jeszcze 1 pytanie czy to robisz normalnie czy np. zmieniasz ip i dopiero robisz ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Opublikowano

Wpiszcie nazwy swoich reklam przez tel. za ktore dostaliscie ZP.

Pisze ze jeden sms to 1,22 ..

@Autor dales tuta to daj reklamy za ktore masz tyle ZP to tez nie powinien byc problem ...

Opublikowano

Bez sensu.. Ja dostaje sms o treści AKAZOO - NAZWA UZYTKOWNIKA: 4879358*** i HASLO: 911***. Gdy wpisuję w polu "pin" tą nazwę lub hasło wyskakuje, że pin jest nieprawidłowy.

Wie ktoś może o co chodzi?

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Bo to nie jest PIN tylko KONTO NA STRONKE i jak tak sie pokazalo to masz juz konto i nie wyslales esa o tresci stop... xD

Opublikowano

Robiłem to akazo i to naprawdę działa . :P najlepiej jak nie masz nic na koncie to ci na pewno nie zje i dostałem z tego około już 3 k zp :D (inne numery ).

6134792_4_18.png

Opublikowano

A TE REKLAMY JAKOS SIE REGENERUJA? CZY TYLKO JEDNE NA KONTO?

to znaczy te reklamy po 1 tygoniu się regenerują nie wiem jak wam ale mi tak

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Opublikowano

To podajcie jakie reklamy robicie na mobile i wszystko kazdy bedzie wiedzial co i kazdy bedzie mial szybko duzo ZP , jezeli kazdy poda swoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...