Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Udobot

Hogwart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam Udobota i nagle wyskakuje komunikat:

30jsjzm.jpg

Nie da wtedy bota odpalic. Czyzby rzeczywiscie pracowali nad nowym botem ( Wrota, skoki w portach itp. ) ? . Napiszcie czy tez to samo macie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie też, co więcej przy tworzeniu nowego konta do forum udobota czekam juz 3h na link aktywacyjny :)

Chyba naprawde cos porzadnie grzebia przy forum i Bocie. No coz trzeba czekac ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

(Przenies mnie!)

http://www.udobot.com/version/version.txt

I wszystko jasne :) jak tvirus zmieni zawartość tego pliku na 3.0.2 to będzie działać.

Póki co możecie postawić serwer udobota na swoim komputerze:

(Przenies mnie!)

http://www.mpcforum.pl/topic/251912-serwer-udobota-na-twoim-komputerze-szybko/

lub

(Przenies mnie!)

http://www.mpcforum.pl/topic/225504-serwer-udobota-na-komputerze/

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Nie chce nic mówić ale już pisze nie wersja 0.0.0 a 3.0.3 :) przy wlączaniu Udobota

Jestes pewien?

Looknij na screen i na godzine:

2qsou2v.jpg

Wiec nie wciskaj kitu, ze pisza 3.0.3 jak screen jest swiezutki razem z info od Bota...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jestes pewien?

2qsou2v.jpg

Wiec nie wciskaj kitu, ze pisza 3.0.3 jak screen jest swiezutki razem z info od Bota...

Tvirusx1 pisał, żeby czekać na nową wersję :)

Opublikowano

Jestes pewien?

(...)

A nie zastanawiałeś się że może tylko przez chwilę było 3.0.3? Albo kolega miał serwer udobota na swoim komputerze i uruchomił udobota 3.0.2... też możliwe.

I daj ten screen w spoilerach, czyli:

[spoiler][img=http://i53.tinypic.com/2qsou2v.jpg][/spoiler]

Bo rozjeżdża stronę ;/

@K@mel

jak możesz też daj w spoilerze.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

A nie zastanawiałeś się że może tylko przez chwilę było 3.0.3? Albo kolega miał serwer udobota na swoim komputerze i uruchomił udobota 3.0.2... też możliwe.

I daj ten screen w spoilerach, czyli:

[spoiler][img=http://i53.tinypic.com/2qsou2v.jpg][/spoiler]

Bo rozjeżdża stronę ;/

Ok, Sorka ale sie zastanawialem tez troche nad tym jak dac w spoilerze ;D. Dziex ;x

Tvirusx1 pisał, żeby czekać na nową wersję :)

Czyli doczekalismy sie nowej wersji! :jupi: . Ale jest jedno pytanie - ile bedziemy czekac? Tak jak bylo "mowione" bedzie na swieta lub po nowym roku . Nie chce mi sie tyle czekac ale coz wrota sobie poczekaja :D.

I zeby nie bylo tak jak z Ibotem, najpierw SID I UID i Cracki a pozniej Login I Password bez Crackow xD.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tego co czytałem i pisałem z ludźmi z forum Udobota to wersja 3.0.3 nie będzie jeszcze miała opcji robienia wrót. Dopiero po nowym roku bedzie kolejna wersja. A 3.0.3 piszą że ma być kolo 24 grudnia.

Opublikowano

Z tego co czytałem i pisałem z ludźmi z forum Udobota to wersja 3.0.3 nie będzie jeszcze miała opcji robienia wrót. Dopiero po nowym roku bedzie kolejna wersja. A 3.0.3 piszą że ma być kolo 24 grudnia.

Super, ciekawe ile po nowym roku ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Super, ciekawe ile po nowym roku ...

Pewnie nic, bo nawet v3.0.2 robi wrota po usunięciu 1 linijki :)

@Edit

Właściwie to zrobi do devo bo na małych zaczyna się gubić ;\

Opublikowano

Pewnie nic, bo nawet v3.0.2 robi wrota po usunięciu 1 linijki :)

@Edit

Właściwie to zrobi do devo bo na małych zaczyna się gubić ;\

Mozesz szerzej rozwinac swoja wypowiedz :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W folderze Udobota masz plik settings.ini. Edytuj go i zmień wszystkie wartości z False na True. Chyba :D bo tylko taka różnicę widzę miedzy 3.0.2 a scrakowaną wersją 3.0.3 której używam ;)

Opublikowano

W folderze Udobota masz plik settings.ini. Edytuj go i zmień wszystkie wartości z False na True. Chyba :D bo tylko taka różnicę widzę miedzy 3.0.2 a scrakowaną wersją 3.0.3 której używam ;)

Zmienilem te wartosci i dalej normalnie nie da rady odpalic bota. Trza miec serwer na kompie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to że trzeba mieć serwer na kompie to w obecnej sytuacji jedyne wyjście. Zaraz zdekompiluje .exe Udobota i troszkę w nim pogrzebie. Może tam coś ciekawego znajde ;)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Mozesz szerzej rozwinac swoja wypowiedz :D

To znaczy?

Opublikowano

To znaczy?

No cos napisales o tym, ze Udo moze robic wrota i wystarczy zmienic gdzies w czyms 1 linijke i juz. Taka skleroze masz ?? xDD

Chodzi o to, zebys rozwinal w ten sposob mowiac jak cus takiego zrobic :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

No cos napisales o tym, ze Udo moze robic wrota i wystarczy zmienic gdzies w czyms 1 linijke i juz. Taka skleroze masz ?? xDD

Chodzi o to, zebys rozwinal w ten sposob mowiac jak cus takiego zrobic :)

Nie pamietam ;X

Nie używałem, bo do devo sam se moge zrobić xD

Opublikowano

Po 2h grzebania w kodzie Udobota nie doszukałem się niczego o GG... ale znalazłem wiele innych ciekawych rzeczy ;) jeśli ktoś chce moge wrzucić gdzieś zdekompilowane exe

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Po 2h grzebania w kodzie Udobota nie doszukałem się niczego o GG... ale znalazłem wiele innych ciekawych rzeczy ;) jeśli ktoś chce moge wrzucić gdzieś zdekompilowane exe

A nie lepiej poczekać, aż tvirus wrzuci v3.0.3/v4.0 i wtedy przeszukiwać kod :D

Opublikowano

No wiesz grzebałem w kodzie bardziej z nudy i ciekawości :D teraz zastanawiam się gdzie wkleić kod robienia wrót z kbota/ibota ;) jak do czegoś dojdę dam znać

Opublikowano

Nie pamietam ;X

Nie używałem, bo do devo sam se moge zrobić xD

OMG xD. Do Devo to ja tez zazwyczaj sobie w kazdych wrotach robie a bot smigal mi reszte :X

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...