Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Serwer Hamachi Cracked 24/7

GotharPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapraszam na mój nowy serwer w fazie testów.

Czynny jest w godzinach południowych do późnych wieczornych wiec raczej często...

Zapraszamy wszystkich ogarniętych i kreatywnych graczy do tworzenia naszego miastaa i wlasnego miejscaa...!

Serwer posiada zasady w razie ich nie przestrzegania Ban...

Nazwa sieci : GMinecraft

Hasło : minecraftpolska

Nazwa 2 sieci : GMinecraft(2)

Hasło : minecraftpolska

Pozdrawiam i Zapraszam

Opublikowano

i jak zwykle, wbil hacker i na speed hacku wypordolił caly serwer dzieki tnt ...

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Zapraszam również na kanał ts'a

ip : ts-poland.eu

port : 9987

Kanał 29. Gminecraftserver

Hasło : mc

Budowniczy
Opublikowano

Nie polecam serwera, wczoraj zacząłem budować dom, dziś chciałem dokończyć ale w międzyczasie najwidoczniej zostałem wyrzucony z sieci, a hasło jest zmienione.

Cofam te słowa.

Opublikowano

dedyk już jest, na razie trwają prace - cierpliwości

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

ciekawe nad czym prace, pozdro.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Witajcie serwer jest online od dzisiaj od godziny 17:00 jednak narazie jest dostępny tylko dla osób posiadających premium.

Prawdopodobnie będzie ogólno dostępny dziś po godzinie 22:00 ,lub jutro po godzinie 12:00.

Serwer stoi na dedyku więc jest 24/7 prawdopodobnie jak wyjdzie hey0 mod współpracujący z betą będzie off na maksymalnie okres 1 godziny.

Narazie jest fb/Survival (free build/przetrwanie) bo nie ma odpowiednich pluginów jak będą serwer będzie RP (Role Playing).

info o dedyku:

stoi w :Niemczech

RAM: 2Giga

Łącze:100mb/s

Sloty:20 z możliwością podkręcenia do 30 narazie wykluczone ze względu na niestabilność obecnej wersji gry możliwe ,że po świątecznym update (25 grudnia) zostanie poprawiona stabilność i ilość slotów zostanie zwiększona.

Pozdrawiam beliks

PS: server nazywa się teraz silentminecraft

PS2: tymczasowe ip to silentminecraft.no-ip.org

Opublikowano

Mam taki błąd:

Disconnect by server

Outdated client!

Zna ktoś rozwiązanie?

@Edit:

Mógłbyś podać linka?

Rusro

Opublikowano

beliks napisalem do ciebie niby jestes dostepny ale nie odpisujesz moje gg to 25340151

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano

Server chyba nie działa. Przy próbie połączenia się wyskakuje mi taki bląd: Failed to connect to the server. Connection refused: connect.

Opublikowano

Ludzie... omijajcie ten serwer z daleka. Pamięta ktoś jak jakieś dzieci sie podemnie podszywaly? Tak... i na moim serwerze i na innych. Za jakiś tam klasztor ktory niszczył mój kolega ,a nie ja.

Admin mi wali taki tekst- Na innych serwach dostales bana to i tu ci dam. Kiedy ja prawie 3-4h gralem i budowalem na serwerze.

OMIJAJCIE SERWER TYCH DZIECI Z DALEKA. PROSZE WAS. JEST TYLE SERWERÓW NA KTÓRYCH WARTO ZAGRAĆ A WAS TU PRZYWIODŁO.

KTOŚ MA PYTANIA JAK TU SIE GRA TO MOŻNA ŚMIAŁO DZWONIĆ DO MNIE NA SKYPE - DesignOne,souler31 białobrzegi.

Opublikowano

Ludzie... omijajcie ten serwer z daleka. Pamięta ktoś jak jakieś dzieci sie podemnie podszywaly? Tak... i na moim serwerze i na innych. Za jakiś tam klasztor ktory niszczył mój kolega ,a nie ja.

Admin mi wali taki tekst- Na innych serwach dostales bana to i tu ci dam. Kiedy ja prawie 3-4h gralem i budowalem na serwerze.

OMIJAJCIE SERWER TYCH DZIECI Z DALEKA. PROSZE WAS. JEST TYLE SERWERÓW NA KTÓRYCH WARTO ZAGRAĆ A WAS TU PRZYWIODŁO.

KTOŚ MA PYTANIA JAK TU SIE GRA TO MOŻNA ŚMIAŁO DZWONIĆ DO MNIE NA SKYPE - DesignOne,souler31 białobrzegi.

1.podaj nick admina

2.jakaś menda wbiła i się podszywała

z niecierpliwością czekam na hey0 moda wtedy wprowadzę hasła na konta oraz zablokuje lave,zapalniczki i tnt więc proszę o cierpliwość

Opublikowano

beliks, mógłbyś mnie odbanować? Wczoraj wyszedłem z servera bez żadnych problemów, a dziś mam bana. Tak jak mój poprzednik, bez powodu. Mój nick to Karaxel.

Opublikowano

Dlaczego co chwilę jest resetowana mapa?

Rusro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...