Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Serwer Hamachi Cracked 24/7

GotharPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpowiem wam ja ;] serwer jest spoko tylko od czasu do czasu wbije jakis neo i rozwali mape itp.... tak jak dziasj rano i dlatego mapa jest restartowana;/ jak napisal beliks

hey0 moda ;] do zobaczenia na serwie narazie jest przewa w dzialaniu penie beliks cos naprawia

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano

Serwer nie jest spoko zostałem zbanowany bez powodu

chciałem się zalogować a tu ban nawet nie wiem za co... i tak co kilka godzin jest nowy świat ...

Opublikowano

Jeki20. Jeśli masz taki dobry kontakt z adminem to odpowiedz mi czemu zostałem zbanowany za nic (w czasie gdy byłem offline). A przed banem nie sprawiałem kłopotów, wręcz przysłużyłem się, wyłapując idiotów którzy niszczyli innym domki itp.

Opublikowano

ja ci odpowiem bo akurat byłem na serwie. Jak wyszedłeś to kilka godzin później koło 1 w nocy wbił gośc który sie podszył pod ciebie bo miał taki sam nick i robił rozpierduche a że admini na tym serwie są daremni to zbanowali tylko nazwe <facepalm> zamiast ip czy coś i gość sobie ciagle wbijał pod innym nickiem a nie udolni admini banowali mu tylko nicki... przy okazji twój też zbanowali.

Nie polecam serwa admini do dupy co chwile ktoś wbija na nicku admina i sie podszywa rozpierdala mape itp admini gówno umią zrobić ;

Opublikowano

ja ci odpowiem bo akurat byłem na serwie. Jak wyszedłeś to kilka godzin później koło 1 w nocy wbił gośc który sie podszył pod ciebie bo miał taki sam nick i robił rozpierduche a że admini na tym serwie są daremni to zbanowali tylko nazwe <facepalm> zamiast ip czy coś i gość sobie ciagle wbijał pod innym nickiem a nie udolni admini banowali mu tylko nicki... przy okazji twój też zbanowali.

Nie polecam serwa admini do dupy co chwile ktoś wbija na nicku admina i sie podszywa rozpierdala mape itp admini gówno umią zrobić ;

A Ty spróbuj zbanować ip kogoś kto ma neostrade i ma zmienne ip.

Umiemy zrobić ale beta jest bardzo nie stabilna co do hey0 moda to wyszedł nie oficjalny ale nie działa z

Opublikowano

To w takim razie zmieńcie ip i nie podawajcie go publicznie. Niech przyjmowani będą tylko ci którzy sami się zgłoszą i napiszą do ciebie na gg czy coś w tym tylu. Bo szkoda marnować dedyka.

Opublikowano

Popieram zdanie Karaxela

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

To w takim razie zmieńcie ip i nie podawajcie go publicznie. Niech przyjmowani będą tylko ci którzy sami się zgłoszą i napiszą do ciebie na gg czy coś w tym tylu. Bo szkoda marnować dedyka.

Właśnie wgrywam hey0 i wprowadze whitelist

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...