Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z Ilu Przedmiotów Jesteście Zagrożeni.

FuturO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak chwalić się własną głupotą i oczekiwać podziwu, tudzież szacunku od reszty ;)

0 zagrożeń, z chemii i fizy 2/3 (nie ogarniam takich rzeczy), tak to luzik

Opublikowano

Rok temu słabo z religii miałem (heh ..), w tym roku jedynie matma 2 ale się poprawi .. ogólnie średnia powyżej 4. Aa jeszcze z geografii byłem zagrożony a tu ładny prezencik na święta i czwóreczka :P Czyli 0 zagrożeń... W ogóle nie ma czym się chwalić, "ja to z 4 przedmiotów"... teraz życzę Ci powodzenia abyś zdał :)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

0 zagrozen ^^

1K odwiedzin

^^ ale podnieta ;d

150 postów i Beginner ^_^

Postawienie mi + oznacza to, że doceniasz moją pomoc co mnie motywuje do lepszej pracy na forum ; ).

Opublikowano

nie no gz ,

lookajcie avka ;*** <3

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Polak...Jebana baba się na mnie uwzieła...

@MisterKenedi

Widocznie trafiłeś do chujowego gimnazjum ,moje jest z poziomem 2 w mieście...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

0 zagrożeń. Najgorsze przedmioty to Podstawy Ekonomii, Ekonomika i Rachunkowość ale daje radę :D

Rowniez mam rachunkowosc. Aktualnie zagrozony ze spedycjii.

@Miksiu, "madry" znaczy ze ktos ma wiedze, czyli sie uczy, a nie jest leniem. Trzeba bylo napisac inteligenty i leniwy, to akurat do siebie pasuje.

pozdrawiam

Opublikowano

Lolz eh.. ludzie chwalący się zagrożeniami i są wielce pr000 el00000.

Ja mam pięć trójek i to są moje najgorsze oceny a średnia się szykuje 4.15+

Znów rozpoczynam kolejną stronę :|

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Miałem jedno, spowodowane nadmiernym lenistwem jeśli chodzi o przygotowywanie się do testów z historii.

Ale udało mi się wyjść na prostą, tydzień popraw kończy się w poniedziałek lecz ja już nie poprawiam, wszystko za mną a z historii mam te dwóje.

Ogólnie niema tragedii, chemie i angielski poprawiłem z 2/3 i nie wiem jak z matmą albo 2+ albo 3.

Wam chłopaki powodzonka zyczę. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

0

Historia, polski, biologia, niemiecki, angielski to proste, usypiające przedmoity.

Jebac scisłe xD

Chemia 3/4 Matma 3/4 Fizyka 2/4 (dziwne, ale musze tylko napisac referat, odpowiedziec i dac zeszyt).

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Ja mam 2 zagrożenia bo nigdy nie robie zadań domowych nie uczę się ani nic . Zawsze jak zaczynam się uczyć to zamykam po chwili oczy i myślę se jakto by było fajnie jakbym teraz był na dworze itp itd :D

Fizyka : 1 1 1 1 1

Polski 2 2 1 1 1 1 1 2

zakaz handlu

Opublikowano

ja tylko jak zwykle mam z gegry i chemii 2, z gegry zjebana babka

pozatym jak mozna miec zagrozenie? ja NIC prawie nierobie np. z chemii ale zawsze cos powiem czy napisze byle co i na 2 sie jakos uzbiera...

Opublikowano

Ja normalnie kujon :P

zadne zagrozenie ale najgorsza ocena to 3 ;/

I'm Kujon ! :D

Nie no. Ale ja tak dziwnie robie ,ze poprostu sa sprawdziany ja sie na nich nie ucze a mam 4-5 ;D jakis fart czy co? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...